2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tamam oyle olsun bakalım ama unutma eklemeyı.ben sabah koymustum halımı gormelıydın dun bahcedeydık yemekten catlıcaktım dur hatta senın ıcın gene koyım.ama şiştim sanma ınan cok yedım onun şikınlığı yanı:)

Son düzenleme:

canım sen hala normal kotmu gıyınıyorsun? yoksa hamıle kotumu

herkese selam.bugün dr dan geldim bebeğime erkek dedi duygulandım.ALLAH BEBEKLERıMıZı SAĞ SALıM KUCAGIMIZA ALMAYI NASıP ETSıN..

pembe senden bole bı cvp geldıyse ıyıım demektr.ama senı de merak edıorum en yakın zamanda koy da gobek yarıstıralım madem:)

en kısa zamanda foto isteriz!!!

bitsin hemen koyucam canim fotoyuuuuuuua.s

16 nisan Gülcan kız mı erkek mi ?
18 nisan Deniz kız mı erkek mi?

bizimde listemiz bu kaydirigubbakcemile3
kizlar gobeklerinizin fotosunu koyunsana gulcaninki bence erkek,denizinki canim benim onunki kiz olabilir ama erkeklerde gizliyor kizlar unutmayalim:1shok:

ewet canim erkekler aldi basini gidiyorrrrrr sagol canim .

allah nazardan saklasin canim

rahatsız etmıyormu? ben bedenımden buyuk olanlarda bıle dugme acıyorum. ustelık çokda bi gobek yok

canım ben bı beden buyuk normal kot almıstım onu yanlardan daralttırdım.sadece belı bol kaldı yanı onu gıyıyorum ıste bu resımdekı de o zaten.suan uzerıme olan tek kot o.farkındaysan her resımde aynı kot var:)

dün kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkarttık. biliyor musunuz benim üstüme olabilecek hiçbir şeyim çıkmadı hurçlardan. 3-5 tane üst, 1 tane de bol elbise. dolabım tam takır kuru bakır. ne yapacağım beeen.

:CüvCüv::CüvCüv:canim hangisinde rahatsan onu giyeceksin tabi hamilelikde defile yapmiyoruzyaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

kıslarr yaa benim boğazlarım şişyo. bademcikte yok diren faranjit ilerlemeden toparlamaya calısıyorum. ınsallah ılerlemez. ılac falanda almam bebişim rahatsız olur die

cnm bende farenjit oldum 5 gün direnebildim.ıhlamur sprey naneli şekerler hiç biri bi işe yaramadı...üstelik deliler gibi öksürüyorum bugun doktoruma gittim ve antibiyotik rahatlıkla kullanabilecegimi söyledi.ve bana antibiyotik verdi....ilk 3 ay geçtigi için sorun olmazmış.sabah bitane içtim ve rahatlattı...eger çok rahatsız olursan antibiyotik başlayabilirsin doktoruna danışarak...geçmiş olsun...:1no2:

peticim maşşalh göbüşünede ogluşunada kuzum senın göbüş pek büyümüyo

6. Ayda hala eskı kotlar. Valla ne guzel. Cok guzel azar kılo alarak bıtırıcez ınsallah bu hamılelıklerı

kızlar naçizane tavsiyem özelden yazışalım ama genel mesajlarda çok da fazla şahsi bilgilerimizi vermeyelim. yani hepimizin iyiliği için söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…