2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydinar herkese.anadolu yakasinda buyuk.Bebek magazasi bilen var mi

e-bebek var canım e-bebek.com sitesine bi gir ve incele istersen.. adres yazıyor...

ben meyra yı beğendim ama kayra meyra tekerleme gibi olmasın kardeşlerin ismikaydirigubbakcemile3
ben kocişi kandırıp beren koyacam kafaya taktım:jeyyar::jeyyar:

müberra çok uzun berra koyarsın daha iyi valla..zehra güzel sonu da ra lı:roflol:
zehra

yaw bendende süper kaynana olur valla karışırım herşeye bana ne oluyosa :roflol::roflol:
merve canım sen bana bakma olurmu şeker ben fikir verdim sadece... :CüvCüv::CüvCüv:

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar ben pınar bende eylul annesıyım bende cok bas agrısı oluyor sızdede oluyormu acaba cevap yazarsanız sevınırım

Begum cok sagol eşimle işi icin bu tarafa gectik ama cok iyi bilmiyoruz burayi

bende merterde oturuyorum canım ama e-bebeği görümcemden duymuştum herşey varmış çok beğenmişlerdi hatta kızlarının herşeylerini ordan almışlardı..

selam kızlar, nasılsınız?
ya bu isim bulma nede zormuş
biz hala bi isism bulamadık

ben hepsını onceden ayarladım. kızım olursa ceren ecrın, erkek olursa AHMET KAAN olcak. eger degısmesze CEREN ECRİN yolda. anlamı ve soyleyısı guzel olan ısımlerı tercıh edın sonra dalga gecmesınler kuzucuklarımızla:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

merhaba arkadaslar ben pınar bende eylul annesıyım bende cok bas agrısı oluyor sızdede oluyormu acaba cevap yazarsanız sevınırım

ypk merhaba, hoşgedin.

başağrısı felaket bende de günde birkaç saatimi yiyor. kahve içince iyi geliyor. ilaç içmiyorum. katlanacağız bir 5-6 ay daha ne yapalım....

mrb size daha öncede slm vermiştim ama bir daha yazamadım bende eylül annesiyim size sormak istediğim bir soru var 16. haftamdayım henüz hiç kilo almadım bu normalmi

ypk merhaba, hoşgedin.

başağrısı felaket bende de günde birkaç saatimi yiyor. kahve içince iyi geliyor. ilaç içmiyorum. katlanacağız bir 5-6 ay daha ne yapalım....

canımcım bence kahve içme..okuduğum kadarıyla kahve..cola...çikolata en çok kafein içeren şeyler..kafein de direk bebeğe süzülmeden gidiyor..yani vücut kafeine karşı koruyucu değil..

mrb size daha öncede slm vermiştim ama bir daha yazamadım bende eylül annesiyim size sormak istediğim bir soru var 16. haftamdayım henüz hiç kilo almadım bu normalmi

Canım ben de 17. haftamdayım, karnım büyüyor, oğluşum da gelişiyor büyüyor ama ben bir kilo verdim :) 18. haftadan sonra asıl kiloyu almaya başlayacaksınız diyor doktor...

selam kızlar, nasılsınız?
ya bu isim bulma nede zormuş
biz hala bi isism bulamadık

slm cnm evt iism bulma konusu baya zor iş biizm oğluşumuz olcak.doruk ismine karar verdk ama şimdiden başladı arkadaşlar doruk naber moruk diolar bende sinir oluorummklava:senn kızın olcak sanıırm kız ismi baya var ama insan yakıştıramıo bebişine duru erva azra miray esila bunlar benim kıızm olursa düşündüğüm isimlerdi..ama genede seçmek zoorrr hemde çok:roflol:

kızlar merhaba
karınlarınız gerilmeye başladımı
ne sürüyorsunuz benim bu salı günü dr randevum var kızımla buluşcaz bakalım söyliycem akşamları karnım geriliyor inşallah çatlamam ama gögüs uclarım beni mahvetti resmen çatladı kurudu biraz yağ sürdüm ve çok duyarlı sizdede var mı böyle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…