2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sakura bende,

- durup durup sol taraftakine batmalar oluyor,
- sağ taraftaki de diğerine göre daha damarlandı. yeşil yeşil böyle.
- gerildiler, büyüdüler
- uçlarındaki deri kalktı ince ince
- uçlar kahverengileşti ama en ucundaki çıkıntı biraz beyazlaştı.

hamile olmasam doktorda alırdım soluğu inan. hamileyim diye normaldir diyip geçiyorum

ben bılmıorum hıc gormedım ama begum84 dıe bı arkadas var o cok ıyı bılıo bu araba mevzularını onlıne gorursen ona sor bı ıstersen

Göğüs ucundamı o kan pıtırcığı merve ben tam anlamadım demek istediğini ??????

sakuracım sen darıldın mı darılma lütfen arada bir kaynıyor böyle...lütfen.

Sakura Merve ( Göğüs ucunun kenarında küçük top gibi sivilceyi andırıyor bende kiler bunlar normlamiş gebelikte, eğer onu kastediyorsan )

kızlar yanlış anlaşılacak şekilde yazıp çıkmışım kusura bakmayın valla, dalga geçer gibi yapacaktım fırsat kalmadı, biri geliyordu patron sandım :roflol: :roflol: :roflol:
aniden kapatıverdim.. valla çok pardon
ya pek önemsemem aslında, çünkü vücudun heryeri şekilden şekile giriyor ama .ok sevdiğim ve en yakınımdaki insanlardan biri yaşayınca, o konuyla ilgili daha endişeli oluruz ya, onun için biraz endişe yaptım...
ama cevaplar tatmin etti çok sğaolun, en azından koşa koşa doktora gitmeye değil, rutin kontrolümde sormaya karar verdim delikafadulden

bi de sana pimpirikli diyoruz değil mi delikafadulden delikafadulden delikafadulden

meraba kızlar. nasılsınız? ben bomba gibiyim dün bebegimi gördüm. doktorum kesin kız oldugunu söyledi. cok mutlu oldum . üclü taramamı yaptırdım herşey normal cıktı.

๒คl๒öςєğเ๓;6314145 .!.:
meraba kızlar. nasılsınız? ben bomba gibiyim dün bebegimi gördüm. doktorum kesin kız oldugunu söyledi. cok mutlu oldum . üclü taramamı yaptırdım herşey normal cıktı.

gözün aydın canım çok sevindim iyi olmasına beişinin, hayırlı olsun kızın :1hug:

koçişe soylucem işi yogun dıılse gotrsun ogleden sonra dıe gtrrse gıdıcem ama zaten gtsem de gtmesem de ben cumartesı gıderım cunku kendı doktorum baska ılde bılıosun ıdrar testı kan testımı falan da yaptırırım ona.cmts aynı satte doktordayız allahın ıznıyle

sakura sımdı bız senı napalım haaklava:
neyse kı bahaneyle ıcın rahatladı

hakikaten oklavayı hakettim ama işyerinden dolayı be elacım, asma katlı bi bürodayım üst katta ve merdiven sesi duyunca pat ediveriyorum :roflol: :roflol:
tekrar teşekkür ederim ve özür dilerim

๒คl๒öςєğเ๓;6314145 .!.:

gözün aydın tatlım. çok sevindim herşeyin yolunda olmasına

๒คl๒öςєğเ๓;6314145 .!.:
Gözün aydın canım.

ben bılmıorum hıc gormedım ama begum84 dıe bı arkadas var o cok ıyı bılıo bu araba mevzularını onlıne gorursen ona sor bı ıstersen

Teşekkür ederim,umarım bu hafta yakalarım begümü:)))

ohh ne güzel görceksin bebeğini tatlım

hakikaten oklavayı hakettim ama işyerinden dolayı be elacım, asma katlı bi bürodayım üst katta ve merdiven sesi duyunca pat ediveriyorum :roflol: :roflol:
tekrar teşekkür ederim ve özür dilerim

özur dılıcek bısey yok ama sanal da olsa bırbırmıze o kadar cok alıstık kı kımse kırılmasın kımse gucenmesın ısterız:1hug:

çok teşekkür ederim kızlar. inşallah sizde en kısa zamanda bebeklerinizi yeniden görürsünüz.

kızlar ben çoook yemenın sonunu gördüm dün. en son 3 nısanda ki dr randevumda 53,9 kg ıdım. dun tartıldım 55,2 olmusum 10 gunde aşldıgım kıloya bak ya 4 ayda neredeyse okadar almıstım

özur dılıcek bısey yok ama sanal da olsa bırbırmıze o kadar cok alıstık kı kımse kırılmasın kımse gucenmesın ısterız:1hug:

öyle düşündüğüm için yanlış anlaşılmıyım dedim canım, dediğin gibi ne kırmak ne de üzmek istemem kimseyi :1hug: :1hug: :1hug:

ben de yemeğe çıkayım, görüşürüz annişleerrr kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…