ya bu kocamı napsam bılmıom.butun gece kendı hıc ortunmeden yatıo bu gece benı de acmış kendı ortunmedıgı yetmezmıs gıbı bı uyandım öyle acıkta ayatıom.nası agrıo sırtım belım.klava:şaşkın şey
nasıl suç bastırmak bu yaa:) benimkininde ustu acık ee canıma mınnet tum yorgan benım dıyorum sen acmıssın suc kocaya:)
:dilcikar:
kız yok oyle bı yatıo kı bacak arasına tıkıstırıo yorganı.sankı hamıle olan o.
petii ayy aynı ben gibi yatıyor kocan :)))))
bizdede ben bacak arama sıkıştırıp üstümü açıyorum
tabii kocişinde üstü açılıyor ben fark etmiyorum
sabah oda üşümüş oluyor bende
cok ıyı fıkır valla benım yorganı rahat bırakır o zamn dımıkaydirigubbakcemile3ee ozmaan ona hedıye olarak hanı hamıleler için varya bacak arası yastıkları falan onlardan al bari:jeyyar:
petii ayy aynı ben gibi yatıyor kocan :)))))
bizdede ben bacak arama sıkıştırıp üstümü açıyorum
tabii kocişinde üstü açılıyor ben fark etmiyorum
sabah oda üşümüş oluyor bende
kızlar yorgan yorgan dednız bebelere nasıl yorgan alacaksınız? ben kaz tüyü düşünüyorum. ama popo tüyü değil gıdı tuyu:)
kızlar bebek arabaları ve değerlendirmeleri var strollers and prams - pram, buggy, pushchair and stroller reviews ingilizce ama güzel yakın çekim resimler var..
Bol muhabettler yorgan meselesine iyi güldüm alemsiniz valla hepimiz farkında olmadan aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyorz.
kız kaz tuyu yorgan cıldırtır cocugu.sız kutupta mı yasıonuz anacım.benım kaz tuyu montum vardı unv.de kışın bıle terlerdim ıcınde.evler sımdı kalorıferlı genelde.sobalı bıle olsa zaten cocougu soguk odada yatrmazsın bence kaz tuyu alma derım nacızane fıkrım.ben normal uyku setı yorganı dusunuorum
gobek topıgınde nıhalın gobegını goren var mııı:1shok:maşşallah dıyorum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?