2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet ya burası bir sıcak bir soğuk ondan galiba ...bir de etrafımda grip çoktu o kadar dikkat etmeme rağmen almışım....

ben 63le hamıle kldım.sonra zayıfladım ya.sımdı 62.5sam kac kılo almısım dıe hesaplıcam

begüm 20. haftaya kadar 2,5 kilo haa:) ben sımdıden aştım bunu:)

valla bilerek koymadım şimdi okudum yazdıklarınızıkaydirigubbakcemile3
ben 2 kilodayım şimdi bakalım...ama ikinci bebek tabi...biraz daha dikkatli olmam lazımsengözlerimebaksanab

canım maşallah süper ellirinize sağlık
sagol canim.sanada gecmis olsun ne yaptinda dun karnin agriyorr:CüvCüv:

demet rengi cok enerjik olmuş,saglıkla buyusun oglun bu odada ıns.cok gusel olacaga benzıyo bıtınce

ewet cok enerjili ve guzel aydinlik karanlikda cekdim fotolari kizlar.hayirlisiyla sagli^kli birsekilde dogsalardi bebislerimizzzzzzzzz:ecrin_bebek: zamanlari geldigindeee

saolasin sadddddd.cingene00 yakin olsak sanada yaptirirdim canim:)))
kizlar dilek gelmiyormu artik veya banami oyle geliyorrrrr.

Canım şimdiden bile çok hoş duruyor , maşallah güle güle kullansın tosunun :)

Ben de almıyorum , bu sene bende seneye ilkbaharda almayı düşünüyorum :)

merhaba kızlarrrrr.....Grip olmuşum çok fenayım başımı tutamıyorum ya....

Ve karnım çok ağrıyor mirmirmirmir

Geçmiş olsun canım :)

slm kızlar nasılsınız.ben bugun daha iyi gbiyim.bide öksürügüm geçse çok iyi olcak..aman dikkat edin kızlar deli gibi salgın var.yoksa benim gibi yataklara düşer üstelik bide antibiyotik almak zorunda kalırsınız bu arada benim karnında bebişimin oldugu tarafta baloncuk patlıyo gibi oluyo arada sırada çok nadiren hissediyorum dürtüklüyo gibi bebişim.acaba beişim mi bu?

odur canım eminimm...:) gecmiş olsun buarada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…