2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar bişey sorsam bayan doğum doktoru ile erkek doğum doktoru arasında fark varmı ?..Bazı arkadaşlarım var bayan doktor daha hırçın oluyor diyorlar öylemidir sizce..?

benım dr um bayan çok dikkatli çok özenli bir kadın. erkek dr ada gittim oda gayet iyiydi. ama boyle bır cınsıyet ayrımı garip geldi

ya bircan olmuooo yapıştır olmuo bak ben sana şifremi vereim sen yap en iisi:)601260 şifrem okmii

Ayfer geçmiş olsun canım ilk aşı olanımız sensin galiba hadi darısı bize bende mazoşistimdir biraz aşı olmayı çok severim delikafadulden

ela bugun evrımde bana aynı seylerı soyledı. gercı benım dr ıstemedı. ablama yaptırmamıs 2,5 sene evvel. banada her yapılacaktan bahsettı ama aşı demedı hiç bakalım

Ayyyyy Deniz'im ya çok tatlısın Şeniz

Amanın bacım yaaaaaa bende 1 kere vurcaklar bitcek sanıyodum yaaaaaa :1no2:

kızlar çivi battı hemen ay dedim çektim ayağımı zaten.pas olayı yada mikrop nemelazım dün gittim hastaneye ama tetanoz aşısı yoktu koca hastanede.48 saat içinde yaptırın diyince bugünü bekledim.
hatta sağlık ocağında biz seni nasıl kaçırdık dediler:) gebeysen kaçışın yok dediler tetanozdan:)hatta ben aşı olup gidicem sanıyordum ama tansiyon falanda baktılar idrarla beraber.bir ay sonra yine gel hatta biz ev ziyaretlerine gidiyoruz bilgilendirmek için dedi.bende bir kere sandımdı ama 3 dozmuş.hem ben lisedeykende kaçmıştım aşıdan bu tam oldu al sana kaç dediler yani:)

tatlım senın durumun farklı. senın ayagına civi batmıs. elbette yaptırmakla ıyı etmıssın

saolun canlar ıste arkadas dedıgın boyle olur nasıl da yetstıler ımdadıma.corbamı da koyım hemmen gelıom

ya bircan olmuooo yapıştır olmuo bak ben sana şifremi vereim sen yap en iisi:)601260 şifrem okmii

canım özelden yazsaydın şifrenı...bircan yaptıktan sonra değiştir bence.yanlış anlamayın bizden bişey olmaz ama sanal ortam başka girer senın adına falan....

afiyet olsun elacım..laf aramızda severim bende yolla banada bi kaseyerimseniben

kurban olım gelsen ne gusel olur.ayy kalk kız canın cektyse yap.ınsanın ıcını rahat ettır pırıncı koy gel konusurken pıser zaten.sonra da gerısını karıstrıverrsın.ben koydum geldım pırıncı pıssın de kalkcam yapmaya

saol ozgecım bazen gercekten aklıma yapcak hıcbısı gelmıo.corbasız da duramam zaten e her gun degısık ne corbası yapcam.saolun valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…