peki kızlar ben hamile kaldıgımdan bu yana daha korkak oldum. hatta su ara dahada beter.. arabada gıdıyoruz azıcık bırısı bıze yaklassa kolu sıkı sıkı tutuyorumç en ufak bir frende kalbişm yerınden cıkacak gibi oluyor. eşim her seferınde neden boylesın dıyo:) dedım annelık içgüdüsü ama bu dogrumu bılmıyorum:)
Bunlarda benim bebeğimin cicileri ve göbişimin resmi.Geçen gün doğum günümdü ablam hediye elbise almış.Onu giydim herkes şok oldu senin bu göbek ne zaman çıktı diye.bebeğim bana doğum günü hediyemi böyle verdi işte:).Hiç kilo almamıştım gerçi doktorum kilolu olduğum için ilk 3 ay kilo almayı yasaklamıştı ama şu son 2 hafta içerisinde 2 kilo aldım..inşallah bebeğimde bu kilolardan nasibini almıştır içerde:)
olabilir, dediğin gibi koruma içgüdüsü olabilir canım, ben hep aşırı soğukkanlı olduğum için bilemicem...
benim kalple ilgili sıkışma gibi bi his sorunum var, doktoruma danışıcam bu gidişte...
bazen otururken batıyor ve ağrıyor hatta sıkışıyormuş gibi canımı yakıyor...
Bunlarda benim bebeğimin cicileri ve göbişimin resmi.Geçen gün doğum günümdü ablam hediye elbise almış.Onu giydim herkes şok oldu senin bu göbek ne zaman çıktı diye.bebeğim bana doğum günü hediyemi böyle verdi işte:).Hiç kilo almamıştım gerçi doktorum kilolu olduğum için ilk 3 ay kilo almayı yasaklamıştı ama şu son 2 hafta içerisinde 2 kilo aldım..inşallah bebeğimde bu kilolardan nasibini almıştır içerde:)
๒คl๒öςєğเ๓;6268402 .!.:kızlar merak ettim şimdiye kadar kaçar kilo aldınız. ben 3 kilo aldım. şişmeye başladım iyice :)
canım batma değilde bendede sorun var galıba. gecen bişey beni çok üzdü agladım çok ve nefesımı toparlayamadım. bıde kalbımde arada bır boşluk gibi bişey oluyor. sanki boş bişey gecıyo kalbımden. bende bu hafta jınekolog ramdevum var onunlada konusucam bırde kalp dr una gıdıcem. normak doğum istiyorum. kalp sorunu varsa denemem bile
ay evde olan acsın sedaya bı baksın bugun perı gıbı pslık
asıl sen petek in kel kafasını gördün mükaydirigubbakcemile3
Ecem ben iki tür istiyorum bir çubuklu hastaneye gelenlere bide mevlütte çikolata vermek istiyorum ama kendim yapmam sanırım bide güzel olmaz falan cesaret edemedim bir arkadaşım yardım ederim dedi bilmiyorum kabaca hesap yaptım fazla tutmuyor istediklerim
Ecem ben iki tür istiyorum bir çubuklu hastaneye gelenlere bide mevlütte çikolata vermek istiyorum ama kendim yapmam sanırım bide güzel olmaz falan cesaret edemedim bir arkadaşım yardım ederim dedi bilmiyorum kabaca hesap yaptım fazla tutmuyor istediklerim
elacığım yaramaz oğluşun naısl çok kıpırdıyormu ? sen öndesin ya tecrübe oluyorsun bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?