2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kk da bısey var baksana benı bı attı dısarı tam bı saattır grmeye calısıom

yavrucum e sen de ne diye başkasının hesabına giriyorsun. amme hizmeti vermek istersen söylesin SATını yap arkadaşına tickerını kendi yapıştırsın profiline. neyse sevindim ama dönmene. petibör bisküviyi severim ben :))

Hadi hayırlısı cnm bnm az kaldı öğrenmene

adelikafaduldenınamıyorum lısteyı gördüm şok oldum hangi birine şaşırıyım başta ögrenen herkese hayırlı olsun.........erkekler fark atmışşşş....:sm_cool:
pembe canım ıkısıde kızmı ınanmıyorum....herkes cuvalladı yanııı kımsenın tahmını tutmadı....ya ben bırını kesın erkek diyodum...bunda yanlışlık olmasın....ama sevındım 2 tanede kızın oluyo ne güzel........
tülay demet seher sizlerınde erkekmiş çok sevındım arkadaslar yaaaa

kıslarr yaa benim boğazlarım şişyo. bademcikte yok diren faranjit ilerlemeden toparlamaya calısıyorum. ınsallah ılerlemez. ılac falanda almam bebişim rahatsız olur die

saol canişkom.sızsız kaldım ay ne kotuaman kız rusyada ya pc de ruscaymıs yapamamıs ben yapım dedım ama burnumdan geldı.o da gıremedı ben de.neyse iyi mi kılzrın?

gülcan sen benim cinsiyet açıklama tantanamı kaçırdın tabi. çatlattım herkesi :))) bakmak istersen geçen hafta çarşamba gününde görebilrisin. :) bir tek hzenbil bildi koca forumda.

msms ben doktor kayınbiraderime sorup boğaz spreyi sıktım. kötüye dönmeden antibiyotiğe ihtiyaç kalmadan önlemek için. sabah iyi uyandım. iyi ki sıkmışım.

pembe çok guzel olmus. ben hiç bişey beceremıyorum:)

gülcan hoşgeldın sen ogrendın mı cınsıyet
hoşbulduk canım....yok daha ögrenemedık p.be ınş. safak 3 hehe
bizde seni özledik canım nasılsın neler yaptın? bebekin nasıl?:teytey:
iii yim bırcancım çok sıkıldım:çok üzgünüm: orda bişey yapmadım bütün evdeydım hep...
16 nisan Gülcan kız mı erkek mi ?
18 nisan Deniz kız mı erkek mi?

bizimde listemiz bu kaydirigubbakcemile3

dimi denızcım bizim lıstemızde bu olsun ama artık az kaldı senın 5 benım 3 gün var su geçer ınş....

tantum verde mi kullandın canım? Banada bır tek o ıyı gelıyor ama emın olmadan kullanmak ıstemıyorum

sor doktoruna msms. benimki hexoral. sanırım türkiyede yok. almanyadan almıştım. ama evet pastil rahatlıkla kullanabilirsin.

inşallah canım valla heyecan dorukta delikafadulden

sor doktoruna msms. benimki hexoral. sanırım türkiyede yok. almanyadan almıştım. ama evet pastil rahatlıkla kullanabilirsin.

pastiller rahatlatmıyor canım beni. ıhlamur içiyorum bol bol. benım soyledıgım sprey mıkrop kırıyor. diş etleri falanda çok ıyı onceden sık kullanıyordum ama sımdı kullanamıyorum

meryem olıpsın okalıptuslusunu kullan canım cok ıyı gelıo.ben 1.5 aylıkken 13 gun delı gıbı oksrdum bogazlarım facıaydı o ıyı geldı

petişko evde yeni fotolar. dün çekti benim bey. güle gül öldük şeklime. bol giyip kapatıyordum ya normalde. dar giyip yan durunca, göbek öne, popo arkaya doğru almış başını gidiyor. komik bir şekildeyim (öyleymişim yani) şu an.

bir ara koyarım ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…