slm kızlar nasılsınız.ben bugun daha iyi gbiyim.bide öksürügüm geçse çok iyi olcak..aman dikkat edin kızlar deli gibi salgın var.yoksa benim gibi yataklara düşer üstelik bide antibiyotik almak zorunda kalırsınızbu arada benim karnında bebişimin oldugu tarafta baloncuk patlıyo gibi oluyo arada sırada çok nadiren hissediyorum dürtüklüyo gibi bebişim.acaba beişim mi bu?
odur canım eminimm...:) gecmiş olsun buarada...
geçmiş olsun canım... bende aynı şeyleri hissediyom.. bu bebişimiz çok büyük ihtimalle..
sanada afiyet olsun canım
biz yedik çok şükür cokacimcoook
eşimin işi varmıs ogleden sonra goturemıcek benı doktora cmts yı beklıcez artık.hava da nasıl yagmurlu ay ıcım karardı
:sm_cool::sm_cool:kizlarrrrrrr kocisi bir tepsi ..... kandirdim odanin resimlerini cekdimmmmmmm kaydirigubbakcemile3(bazen bogaza duskun erkekle evlenmek ise yariyorrrr:roflol::roflol:)isde oglusumun yapim asamasindaki odasi biri lamba dekarasyonu lambayi aldigimizda takicaz karanlikda cekdim fazla aydinlik cikmaya bilirr bitsin bir hepsi beraber yukliyecegimagacimizda cizim asamasinda
balbocegimgozun aydin tatli bir prenses geliyorrrrrrmussss ne guzelllllllllll:ecrin_bebek:
benim sınavım var kızlar ben gideyim penguen yürüyüşümle anca giderim kaydirigubbakcemile3 gelince görüşürüz
Ben de yemeğimi yedim geldim , içim darldı ya hava kapalı benim moral sıfır of of .... Kimse de ses yokk...
ıyıyz begumcum sen nasılsın kzın,kayran nasıl
hepimiz çok iyiyiz elacım..oğluş yemek yedi bana daha sıra gelmedi uyusun bende yiyicem.
yemeğini yiyenlere afiyet bal şeker olsun ama kilo selülit çatlak olmasınkaydirigubbakcemile2
Oğlusuna afiyet olsun , o dediklerin hiç birimize olmasın ....
๒คl๒öςєğเ๓;6314145 .!.:meraba kızlar. nasılsınız? ben bomba gibiyim dün bebegimi gördüm. doktorum kesin kız oldugunu söyledi. cok mutlu oldum . üclü taramamı yaptırdım herşey normal cıktı.
:sm_cool::sm_cool:kizlarrrrrrr kocisi bir tepsi ..... kandirdim odanin resimlerini cekdimmmmmmm kaydirigubbakcemile3(bazen bogaza duskun erkekle evlenmek ise yariyorrrr:roflol::roflol:)isde oglusumun yapim asamasindaki odasi biri lamba dekarasyonu lambayi aldigimizda takicaz karanlikda cekdim fazla aydinlik cikmaya bilirr bitsin bir hepsi beraber yukliyecegimagacimizda cizim asamasinda
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?