2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım... bende aynı şeyleri hissediyom.. bu bebişimiz çok büyük ihtimalle..

eşimin işi varmıs ogleden sonra goturemıcek benı doktora cmts yı beklıcez artık.hava da nasıl yagmurlu ay ıcım karardı

çooooooooookkkkkkkkkkkkkkk güzel bayıldım bebeşin güle güle yatsın oynasın odasında eşinin ellerine sağlık

benim sınavım var kızlar ben gideyim penguen yürüyüşümle anca giderim kaydirigubbakcemile3 gelince görüşürüz

ıyıyz begumcum sen nasılsın kzın,kayran nasıl

hepimiz çok iyiyiz elacım..oğluş yemek yedi bana daha sıra gelmedi uyusun bende yiyicem.
yemeğini yiyenlere afiyet bal şeker olsun ama kilo selülit çatlak olmasınkaydirigubbakcemile2

Fito krem diye bir şey duydunuz mu ?? çatlaklar için bazı drlar bunu öneriyormuş , eczanelerde satılan ve fiyatı uygun olan bir ilaç ..

ne güzel ya...işyerinden ineterene girebiliyosunuz...bense bi o ameliyat bi bu ameliyat koşuşturup duruyorum....(3 gündür raporluydumda rahat ettim biraz)

Son düzenleme:
๒คl๒öςєğเ๓;6314145 .!.:
meraba kızlar. nasılsınız? ben bomba gibiyim dün bebegimi gördüm. doktorum kesin kız oldugunu söyledi. cok mutlu oldum . üclü taramamı yaptırdım herşey normal cıktı.

Gözünaydın cnm. Testlerin iyi çıkmasınada sevindim.

Canım çok beğendim miniğin odasını. Bitmiş halinide merakla bekliyorum. Nar ağacı çok iyi bir seçim olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…