petişko evde yeni fotolar. dün çekti benim bey. güle gül öldük şeklime. bol giyip kapatıyordum ya normalde. dar giyip yan durunca, göbek öne, popo arkaya doğru almış başını gidiyor. komik bir şekildeyim (öyleymişim yani) şu an.
bir ara koyarım ama.
tamam oyle olsun bakalım ama unutma eklemeyı.ben sabah koymustum halımı gormelıydın dun bahcedeydık yemekten catlıcaktım dur hatta senın ıcın gene koyım.ama şiştim sanma ınan cok yedım onun şikınlığı yanı:)
en kısa zamanda foto isteriz!!!
kizlar gobeklerinizin fotosunu koyunsana gulcaninki bence erkek,denizinki canim benim onunki kiz olabilir ama erkeklerde gizliyor kizlar unutmayalim:1shok:16 nisan Gülcan kız mı erkek mi ?
18 nisan Deniz kız mı erkek mi?
bizimde listemiz bu kaydirigubbakcemile3
adelikafaduldenınamıyorum lısteyı gördüm şok oldum hangi birine şaşırıyım başta ögrenen herkese hayırlı olsun.........erkekler fark atmışşşş....:sm_cool:
pembe canım ıkısıde kızmı ınanmıyorum....herkes cuvalladı yanııı kımsenın tahmını tutmadı....ya ben bırını kesın erkek diyodum...bunda yanlışlık olmasın....ama sevındım 2 tanede kızın oluyo ne güzel........
tülay demet seher sizlerınde erkekmiş çok sevındım arkadaslar yaaaa
tamam oyle olsun bakalım ama unutma eklemeyı.ben sabah koymustum halımı gormelıydın dun bahcedeydık yemekten catlıcaktım dur hatta senın ıcın gene koyım.ama şiştim sanma ınan cok yedım onun şikınlığı yanı:)
normal kot gıyıyorum hamıle almadım daha
rahatsız etmıyormu? ben bedenımden buyuk olanlarda bıle dugme acıyorum. ustelık çokda bi gobek yok
petibör sen muşta polis lojmanlarındamı oturuyosun...
canım ben bı beden buyuk normal kot almıstım onu yanlardan daralttırdım.sadece belı bol kaldı yanı onu gıyıyorum ıste bu resımdekı de o zaten.suan uzerıme olan tek kot o.farkındaysan her resımde aynı kot var:)
kıslarr yaa benim boğazlarım şişyo. bademcikte yok diren faranjitilerlemeden toparlamaya calısıyorum. ınsallah ılerlemez. ılac falanda almam bebişim rahatsız olur die
herkese selam.bugün dr dan geldim bebeğime erkek dedi duygulandım.ALLAH BEBEKLERİMİZİ SAĞ SALİM KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN..
canım ben bı beden buyuk normal kot almıstım onu yanlardan daralttırdım.sadece belı bol kaldı yanı onu gıyıyorum ıste bu resımdekı de o zaten.suan uzerıme olan tek kot o.farkındaysan her resımde aynı kot var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?