2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben de aynı ıslemı gecen hafta yapmıstım.el kadar seyler memelerı anca kapatır artık.benım de hıcbıseyım kalmadı.ızmıre gtsem de alsam burda yok hamıleler ıcın hıcbısey

ben zaten 10 haftalıkken kullanmak zorunda kaldım antıbıyotık tekrar kullanmak ıstemıyorum. akşama daha ıyı olmazsam dr a sorup tantum verde kullanıcam o çok ıyı gelıyor bana. ızın vermezse tuzla gargara falan yaparım. mıkrop kırsın

6. Ayda hala eskı kotlar. Valla ne guzel. Cok guzel azar kılo alarak bıtırıcez ınsallah bu hamılelıklerı
ınsallah oyle umuyoruz yazı daha rahat gecırmek ve kolaycacık dogurabılmek ıcın.

peticim maşşalh göbüşünede ogluşunada kuzum senın göbüş pek büyümüyo
hay agzını opım gercekten mı?aman oglum saglıklı olsun gobıs buyumesın sımdıden zor hareket edıom zten

kızlar naçizane tavsiyem özelden yazışalım ama genel mesajlarda çok da fazla şahsi bilgilerimizi vermeyelim. yani hepimizin iyiliği için söylüyorum.

bence de.dogru soze ne denır

cnm 10 haftalıkken neden antibiyotik kullandın genemi bogazların kötüydü...hangi antibiyotigi kullandın...

yasakkelime tantum yasak..saten içinde gebelerde kullanılmaz die yazıodu tatlım.

msms bende şuan inan çok kötüyüm felaket öksürüyorum...bebegime zarar vericem diye korkuyorum öksürürken...ama artık başladım antibiyotige inşallah bi an önce iyileşirim.sende inşallah daha kötüleşmeden atlatırısn...

pembe ınanmıyorum sana....iyi burda kımse erken dogum falan yapmamış meraktan ben olsam meraktan çatlardım ...ama okuması bile çok zevklı o anı yaşayamasam bıle.... herkes bişey söylüyo çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…