2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kurban oldugum allahım tabı annelık ıcgudusu.daha yuzunu gormeden onun ıcın endıselenmek boyle bısey oste

allahım gıydırmeyı de nasıp etsın ins ecemcım.gobek fotoyu bıraz daha kırpsaymısın bısey gorunmıcekmıs kız ılahi.masallah

Son düzenleme:

canım batma değilde bendede sorun var galıba. gecen bişey beni çok üzdü agladım çok ve nefesımı toparlayamadım. bıde kalbımde arada bır boşluk gibi bişey oluyor. sanki boş bişey gecıyo kalbımden. bende bu hafta jınekolog ramdevum var onunlada konusucam bırde kalp dr una gıdıcem. normak doğum istiyorum. kalp sorunu varsa denemem bile

canım bebeğini cicilerine bayıldım güle güle giydir inşallah sağlıla

göbişinede maşallah yerim ben o göbişi

oyyy cicisi de göbüşü de pek bi tatlı yavruşunun :1hug:

๒คl๒öςєğเ๓;6268402 .!.:
kızlar merak ettim şimdiye kadar kaçar kilo aldınız. ben 3 kilo aldım. şişmeye başladım iyice :)

ben toplam 13 kilo falan aldım -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

ben de düşünüyorum valla, en azından içimiz rahatlamış olur a.s
dediğin gibi önce doktoruma danışır sonra kalp doktoruna giderim...

kızlar 2 gündür hep bebeğimi bebeğimin cicilerini gördüm rüyamda çok güzel ya bir an önce görsem onu

Ecem ben iki tür istiyorum bir çubuklu hastaneye gelenlere bide mevlütte çikolata vermek istiyorum ama kendim yapmam sanırım bide güzel olmaz falan cesaret edemedim bir arkadaşım yardım ederim dedi bilmiyorum kabaca hesap yaptım fazla tutmuyor istediklerim

ayyyy cicileri çoook güseeel

canım biz tanıdık buldum çok güzeller ve 75 kuruş tanesi ben onlardan alıcam hastaneyede melüde de onalardan vericem

yaaa kızlar ben 1.doğumun kilosunu zar zor yeni vermiştiiiiiim yine şişmeye başladım yaaaa gene sil baştan başladık

çok basit canım yapması slikon tabancanın olması yeterli..internette de tarifleri var zaten..bende sana burdan yapınca gösteririm hem....

Kızlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler:)

elacığım yaramaz oğluşun naısl çok kıpırdıyormu ? sen öndesin ya tecrübe oluyorsun bize

evet canım hele benım keyfım yerındeyse onun da keyfı yerınde oluo.gamyoncuiremsu .demekkı yazılan hersey dogru 20.haftada bebeler ıyıce hareketlenıo

Son düzenleme:
kızlar bebeğinizin burcu terazi mi başak mı olcak aslında benimki terazi olcaktı ama sezaryen olcam için 1 hafta önce alcaklar yani başak olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…