2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kaydirigubbakcemile2 Kızlar şimdi doktordan geliyorummmmm ve cinsiyetini öğrendim kaydirigubbakcemile2 KIZIM OLACAK kaydirigubbakcemile2 allahım herhalde hamile olduğuma bu kadar sevinmemiştim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

canımm çok sevindim kızlar ekleyin listeye prenseskaydirigubbakcemile2

ben moderatorlerden dıptısa sordum canım msn den. kötü içeriğe basman lazımmıs dilek

kıslarda yavaş yavaş çoğalıo tbrk ederim cnm sağlıkla kucağna almayı nasit etsn allah..kıslarr ya şı ticker var ya onu nası yapcasss bilen varsa sölermiii..

kaydirigubbakcemile2 Kızlar şimdi doktordan geliyorummmmm ve cinsiyetini öğrendim kaydirigubbakcemile2 KIZIM OLACAK kaydirigubbakcemile2 allahım herhalde hamile olduğuma bu kadar sevinmemiştim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

hayırlı olsun canım valla liste borsa gibi ıkısı arasındakı denge bi artıp bi azalıyo
ama bu hafta 2 erkek daha eklencek denizinkıde erkek çünkü....gecen rüyamda ne gördüm dogum yapıyorum hayırlı olsun oglun oldu diyolar bence diyom pipisine bakıyım diyom..pipisini gösterıyolar...ay kafayı yedim valladelikafadulden

kutu kutu pense merak etme yalznı degilsin bende hala net olarak ögrenemedim cinsiyetimizi...3 doktora gittim ikisi erkege benziyor dedi biri kıza benziyor dedi.deli olcam meraktan çaltlıycam bende :)

evet kötü bi durum benimde ilk hamileliğimde 8.aya kadar bi kız bi oğlan dediydi doktor ancak 8. ayda erkek olduğunu öğrenmiştim inşallah şimdide böle olmaz

16 nisan Gülcan kız mı erkek mi ?
17 nisan Kutu Kutu Pense kız mı erkek mi?
18 nisan Deniz kız mı erkek mi?
bilinmeyen tarih Sivaslı58 kız mı erkek mi?

bizimde listemiz var kaydirigubbakcemile3

valla yeni topik açacam "eylül 2009 annesi olup da cinsiyetini öğrenemeyenler" diye vakitte geçmiyor bir türlü hafta sonu olsun artık

kıslarda yavaş yavaş çoğalıo tbrk ederim cnm sağlıkla kucağna almayı nasit etsn allah..kıslarr ya şı ticker var ya onu nası yapcasss bilen varsa sölermiii..

canım tıcker oldugu yerde hangı site oldugu yazıyor zaten sat tarıhıne göre yapıyorsun ordan

sivaslı senın kontrol ne zaman

cnm ben hastanede çalıştıgım için hiç farketmiyor...istesem hergün girebilirim ultrasona ama işte benim minigim ya acmıyo ya arkasını dönüyo onlarda görebildikleri kadarıyla benzetmeye çalışıyolar...3 doktorumuz var ikisi erkek dedi biri kız dedi..bende anlamadım belirsizlikten çatlıycam :) cuma gene girerim belki...:CüvCüv:

selam kızlar özlemişim sizi nasılsınız, nasıl gidiyor bebişlerle hayat? Benim karnım biraz daha büyüdü eski pantollarım olmuyor... elibise ile çok rahat ediyorum.. bir de basenlerden kilo alıyorum sanki....Malesef az önce de arkadaşımdan haber geldi bebeğinin kalp atışları durmuş... off nasıl burkuldum.. Allahım başka kimseye bu acıyı yaşatma...

kızlar bu arada yeni bir şeyler almaya başladınız mı? örneğin süt sağma makinası gibi?

ooo ooo sen şanslısın canım oh özledıgın zaman gir bak ne güzel...hasretlık cekmıyosun....bana bi arkadasım söledı bacak arasını görmeseler bile kalça kemıgınden anlaşılıyormuş bende yenı duydum hiç fıkrım yok ....onun kızıda acmamış(edepli kız yanı..)dr u kalça kemıgınden söylemış cınsiyetı

arkadaşın için çok üzüldüm allah kimseye böyle bi acı yaşatmasın

valla yeni topik açacam "eylül 2009 annesi olup da cinsiyetini öğrenemeyenler" diye vakitte geçmiyor bir türlü hafta sonu olsun artık

süper olur valla ben artık papatya falı bile bakıyorum kızmı erkekmı diye....delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…