2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben hamıle kalmadan önce cınsiyetı ögrenmem süpriz olsun diyodummm..haha çok gülüyorum kendımı şimdıkı halımı görüyorumda

Teşekkür ederim kızlar ilginize. Kötü içeriğe basıp şikayet ettim. Ne manyak insanlar var yaa...

Deryacım çok üzüldüm arkadaşına. Ne kadarlıktı bebeği? Allah sabır ve dayanma gücü versin. Allah hiçkimseye yaşatmasın...

ama bak seninkide görünmüyo benimkide x işareti olarak çıkıyo

özgecim,bircancım,demetcim, dilekcim çok teşekkür ederim canlarımss.

demet resim gönderirsen bizde yararlanalım sevinirim ya.

dilekcim şaşırdım ya moderatörler en iyisi bu iş için.

bircancım pembe bu tip yardımlaşmalara amme hizmeti diyor ama sağolsun ela uğraşırken bir talihsizlik oldu giremedi siteye.pembe burada birbirimize bilgi vermemizde amme hizmeti o zaman bence çok bilgi verip ne kendini yor ne amme hizmeti emi.mirmirmirmir

Gülcan ben ne yapıyorum eve giderken ilk gelen beyaz arabanın plakasının sonu tekse erkek çiftse kız falan diyorum düşün artık iyice durumu vahim kaydirigubbakcemile3

kızlar sağlık ocağına gittim bir ilgi bir alaka şaştım kaldım.hemen form doldurdular,tansiyon baktılar,strip ile idrarda lökosit ve eritrosit var mı ona baktılar malesef yine var o kadar ilaç kullanmama rağmen.hemen idrar tahlili yaptır dedi doktor.orada yapılmıyormuş.
velhasıl tetanoz aşısını 20 hafta ve itibariyle yaptırabiliyoruz ve sonrasındaki bir ay yine ve sonrasındaki 2 ay toplam 3 doz olacakmış.bir kere yaptırıp bırakmıyoruz yani bilginiz olsun arkadaşlaaar.

Gülcan ben ne yapıyorum eve giderken ilk gelen beyaz arabanın plakasının sonu tekse erkek çiftse kız falan diyorum düşün artık iyice durumu vahim kaydirigubbakcemile3

ahhh denizcim yalnız değilmişim çok sevındım..kaydirigubbakcemile5...tek deli ben değilim.... ögrenemezsek bu haftada bılmıyorum ne olurrrrkafamçokkarıştı

canım oldun mu aşını. 2 kez mi olcaz çok ağrıdımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…