canım oldun mu aşını. 2 kez mi olcaz çok ağrıdımı?
tatlım baktım beğendin mi bilmiyorum ama bunu yaptım:teytey:
ahhh denizcim yalnız değilmişim çok sevındım..kaydirigubbakcemile5...tek deli ben değilim.... ögrenemezsek bu haftada bılmıyorum ne olurrrrkafamçokkarıştı
bircaaan ya banada yaparmısın canm olmuo çok denedimm...
aa ayfer gecmıs olsun canım.bende bugun anormallık var gormemısım senın ayagına cıvı battıgını.bısey yok dımı sımdı tetanozu da oldun bahaneyle.ohh.gecmıs olsun arkadasım yaa
aa ayfer gecmıs olsun canım.bende bugun anormallık var gormemısım senın ayagına cıvı battıgını.bısey yok dımı sımdı tetanozu da oldun bahaneyle.ohh.gecmıs olsun arkadasım yaa
canım son adet tarihin neydi söyle hemen yaparım
canımcım çok sağolasın.dediğin gibi bu bahane ile tetanozuda olduk mecburkaydirigubbakcemile5 ihmal etmeyin arkadaşlar.
Gülcan ben ne yapıyorum eve giderken ilk gelen beyaz arabanın plakasının sonu tekse erkek çiftse kız falan diyorum düşün artık iyice durumu vahim kaydirigubbakcemile3
canım bu seferkide damardan sandım alışmışım damardan kan vermeye :) yok dedi bu koldan oldu.eli hafifti acımadı sadece antibiyotik gibi biraz ama çok hafif yanma yapıyor hissetmezsin bile.bugün yaptırdım13/04/2009-bir ay sonra aynı tarihte13/05/2009 ve iki ay sonra 13/07/2009 yine aynı tarihte toplam 3 doz.
canım son adetim 26 aralık dr muhtemel doğum tarihinede 28 eylül dedi ay bi yapta bende bi sevndirik olayın yahu:)
ela bugun evrımde bana aynı seylerı soyledı. gercı benım dr ıstemedı. ablama yaptırmamıs 2,5 sene evvel. banada her yapılacaktan bahsettı ama aşı demedı hiç bakalım
ya kızlar bişey sorsam bayan doğum doktoru ile erkek doğum doktoru arasında fark varmı ?..Bazı arkadaşlarım var bayan doktor daha hırçın oluyor diyorlar öylemidir sizce..?
bende sorarım c.tesı gunu. Yaa sonucta dr bızım nerde dogum yapacagımızı bılıyor. Devlet hast. Yapacaklar ıcın yapılması uygunmus. Ama dr unuzun guvendıgı ozel hast ıcın gerek yokmusee napcaz o zaman ben cmts kendı doktoruma sorım bakım ne dıcek hatun.oyleyse gercekten yaptrmam
ya kızlar bişey sorsam bayan doğum doktoru ile erkek doğum doktoru arasında fark varmı ?..Bazı arkadaşlarım var bayan doktor daha hırçın oluyor diyorlar öylemidir sizce..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?