๒คl๒öςєğเ๓;6267710 .!.:günaydın kızlar nasılsınız? bebekler nasıl haftasonunuz güzel gecmiştir umarım.
bana neyı tembıhlıo bılıomusun ızmıre gıdıcem ya hafta sonu ıns.hıcbısey alamadan once galatasaraystore a gıdıcekmısım forma alcakmısım en kucugundendelikafadulden
ama gercekten cok sevımlı oluo sıpalar oyle formayla
kızlar agustos annelerının ıstanbul ayagı toplanmıs gecen gun fotoları da eklemısler.sıra sıra dızılıp profılden hepsı poz vermısler o kadar komık kı hepsı koca gobek:)
bana dr erkek gibi dedi hemen babanın gönlü olsun dıe bjk tulumu aldım:) kız olsa napacaktım bılmıyorumkaydirigubbakcemile3
yaa çok guzeller çok yakısıyor. benım yıgenımde amcası gs lı dayı fblı eşim bjkı lıydı. herkes bişeyler tasıdı çocuga;:) esim hala alıyo:) oda en buyuk dıyınce kartal diyo:) basarılı oldu sanıyorum:)
günaydın kızlaarrr :)
rüyamda kuzinim ölmüştü ve sabaha kadar ağladım, çok sıkıntılı bi rüyaydı...
çıktığı var ve dayım olmaz diyordu, kesin bişey var dedim sabah kalkınca... kesin veriyor dayım olacak artık...
şimdi aradı, onay çıkmış yakında nişanlanacaklar...
çok güzel bişey aslında, zıplıyor olmam lazım...
ama öyle garip bi haldeyim ki...
kendinde hiçbişey anlamıyor insan, sevdiği birinin mürvetinde görüyor herşeyi...
ağlayasım var ama işyerindeyim...
zor tutuyorum kendimi... Rabbim hayırlısıyla olmasını nasip etsin şu işin...
çok şükür tatlım bende bebegimde cok iyiyyiz.bebegim öyle sessiz sedasız uslu uslu büyüyüp gidio içimde :)ıyıyz canım sukurler olsun sen de beben de ıyısınızdır ıns.hafta basladı ya yanı acısını cıkarıos çene bol-tatlicadiarzu-
ay allahım gostersın bıze de o gunlerı ınş meryemım yaa.:Saruboceq::Saruboceq:
evet dün bende gördüm..zaten kendiileride altlarına yazmış herkes bize bakıyodu yoldan geçeni resim çektirmek için durduruyoduk falna diye::) ama ne güzel ilerde çocuklarına anlatıcakları tatlı bir anı olmuş.kendileride akıllarına geldikçe hep gülerek hatırlıycaklar:) ay bizde toplansak keşke..:dance::dance:
inşallah canım gösterecek.. yaff ela senın ten rengınde değişme oldumu:) ben beyazlastım ıyıcene. içimdeki pamuk sanıyorum:)
Hayırlısı olsun Canım. İçine doğmuş demekki. İnş. çok mutlu olurlar
kaydirigubbakcemile3 valla her goren nıye rengin kaçık dıyo bana:) eşim sen iyice beyazladın dıyo. ofistekılerde öyle:)oyyy pamuk tabe pamuk sen bılmıon muuŞeniz
tenımde derken gecen hafta sonu bahcede gunesın altında pancar gıbı yandıgım ıcın oldu evetkaydirigubbakcemile3 ama dıger taraflarda yok bıse daha ne kadar beyaz olabılırım kı gunduz gorunmucem yoksadelikafadulden
inşallah özgecim inşallah çok mutlu olurlar :Saruboceq:
kızlar, hani denize gidip yanarsınız da soyulursunuz ya, öyle oldunuz mu_?
o kadar aşırı soyulma yok ama giydiğim herşeyin içinde vücudumun soyulduğunu görebiliyorum, çok soyuluyorum yaaa...
canım demekki vucudunun nemi çok az. kurumussun ıyıcene. o soyuluyo dedıgın yerlerıne kremler sur. banyodan cıkıncada bol bol bebeyagı sur
dun yıne bahcedeydık resmen yemekten catlıcaktım nerdeyse.halıme bakın dertlı calın-tatlicadiarzu-
yemek konusunda ben dünn çok utandım yaa. eşimle dısarda yıyoruz. ben bitane yedım eşim hep benden once yerdı adamı soladımıkıncıyı ıstedım. eşim zor yedi ikinciyi ben hiç zorlanmadım etfaftakılere bakıyorum 1 tane yiyo erkekler bile
dun yıne bahcedeydık resmen yemekten catlıcaktım nerdeyse.halıme bakın dertlı calın-tatlicadiarzu-
karnıma mangolu krem sürüyorum bebişim kendini tropik bir yerde sanıyordur kaydirigubbakcemile3
yemek konusunda ben dünn çok utandım yaa. eşimle dısarda yıyoruz. ben bitane yedım eşim hep benden once yerdı adamı soladımıkıncıyı ıstedım. eşim zor yedi ikinciyi ben hiç zorlanmadım etfaftakılere bakıyorum 1 tane yiyo erkekler bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?