merhaba kızlarrrrr.....grip olmuşum çok fenayım başımı tutamıyorum ya....
Ve karnım çok ağrıyor mirmirmirmir
begüm 20. haftaya kadar 2,5 kilo haa:) ben sımdıden aştım bunu:)
sagol canim.sanada gecmis olsun ne yaptinda dun karnin agriyorr:CüvCüv:canım maşallah süper ellirinize sağlık
demet rengi cok enerjik olmuş,saglıkla buyusun oglun bu odada ıns.cok gusel olacaga benzıyo bıtınce
kıyamam geçmişler olsun tatlım
ben 63le hamıle kldım.sonra zayıfladım ya.sımdı 62.5sam kac kılo almısım dıe hesaplıcam
sagol canim.sanada gecmis olsun ne yaptinda dun karnin agriyorr:CüvCüv:
yamurda ıslandım karnım belim kaısklarım falan pek iyi dğeil şidetli devamlı bişiy ok ama anlıyorum çok üşüdüm çünkü
kızlar ben yemeğe iniyorum tontişlerinize yarasın yiyenlere de afiyet olsun
sagol canim.sanada gecmis olsun ne yaptinda dun karnin agriyorr:CüvCüv:
yamurda ıslandım karnım belim kaısklarım falan pek iyi dğeil şidetli devamlı bişiy ok ama anlıyorum çok üşüdüm çünkü
ay canim dikkatet yaaaaa sicak seyler ye ayagini hep sicak tuttttttt:CüvCüv:
sanada afiyet olsun canım
biz yedik çok şükür cokacimcoook
ohhhhhhhhh yarasin annesine ve bebisineeeeee denizcim oglumun odasinin resimlerini koydum2401e
:sm_cool::sm_cool:kizlarrrrrrr kocisi bir tepsi ..... kandirdim odanin resimlerini cekdimmmmmmm kaydirigubbakcemile3(bazen bogaza duskun erkekle evlenmek ise yariyorrrr:roflol::roflol:)isde oglusumun yapim asamasindaki odasi biri lamba dekarasyonu lambayi aldigimizda takicaz karanlikda cekdim fazla aydinlik cikmaya bilirr bitsin bir hepsi beraber yukliyecegimagacimizda cizim asamasinda
balbocegimgozun aydin tatli bir prenses geliyorrrrrrmussss ne guzelllllllllll:ecrin_bebek:
kızlar ben bu sene bebek arabası almıcam zaten bizim dışarı çıkmamız ekim kasımı bulur ondan sonra bebek arabası kullanmak çok zor onun için seneye bu zamanlar alırım yada kışın fiyatları düşerse alıcam fikrim yanlış mı doğrumu bilmiyorum
merhaba kızlarrrrr.....Grip olmuşum çok fenayım başımı tutamıyorum ya....
Ve karnım çok ağrıyor mirmirmirmir
merhaba kızlar nasılsınız bugün?
slm kızlar nasılsınız.ben bugun daha iyi gbiyim.bide öksürügüm geçse çok iyi olcak..aman dikkat edin kızlar deli gibi salgın var.yoksa benim gibi yataklara düşer üstelik bide antibiyotik almak zorunda kalırsınızbu arada benim karnında bebişimin oldugu tarafta baloncuk patlıyo gibi oluyo arada sırada çok nadiren hissediyorum dürtüklüyo gibi bebişim.acaba beişim mi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?