Jok Jok 2 In 1 Travel Puset - Anne ve Bebek - joker.com.tr
Resim eklemeyi bilmiyorum ama umarım linklerden görünür. Bu iki araba hakkında bilgisi olan var mı acaba? Maxi toys/Joker'de nisan sonuna kadar kampanya var bitmeden alayım diyorum ama karar veremedim. Gönlümde Stokke bebek arabası yatıyooo ama fiyat biraz uçuk
Göğüs ucundamı o kan pıtırcığı merve ben tam anlamadım demek istediğini ??????
canım bir yerden duymadıgım denk gelmedıgı için cevap vermedım. yoksa bılıyorsun burda herkes bır konu hakkında bılgısı varsa paylaşır. ilk muayenende dr una gostermekte fayda var bence. yada tlf ac sor. belkı yuzumuzdeki gii kılcal damarlarda falan çatlama olmustur.
sakuracım sen darıldın mı darılma lütfen arada bir kaynıyor böyle...lütfen.
Sakura Merve ( Göğüs ucunun kenarında küçük top gibi sivilceyi andırıyor bende kiler bunlar normlamiş gebelikte, eğer onu kastediyorsan )
sakura alınma lutfen baska seyle ılgılenıodr belkı o sırada bazılarımız farkedılmemıstr.burda moral bulmaya calısıoruz ufacık seylere kırılmayalım nolur.hamılelılte memeler sekılden sekıle gırıo benım de uclarında pıtır pıtr bıseyler cıktı ama onları doktora sordum yag bezesı sut olusumuyla ılgılıymıs.belkı senınkı de oyle bıseydır hemen kotu dusunme yıne de gıtmene cok varsa ara bı sor doktoruna derım
sakura bende,
- durup durup sol taraftakine batmalar oluyor,
- sağ taraftaki de diğerine göre daha damarlandı. yeşil yeşil böyle.
- gerildiler, büyüdüler
- uçlarındaki deri kalktı ince ince
- uçlar kahverengileşti ama en ucundaki çıkıntı biraz beyazlaştı.
hamile olmasam doktorda alırdım soluğu inan. hamileyim diye normaldir diyip geçiyorum
๒คl๒öςєğเ๓;6314145 .!.:meraba kızlar. nasılsınız? ben bomba gibiyim dün bebegimi gördüm. doktorum kesin kız oldugunu söyledi. cok mutlu oldum . üclü taramamı yaptırdım herşey normal cıktı.
sakura sımdı bız senı napalım haaklava:
neyse kı bahaneyle ıcın rahatladı
๒คl๒öςєğเ๓;6314145 .!.:meraba kızlar. nasılsınız? ben bomba gibiyim dün bebegimi gördüm. doktorum kesin kız oldugunu söyledi. cok mutlu oldum . üclü taramamı yaptırdım herşey normal cıktı.
Gözün aydın canım.๒คl๒öςєğเ๓;6314145 .!.:meraba kızlar. nasılsınız? ben bomba gibiyim dün bebegimi gördüm. doktorum kesin kız oldugunu söyledi. cok mutlu oldum . üclü taramamı yaptırdım herşey normal cıktı.
ben bılmıorum hıc gormedım ama begum84 dıe bı arkadas var o cok ıyı bılıo bu araba mevzularını onlıne gorursen ona sor bı ıstersen
koçişe soylucem işi yogun dıılse gotrsun ogleden sonra dıe gtrrse gıdıcem ama zaten gtsem de gtmesem de ben cumartesı gıderım cunku kendı doktorum baska ılde bılıosun ıdrar testı kan testımı falan da yaptırırım ona.cmts aynı satte doktordayız allahın ıznıyle
hakikaten oklavayı hakettim ama işyerinden dolayı be elacım, asma katlı bi bürodayım üst katta ve merdiven sesi duyunca pat ediveriyorum :roflol: :roflol:
tekrar teşekkür ederim ve özür dilerim
ayy canım hadi alda resimlerini koyarsın bakarız bizde bende 7. aya girince alıcam inşallah[/QU
koyarım tabi canım... ne güzel dimi bebek eşyaları falan. imreniyorum herşeye valla....
ohh ne güzel görceksin bebeğini tatlım
özur dılıcek bısey yok ama sanal da olsa bırbırmıze o kadar cok alıstık kı kımse kırılmasın kımse gucenmesın ısterız:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?