gunaydinar herkese.anadolu yakasinda buyuk.Bebek magazasi bilen var mi
yüsra güzel aslında şöyle yazıyor:
Leyl suresi 7. Ayet, a’la suresi 8. Ayet , talak suresi 7. Ayet, inşirah suresi 6. Ayet gibi kur’an-ı kerimin bir çok yerinde geçer. anlamı ise ’’en kolay yer’’ yani ’’cennet’’ manasını taşır kur’anda. (elmalılı orjinal meal-taberi tefsiri).
meyra da çok güzel geliyor o da parıldayan ışık demek...
reyyan da güzel bilmiyorum ama..
rana ismine bayılıyordum şöyle yazıyor: 1. Güzel, hoş latif, parlak. Çok iyi, çok ala. 2. Arapça'da "er'an" kelimesinin mücnnesi olup "ahmak, sünepe kadın" demektir. Erkek adı olarak da kullanılır.
bu ismi de koymam...
offf kafam çorba oldu -tatlicadiarzu- :roflol:
haklısın çift r zor oluyor...
günaydın aussie, valla avrupa yakasında az çok biliyordum anadoluyu hiç bilmem, gerçi ist.de de değilim artık unutmuşumdur :roflol:
bi iki isim daha buldum:
müberra: Temize çıkmış aklanmış, müstesna, azade, arınmış. Hz. Peygamberin isimlerinden.
mürevva: Aklı, fikri, düşünüşü görünüşü sağlam.
bunlar da biraz... ayyy ne bileyim.. ben iyisi mi zehra koyayım sonu "ra" ya :roflol:
"eymen" de karar kıldık begumcum.
çok güzel canım eymenimiz ismiyle uzun ve güzel bir ömür yaşasın inşallah...
Begum cok sagol eşimle işi icin bu tarafa gectik ama cok iyi bilmiyoruz burayi
selam kızlar, nasılsınız?
ya bu isim bulma nede zormuş
biz hala bi isism bulamadık
merhaba arkadaslar ben pınar bende eylul annesıyım bende cok bas agrısı oluyor sızdede oluyormu acaba cevap yazarsanız sevınırım
ypk merhaba, hoşgedin.
başağrısı felaket bende de günde birkaç saatimi yiyor. kahve içince iyi geliyor. ilaç içmiyorum. katlanacağız bir 5-6 ay daha ne yapalım....
mrb size daha öncede slm vermiştim ama bir daha yazamadım bende eylül annesiyim size sormak istediğim bir soru var 16. haftamdayım henüz hiç kilo almadım bu normalmi
selam kızlar, nasılsınız?
ya bu isim bulma nede zormuş
biz hala bi isism bulamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?