ben zaten 10 haftalıkken kullanmak zorunda kaldım antıbıyotıkcnm bende farenjit oldum 5 gün direnebildim.ıhlamur sprey naneli şekerler hiç biri bi işe yaramadı...üstelik deliler gibi öksürüyorum bugun doktoruma gittim ve antibiyotik rahatlıkla kullanabilecegimi söyledi.ve bana antibiyotik verdi....ilk 3 ay geçtigi için sorun olmazmış.sabah bitane içtim ve rahatlattı...eger çok rahatsız olursan antibiyotik başlayabilirsin doktoruna danışarak...geçmiş olsun...:1no2:
gülcan bebek muhabbeti 2073. sayfada başlıyor :)
ınsallah oyle umuyoruz yazı daha rahat gecırmek ve kolaycacık dogurabılmek ıcın.6. Ayda hala eskı kotlar. Valla ne guzel. Cok guzel azar kılo alarak bıtırıcez ınsallah bu hamılelıklerı
hay agzını opım gercekten mı?aman oglum saglıklı olsun gobıs buyumesın sımdıden zor hareket edıom ztenpeticim maşşalh göbüşünede ogluşunada kuzum senın göbüş pek büyümüyo
kızlar naçizane tavsiyem özelden yazışalım ama genel mesajlarda çok da fazla şahsi bilgilerimizi vermeyelim. yani hepimizin iyiliği için söylüyorum.
saol canım bakcam... aslnda ögrenmeseydım bende o heyecanı yaşasaydım acaba ne diye
ben zaten 10 haftalıkken kullanmak zorunda kaldım antıbıyotıktekrar kullanmak ıstemıyorum. akşama daha ıyı olmazsam dr a sorup tantum verde kullanıcam o çok ıyı gelıyor bana. ızın vermezse tuzla gargara falan yaparım. mıkrop kırsın
cnm 10 haftalıkken neden antibiyotik kullandın genemi bogazların kötüydü...hangi antibiyotigi kullandın...
ben zaten 10 haftalıkken kullanmak zorunda kaldım antıbıyotıktekrar kullanmak ıstemıyorum. akşama daha ıyı olmazsam dr a sorup tantum verde kullanıcam o çok ıyı gelıyor bana. ızın vermezse tuzla gargara falan yaparım. mıkrop kırsın
yasakkelime tantum yasak..saten içinde gebelerde kullanılmaz die yazıodu tatlım.
kızlar el-müsade...
size iyi muhabbetler.:)
deniz göbişine maşallah canım benimm
petibor bana kızgınmısın yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?