ay sorma herkes doydu ben doymak bılmedım.herkes cekılınce ben de utandım yemeye ılkten sonra baktım onlar muhabbete daldı ben de yemegedelikafadulden
karnıma mangolu krem sürüyorum bebişim kendini tropik bir yerde sanıyordur kaydirigubbakcemile3
inşallah özgecim inşallah çok mutlu olurlar :Saruboceq:
kızlar, hani denize gidip yanarsınız da soyulursunuz ya, öyle oldunuz mu_?
o kadar aşırı soyulma yok ama giydiğim herşeyin içinde vücudumun soyulduğunu görebiliyorum, çok soyuluyorum yaaa...
kaydirigubbakcemile3 valla her goren nıye rengin kaçık dıyo bana:) eşim sen iyice beyazladın dıyo. ofistekılerde öyle:)
dun yıne bahcedeydık resmen yemekten catlıcaktım nerdeyse.halıme bakın dertlı calın-tatlicadiarzu-
ay yok merve ya sana zahmet olmasınohooo ela bu ne ki, ben bi bağlantı aracı bulayım da kendimi ekliyim :roflol: :roflol: :roflol:
ama maşallah göbüşüne çok güzel duruyorrrr :1hug:
Cnm bebek yağı kullan banyodan çıkınca. Demekki vücudun baya kuruyor senin.
Evet ya bende beyazlamışım herkes aynı şeyi söylüyor banada. Neden acaba? Hormonlardanmıdır? Herşeyide onlar yüzünden yaptık ama kaydirigubbakcemile3
Gayet fit görünüyosun canım
Cnm bebek yağı kullan banyodan çıkınca. Demekki vücudun baya kuruyor senin.
...
sakura bızım senle gunlerımız aynı. ben son bır haftadır çok açıldım iştah konusunda. şişiyorum nefes alamıyorum ama yınede yıyıorum:):) varmı sende böyle bişey:)
dun yıne bahcedeydık resmen yemekten catlıcaktım nerdeyse.halıme bakın dertlı calın-tatlicadiarzu-
ben sürekli öyleyim :roflol:
ama ilk zamanlar daha beterdim, sigarayı bırakmıştım ve zaten deli gibi yiyen ben bi canavara dönüşmüştüm :roflol: :roflol:
ilk iki ayında yaklaşık 10 kilo alan birini gördün mü :roflol: :roflol:
son zamanlarda o nefes olayı oluyor bende de, tıkanıyorum sanki.. nefes alabiliyorum aslında ama nefessiz kalmış gibi hissediyorum -tatlicadiarzu-
özellikle yatarken tutuyor bu olay ve çok aşırı rahatsız oluyorum...
klava:
ay yok merve ya sana zahmet olmasın
o nefes olayı senın haftalarda oluo sonra gecıo.kılolarla alakası yok yanı bence .bende de olurdu camı acardım yetmezdı.ama gectı 2 hafta sonra merak etme
elacım çok tatlı çımışsınız sne ve oğlun maşallahgöbişe
benimde bu hafta diğer haftaya göre dahada büyümüş göbişim aynada fark ettimkaydirigubbakcemile3
peki kızlar ben hamile kaldıgımdan bu yana daha korkak oldum. hatta su ara dahada beter.. arabada gıdıyoruz azıcık bırısı bıze yaklassa kolu sıkı sıkı tutuyorumç en ufak bir frende kalbişm yerınden cıkacak gibi oluyor. eşim her seferınde neden boylesın dıyo:) dedım annelık içgüdüsü ama bu dogrumu bılmıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?