2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Geçen gün mevlüt şekeri modellerine bakıyodum ama fiyatlar almış başını gidiyor çok yüksekler.Bende kendim yapmaya karar verdim.karnım fazla çıkmadan Eminönünden gidip mazemeleri alıcam.geçen gün bir yakınımn bebek mevlütüne gitmiştim kendisi yapmış çok hoşuma gitti.Hemde çok anlamlı geldi...Bebeği için kendi emeğiyle bişeler yapıp dağıtması güzel bişey.Sizin bu konuda fikirleriniz var mı nasıl bişe yapmayı düşünüyorsunuz?

Cnm bebek yağı kullan banyodan çıkınca. Demekki vücudun baya kuruyor senin.

kaydirigubbakcemile3 valla her goren nıye rengin kaçık dıyo bana:) eşim sen iyice beyazladın dıyo. ofistekılerde öyle:)

Evet ya bende beyazlamışım herkes aynı şeyi söylüyor banada. Neden acaba? Hormonlardanmıdır? Herşeyide onlar yüzünden yaptık ama kaydirigubbakcemile3

dun yıne bahcedeydık resmen yemekten catlıcaktım nerdeyse.halıme bakın dertlı calın-tatlicadiarzu-

Gayet fit görünüyosun canım

sakura bızım senle gunlerımız aynı. ben son bır haftadır çok açıldım iştah konusunda. şişiyorum nefes alamıyorum ama yınede yıyıorum:):) varmı sende böyle bişey:)

yoldakı bembeyaz gelıyo demekkı:) pamuk erkek ve pamuk kız:):)

Cnm bebek yağı kullan banyodan çıkınca. Demekki vücudun baya kuruyor senin.
...

sanırım özgecim, normalde de yağlı değil hafif kuru bi cildim vardı zaten hepten kurudu :roflol:
hayır o aldığım kilolar o yağlar nereye gitti bilmiyorum roflol:

sakura bızım senle gunlerımız aynı. ben son bır haftadır çok açıldım iştah konusunda. şişiyorum nefes alamıyorum ama yınede yıyıorum:):) varmı sende böyle bişey:)

ben sürekli öyleyim :roflol:
ama ilk zamanlar daha beterdim, sigarayı bırakmıştım ve zaten deli gibi yiyen ben bi canavara dönüşmüştüm :roflol: :roflol:
ilk iki ayında yaklaşık 10 kilo alan birini gördün mü :roflol: :roflol:
son zamanlarda o nefes olayı oluyor bende de, tıkanıyorum sanki.. nefes alabiliyorum aslında ama nefessiz kalmış gibi hissediyorum -tatlicadiarzu-
özellikle yatarken tutuyor bu olay ve çok aşırı rahatsız oluyorum...

dun yıne bahcedeydık resmen yemekten catlıcaktım nerdeyse.halıme bakın dertlı calın-tatlicadiarzu-

elacım çok tatlı çımışsınız sne ve oğlun maşallahgöbişe
benimde bu hafta diğer haftaya göre dahada büyümüş göbişim aynada fark ettimkaydirigubbakcemile3

o nefes olayı senın haftalarda oluo sonra gecıo.kılolarla alakası yok yanı bence .bende de olurdu camı acardım yetmezdı.ama gectı 2 hafta sonra merak etme

peki kızlar ben hamile kaldıgımdan bu yana daha korkak oldum. hatta su ara dahada beter.. arabada gıdıyoruz azıcık bırısı bıze yaklassa kolu sıkı sıkı tutuyorumç en ufak bir frende kalbişm yerınden cıkacak gibi oluyor. eşim her seferınde neden boylesın dıyo:) dedım annelık içgüdüsü ama bu dogrumu bılmıyorum:)

o nefes olayı senın haftalarda oluo sonra gecıo.kılolarla alakası yok yanı bence .bende de olurdu camı acardım yetmezdı.ama gectı 2 hafta sonra merak etme

öyleymiş evet hatta bi ismi de vardı ama unuttum..
şu ayıma kadar toplamda 13 kilo falan aldım valla sonum hayır olsun..
olmayacağı varsa da olur bu kiloyla -tatlicadiarzu-

Bunlarda benim bebeğimin cicileri ve göbişimin resmi.Geçen gün doğum günümdü ablam hediye elbise almış.Onu giydim herkes şok oldu senin bu göbek ne zaman çıktı diye.bebeğim bana doğum günü hediyemi böyle verdi işte:).Hiç kilo almamıştım gerçi doktorum kilolu olduğum için ilk 3 ay kilo almayı yasaklamıştı ama şu son 2 hafta içerisinde 2 kilo aldım..inşallah bebeğimde bu kilolardan nasibini almıştır içerde:)

Eklentiler

• $PICT0622.webp
    13 KB · Görüntüleme: 18
  • $PICT0619.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 19
  • $PICT0629.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 16
kızlar merak ettim şimdiye kadar kaçar kilo aldınız. ben 3 kilo aldım. şişmeye başladım iyice :)

olabilir, dediğin gibi koruma içgüdüsü olabilir canım, ben hep aşırı soğukkanlı olduğum için bilemicem...

benim kalple ilgili sıkışma gibi bi his sorunum var, doktoruma danışıcam bu gidişte...
bazen otururken batıyor ve ağrıyor hatta sıkışıyormuş gibi canımı yakıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…