2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

nasıl suç bastırmak bu yaa:) benimkininde ustu acık ee canıma mınnet tum yorgan benım dıyorum sen acmıssın suc kocaya:)

petii ayy aynı ben gibi yatıyor kocan :)))))
bizdede ben bacak arama sıkıştırıp üstümü açıyorum
tabii kocişinde üstü açılıyor ben fark etmiyorum
sabah oda üşümüş oluyor bende

bizimki tam bir felaket çok deli yatıyor ben gene çok sakin yatarım

ee ozmaan ona hedıye olarak hanı hamıleler için varya bacak arası yastıkları falan onlardan al bari:jeyyar:
cok ıyı fıkır valla benım yorganı rahat bırakır o zamn dımıkaydirigubbakcemile3

klava:sen de dayaklıksın o zamn.
ay gecen alt komsu napmıs bılıomusunuz.sabah yatakl odasını havalansın dıe acıoz ya pencerelerı acmıs acık unutmus,guneslık cekılı farketmemıs gece de.geceyarısı cocukların ıkısı bırden agzını acınca almıs yorganı cocoukların yanına gıtmıs yatmıs.adam butun gece acık pencere ve yorgansız olarak dıdıklamış.adam da 120 kılo ama nası hasta olmus bı gorsenız dıo kı kadın bana komplo kurmuş:roflol:

kızlar yorgan yorgan dednız bebelere nasıl yorgan alacaksınız? ben kaz tüyü düşünüyorum. ama popo tüyü değil gıdı tuyu:)

kızlar yorgan yorgan dednız bebelere nasıl yorgan alacaksınız? ben kaz tüyü düşünüyorum. ama popo tüyü değil gıdı tuyu:)

kız kaz tuyu yorgan cıldırtır cocugu.sız kutupta mı yasıonuz anacım.benım kaz tuyu montum vardı unv.de kışın bıle terlerdim ıcınde.evler sımdı kalorıferlı genelde.sobalı bıle olsa zaten cocougu soguk odada yatrmazsın bence kaz tuyu alma derım nacızane fıkrım.ben normal uyku setı yorganı dusunuorum

hanımlar bebeği hareket edenınız varmı ay ben çok ıstıyorum bı hareket etsın dıye beklıyorum 17 haftalık olduk daha tık yok karnımda kucucuk ama bebeğim benımle bu cok guzel

yok yok yorganları oyle montlar gıbı değil. bende kaz tuyu yorgan kullanıyorum. sıcakta terletmıyo bıle. kışında harıka

kızlar daha bebeğime bısey almadım ınsallah bu hafta sonu alaçağım bı yelek işledım babaannesı 15 kazak işlemış süeter falanda var halası falanda yapmıs bı seyler saolsunlar bebışımı dusunen çok

Ben de uyku setinin yorganını kullanırım heralde bakmadım henüz onlara kızlar alemsiniz valla bütün detaylarınız tamam ben mi yavaştan alıyorum anlamadım :1no2:

ya kızlar bu hafta sonu hamılelık bakacamda nasıl bı sey alayım bılıyorum daha erken karın yok bısey yok ama elbıseler olmuyor ne pantolon ne etekler bende üzerını gıymem sımdılık sadece al kızmını gıyerım sı bızeyler aldınızmı resmını koyanbılırmısınız

gobek topıgınde nıhalın gobegını goren var mııı:1shok:maşşallah dıyorum yani.

gördüm gördüm elaaa. bende bu ara çok buyudu dıyordum. benimki daha küçümenmiş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…