canım senın dogum tarıhı biraz erken değilmi bebiş öndenmı gidiyo
ya kızlar bişey sorsam bayan doğum doktoru ile erkek doğum doktoru arasında fark varmı ?..Bazı arkadaşlarım var bayan doktor daha hırçın oluyor diyorlar öylemidir sizce..?
bana bı corba onersenıze aksma kızlar ama mercımek domates tarhana falan olmasın
yoo benım yenı doktorum bayan ama yeme de yanında yatkaydirigubbakcemile3
bana bı corba onersenıze aksma kızlar ama mercımek domates tarhana falan olmasın
ayfer geçmiş olsun tatlım.umarım öle büyük bişey değildir çok battıysa ayagının üstüne basmanda sorun yaşarsın...daha önceden aşın varsa bişey olmaz zaten ama aradan cıkmış yenılemışsın aşını
Ayfer geçmiş olsun canım ilk aşı olanımız sensin galiba hadi darısı bize bende mazoşistimdir biraz aşı olmayı çok severim delikafadulden
ela bugun evrımde bana aynı seylerı soyledı. gercı benım dr ıstemedı. ablama yaptırmamıs 2,5 sene evvel. banada her yapılacaktan bahsettı ama aşı demedı hiç bakalım
Ayyyyy Deniz'im ya çok tatlısın Şeniz
Amanın bacım yaaaaaa bende 1 kere vurcaklar bitcek sanıyodum yaaaaaa :1no2:
yaşşa bacımhihoyyytyogurt çorbası(yayla da derler)
cunku soru sormaya korkuodum hemen tersılıodu saolsun.kendı kaybettıkaydirigubbakcemile3doktorunu değiştirdinmi canım ve neden?...
Bende düşünüyorum da
cnm normalde siteden hesaplayınca ekimin 2si çıkıo ama dr eylül 28 dedi 3 gün felan önden gidios sanırım..
kızlar çivi battı hemen ay dedim çektim ayağımı zaten.pas olayı yada mikrop nemelazım dün gittim hastaneye ama tetanoz aşısı yoktu koca hastanede.48 saat içinde yaptırın diyince bugünü bekledim.
hatta sağlık ocağında biz seni nasıl kaçırdık dediler:) gebeysen kaçışın yok dediler tetanozdan:)hatta ben aşı olup gidicem sanıyordum ama tansiyon falanda baktılar idrarla beraber.bir ay sonra yine gel hatta biz ev ziyaretlerine gidiyoruz bilgilendirmek için dedi.bende bir kere sandımdı ama 3 dozmuş.hem ben lisedeykende kaçmıştım aşıdan bu tam oldu al sana kaç dediler yani:)
ya bircan olmuooo yapıştır olmuo bak ben sana şifremi vereim sen yap en iisi:)601260 şifrem okmii
yaşşa bacımhihoyyyt
cunku soru sormaya korkuodum hemen tersılıodu saolsun.kendı kaybettıkaydirigubbakcemile3
saolun canlar ıste arkadas dedıgın boyle olur nasıl da yetstıler ımdadıma.corbamı da koyım hemmen gelıom
ya bircan olmuooo yapıştır olmuo bak ben sana şifremi vereim sen yap en iisi:)601260 şifrem okmii
[/QUOTE]YOK TATLIM YA ÖYLE OLMAZ BAK
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev274pr___.png
BUNU KOPYALA
http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editprofile
ve bu linke tıklayıp kilo ve doğum takip yerine yapıştır
afiyet olsun elacım..laf aramızda severim bende yolla banada bi kaseyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?