canim esim ic mimar hersey ellinden geliyor yani ince isleri seviyor herseyi kendi elleriyle yapmak isdedi kimseyede yaptirmiyor canim benimyaaaasüprizzzzzcok guzel oldu kizlar turkuaz tavan,acik turuncu duvar,turkuaz dekarasyon ve turuncu duvarin bir bolumunede nar agaci cizilecek bebegin besiginin klonulacagi yereeeeee yya isik sanki yaniyormus gibi duruyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:teytey:
ben geldım çok şükür kavuştum size
yaaaa ben sizleri çok özledim valla hepnizi tek tek ve kuzucuklarnızı öpüyorum p.tesiden beri yoktum 300 sayfa olmuş nasıl okucam bılmıyorum......bugun geldım ıspartadan
ne var ne yok yaaa cinsiyetleri durumları kımler ögrendı cokk merak ediyorum.....en son gece emsal kızını ögrenmıştım yazamadım canım hayırlı olsun emsalcım.başka kımler ögrendı
bakın mesela bunları ben polimer kille yapmıştım... kızların odasını da yine renkli kelebeklerle süsleyebilirim.
bakın mesela bunları ben polimer kille yapmıştım... kızların odasını da yine renkli kelebeklerle süsleyebilirim.
yaaaa ben sizleri çok özledim valla hepnizi tek tek ve kuzucuklarnızı öpüyorum p.tesiden beri yoktum 300 sayfa olmuş nasıl okucam bılmıyorum......bugun geldım ıspartadan
ne var ne yok yaaa cinsiyetleri durumları kımler ögrendı cokk merak ediyorum.....en son gece emsal kızını ögrenmıştım yazamadım canım hayırlı olsun emsalcım.başka kımler ögrendı
benim yatak odamda cibinliğim var bebişimede mutlak cibilik alacağım çok seviyorum cibinliği bir de kız olsun erkek olsun yeşil ağırlıklı olacak odası
evet ya bende severim ben bicinliği beyaz yada krem almayı düşünüyorum
bu arada bebeğimin beşiğini alak için herkes yarışıyor ilk biz kendimiz alcaktık sonra kayınpederim biz almak istiyoruz dedi sonra annem yok biz alalım dedi. şimdide eşimin babaannesi ben alıcam dedi son noktayı koydu ne nasipli bebeğim var ya
konserve ton yeme dedi bana doktor.çok severim ama yiyemiyom.bu arada dün ayağıma çivi battı ayakkabıyıda delip o yüzden sağlık ocağına gidiyom tetanoz aşısı için arkadaşlar.haftasını falanda net öğrenmiş olucaz ama batmasaydı çivide gitseydim daha iyi olacaktı neyse artık.gelirim 1 saate inşallah.
hoşgeldin canım
çok güzel olmuş ellerine sağlık bayıldım
Hoşgeldin cnm. Bizde seni çok özledik Şeniz neler yaptın bakalım? Bebişin nasıl?
bircan bizde kimse yarışmıyor şimdilik. yarışmasına da gerek yok gerçi kimsenin. her şeyden iki tane lazım bizepolemiğe gerek yok yani.
nıhayet gırebıldım sayfama allahıma sukurler olsun ay ne gıcık ya
herkes kendı yapsın tıckerını mıkırını valla.
cok sukur kı kutu kutu da gırebılmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?