kızlar ben çoook yemenın sonunu gördüm dün. en son 3 nısanda ki dr randevumda 53,9 kg ıdım. dun tartıldım 55,2 olmusum 10 gunde aşldıgım kıloya bak ya 4 ayda neredeyse okadar almıstım
ben de cumartesi doktorda olcaklardanım ... cinsiyetini öğrenir öğrenmez yazarım.... ve beni de artık listeye eklersiniz...
:sm_cool::sm_cool:kizlarrrrrrr kocisi bir tepsi ..... kandirdim odanin resimlerini cekdimmmmmmm kaydirigubbakcemile3(bazen bogaza duskun erkekle evlenmek ise yariyorrrr:roflol::roflol:)isde oglusumun yapim asamasindaki odasi biri lamba dekarasyonu lambayi aldigimizda takicaz karanlikda cekdim fazla aydinlik cikmaya bilirr bitsin bir hepsi beraber yukliyecegimagacimizda cizim asamasinda
balbocegimgozun aydin tatli bir prenses geliyorrrrrrmussss ne guzelllllllllll:ecrin_bebek:
1kılo 300gr cok mu sence???
doktrlar ayda 2.5 kılo alınabılecegını soyluolar rahat ol klutfen yemenden kesme bu hıc ıyı dııl.hem zaten cıtırsın bırak sonra verırsın.
:sm_cool::sm_cool:kizlarrrrrrr kocisi bir tepsi ..... kandirdim odanin resimlerini cekdimmmmmmm kaydirigubbakcemile3(bazen bogaza duskun erkekle evlenmek ise yariyorrrr:roflol::roflol:)isde oglusumun yapim asamasindaki odasi biri lamba dekarasyonu lambayi aldigimizda takicaz karanlikda cekdim fazla aydinlik cikmaya bilirr bitsin bir hepsi beraber yukliyecegimagacimizda cizim asamasinda
balbocegimgozun aydin tatli bir prenses geliyorrrrrrmussss ne guzelllllllllll:ecrin_bebek:
kızlar ben bu sene bebek arabası almıcam zaten bizim dışarı çıkmamız ekim kasımı bulur ondan sonra bebek arabası kullanmak çok zor onun için seneye bu zamanlar alırım yada kışın fiyatları düşerse alıcam fikrim yanlış mı doğrumu bilmiyorum
yok zaten kesemiyorum canım. ben kilo almaktan korkmuyorum. dediğin gibi alacak yerim var. ama çok şaşırdım. 14+ya kadar 1,6 kg al sonra 10 gunde 1,3 al yuh dedım kendıme:) c.çtesı dr un tartısında bır tartılayım bakalım onda ne gorunecek
ben de 63le hamıle kaldım.bulantılardan 59a dustum.sonra 17.haftaya kadar 1 kılo aldım.20.haftaya gırdıgım bugun tartıldım 62.5 kıloyum.ama doktor tartıları hassas olmadıgından hep fazla tartıyo haberın olsun.evde kendın tartıldıysan sabah doktoragtmeden daha sabah tartılmıstım su kadardı dıe sole
๒คl๒öςєğเ๓;6314145 .!.:meraba kızlar. nasılsınız? ben bomba gibiyim dün bebegimi gördüm. doktorum kesin kız oldugunu söyledi. cok mutlu oldum . üclü taramamı yaptırdım herşey normal cıktı.
kızlar dünün acısı çıkıyo karnım kasıklarım ağrıyo
merhaba kızlarrrrr.....Grip olmuşum çok fenayım başımı tutamıyorum ya....
Ve karnım çok ağrıyor mirmirmirmir
demetciğim çoook güzel olacağa benziyor oda :) bebeğin çok şanslı :)
agacı eşin ciziyor dimi? çok guzel olmus. bitmiş halini merakla beklıyorum
canım bayıldım bayıldım valla... ne kadar yetenekli möaşallah... acaba ağaç çizimi nasıl yaptı, biliyormusun... kendi çizimi mi, yoksa bi kalıp kullandı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?