2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

๒คl๒öςєğเ๓;6267710 .!.:
günaydın kızlar nasılsınız? bebekler nasıl haftasonunuz güzel gecmiştir umarım.

ıyıyz canım sukurler olsun sen de beben de ıyısınızdır ıns.hafta basladı ya yanı acısını cıkarıos çene bol-tatlicadiarzu-

bana dr erkek gibi dedi hemen babanın gönlü olsun dıe bjk tulumu aldım:) kız olsa napacaktım bılmıyorumkaydirigubbakcemile3
yaa çok guzeller çok yakısıyor. benım yıgenımde amcası gs lı dayı fblı eşim bjkı lıydı. herkes bişeyler tasıdı çocuga;:) esim hala alıyo:) oda en buyuk dıyınce kartal diyo:) basarılı oldu sanıyorum:)

kızlar agustos annelerının ıstanbul ayagı toplanmıs gecen gun fotoları da eklemısler.sıra sıra dızılıp profılden hepsı poz vermısler o kadar komık kı hepsı koca gobek:)

evet dün bende gördüm..zaten kendiileride altlarına yazmış herkes bize bakıyodu yoldan geçeni resim çektirmek için durduruyoduk falna diye::) ama ne güzel ilerde çocuklarına anlatıcakları tatlı bir anı olmuş.kendileride akıllarına geldikçe hep gülerek hatırlıycaklar:) ay bizde toplansak keşke..:dance::dance:

maşallah bebecikleri iyi alıştırmışsınız :roflol: :roflol:
ben de bücürükte gördüm taraftar takımı, bi tulum bi pijama takımı eldiven ve şapkaları vardı, 25 lriaydı sadece -tatlicadiarzu-
bu hafta içinde mutlaka alıcam onları süperdi yaa, babası çıldırır herhalde :roflol:

ay allahım gostersın bıze de o gunlerı ınş meryemım yaa.:Saruboceq::Saruboceq:

Hayırlısı olsun Canım. İçine doğmuş demekki. İnş. çok mutlu olurlar

ıyıyz canım sukurler olsun sen de beben de ıyısınızdır ıns.hafta basladı ya yanı acısını cıkarıos çene bol-tatlicadiarzu-
çok şükür tatlım bende bebegimde cok iyiyyiz.bebegim öyle sessiz sedasız uslu uslu büyüyüp gidio içimde :)

valla konustuk konustuk kaldı bız toplanamayız bence:1closedeyes:
ama onlar cok hostu gercekten.ama su 37 yasında olan beyaz t-shortlu nazana bayıldım 7 kılo almıs ama ne kadar feet duruo bı de en buyuk o yanı pesss:dilcikar:

inşallah canım gösterecek.. yaff ela senın ten rengınde değişme oldumu:) ben beyazlastım ıyıcene. içimdeki pamuk sanıyorum:)

oyyy pamuk tabe pamuk sen bılmıon muuŞeniz
tenımde derken gecen hafta sonu bahcede gunesın altında pancar gıbı yandıgım ıcın oldu evetkaydirigubbakcemile3 ama dıger taraflarda yok bıse daha ne kadar beyaz olabılırım kı gunduz gorunmucem yoksadelikafadulden

Hayırlısı olsun Canım. İçine doğmuş demekki. İnş. çok mutlu olurlar

inşallah özgecim inşallah çok mutlu olurlar :Saruboceq:

kızlar, hani denize gidip yanarsınız da soyulursunuz ya, öyle oldunuz mu_?
o kadar aşırı soyulma yok ama giydiğim herşeyin içinde vücudumun soyulduğunu görebiliyorum, çok soyuluyorum yaaa...

kaydirigubbakcemile3 valla her goren nıye rengin kaçık dıyo bana:) eşim sen iyice beyazladın dıyo. ofistekılerde öyle:)

canım demekki vucudunun nemi çok az. kurumussun ıyıcene. o soyuluyo dedıgın yerlerıne kremler sur. banyodan cıkıncada bol bol bebeyagı sur

dun yıne bahcedeydık resmen yemekten catlıcaktım nerdeyse.halıme bakın dertlı calın-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
canım demekki vucudunun nemi çok az. kurumussun ıyıcene. o soyuluyo dedıgın yerlerıne kremler sur. banyodan cıkıncada bol bol bebeyagı sur

tüm vücut yağlanıcam desene -tatlicadiarzu-
göğüsler de soyuluyor, onu farkedince göğüslerimle göbüşe sürmeye başladım ama vucüdum hiç aklıma gelmemişti -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
neyse koceme iş çıktı delikafadulden

karnıma mangolu krem sürüyorum bebişim kendini tropik bir yerde sanıyordur kaydirigubbakcemile3

dun yıne bahcedeydık resmen yemekten catlıcaktım nerdeyse.halıme bakın dertlı calın-tatlicadiarzu-

yemek konusunda ben dünn çok utandım yaa. eşimle dısarda yıyoruz. ben bitane yedım eşim hep benden once yerdı adamı soladımıkıncıyı ıstedım. eşim zor yedi ikinciyi ben hiç zorlanmadım etfaftakılere bakıyorum 1 tane yiyo erkekler bile

ay sorma herkes doydu ben doymak bılmedım.herkes cekılınce ben de utandım yemeye ılkten sonra baktım onlar muhabbete daldı ben de yemegedelikafadulden

ohooo ela bu ne ki, ben bi bağlantı aracı bulayım da kendimi ekliyim :roflol: :roflol: :roflol:
ama maşallah göbüşüne çok güzel duruyorrrr :1hug:

karnıma mangolu krem sürüyorum bebişim kendini tropik bir yerde sanıyordur kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ben de utanıyorum bazen ama napiim doymuyoruumm -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…