2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım oldun mu aşını. 2 kez mi olcaz çok ağrıdımı?

canım bu seferkide damardan sandım alışmışım damardan kan vermeye :) yok dedi bu koldan oldu.eli hafifti acımadı sadece antibiyotik gibi biraz ama çok hafif yanma yapıyor hissetmezsin bile.bugün yaptırdım13/04/2009-bir ay sonra aynı tarihte13/05/2009 ve iki ay sonra 13/07/2009 yine aynı tarihte toplam 3 doz.

aa ayfer gecmıs olsun canım.bende bugun anormallık var gormemısım senın ayagına cıvı battıgını.bısey yok dımı sımdı tetanozu da oldun bahaneyle.ohh.gecmıs olsun arkadasım yaa

aa ayfer gecmıs olsun canım.bende bugun anormallık var gormemısım senın ayagına cıvı battıgını.bısey yok dımı sımdı tetanozu da oldun bahaneyle.ohh.gecmıs olsun arkadasım yaa

canımcım çok sağolasın.dediğin gibi bu bahane ile tetanozuda olduk mecburkaydirigubbakcemile5 ihmal etmeyin arkadaşlar.

ayfer geçmiş olsun tatlım.umarım öle büyük bişey değildir çok battıysa ayagının üstüne basmanda sorun yaşarsın...daha önceden aşın varsa bişey olmaz zaten ama aradan cıkmış yenılemışsın aşını

canımcım çok sağolasın.dediğin gibi bu bahane ile tetanozuda olduk mecburkaydirigubbakcemile5 ihmal etmeyin arkadaşlar.

bazı doktorlar da gobek kordonunu falan tasla mı kesıcemızı dusunuosunuz nıe bosu bosuna vucudunuza zayıflatılmıs da olsa mıkrop alasınız kı dıolarmıs arada kaldım bende napcamı sasrdım

Ayfer geçmiş olsun canım ilk aşı olanımız sensin galiba hadi darısı bize bende mazoşistimdir biraz aşı olmayı çok severim delikafadulden

ela bugun evrımde bana aynı seylerı soyledı. gercı benım dr ıstemedı. ablama yaptırmamıs 2,5 sene evvel. banada her yapılacaktan bahsettı ama aşı demedı hiç bakalım

Gülcan ben ne yapıyorum eve giderken ilk gelen beyaz arabanın plakasının sonu tekse erkek çiftse kız falan diyorum düşün artık iyice durumu vahim kaydirigubbakcemile3

Ayyyyy Deniz'im ya çok tatlısın Şeniz

Amanın bacım yaaaaaa bende 1 kere vurcaklar bitcek sanıyodum yaaaaaa :1no2:

ya kızlar bişey sorsam bayan doğum doktoru ile erkek doğum doktoru arasında fark varmı ?..Bazı arkadaşlarım var bayan doktor daha hırçın oluyor diyorlar öylemidir sizce..?

ela bugun evrımde bana aynı seylerı soyledı. gercı benım dr ıstemedı. ablama yaptırmamıs 2,5 sene evvel. banada her yapılacaktan bahsettı ama aşı demedı hiç bakalım

ee napcaz o zaman ben cmts kendı doktoruma sorım bakım ne dıcek hatun.oyleyse gercekten yaptrmam

ya kızlar bişey sorsam bayan doğum doktoru ile erkek doğum doktoru arasında fark varmı ?..Bazı arkadaşlarım var bayan doktor daha hırçın oluyor diyorlar öylemidir sizce..?

yoo benım yenı doktorum bayan ama yeme de yanında yatkaydirigubbakcemile3

ee napcaz o zaman ben cmts kendı doktoruma sorım bakım ne dıcek hatun.oyleyse gercekten yaptrmam
bende sorarım c.tesı gunu. Yaa sonucta dr bızım nerde dogum yapacagımızı bılıyor. Devlet hast. Yapacaklar ıcın yapılması uygunmus. Ama dr unuzun guvendıgı ozel hast ıcın gerek yokmus

benım tekırdagdakı doktorum bayandı 2 sefer gittim ama pek begenmedım.soru sormaya korkardım.:çok üzgünüm:... şuan izmirdeyim doktorum erkek çok memnunum kafamda hiç bi soru işareti bırakmıyo herşeyi anlatıyo...tekrar tekırdaga gidince zaten başka doktor bulurum.bence erkek derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…