kızlar sitede bir konu buldum faydalı olabileceğini düşünüyorum incelemek isteyenlere...
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/39517-ebeyim-buradan-soru-sorabilirsiniz.html
kızlar ben bu konuyu devamlı okuyodum önceden ama ilkveson kullanıcısı uzun birr süre önce neden bilmiyorum ama sorulara cevap vermeyi kesti.... başka bir ebe yardımcı olmaya çalıştı ama kendisi şuan cevap vermiyo yani bilginize... zaten mod.un son mesajınıda okumuşsunuzdur..... keşke böyle biri daha olsa yada ilkveson geri gelsede aklımıza takılan herşeyi sorsak...konulara gerçekten çok güzel cevap veriyodu..... :CüvCüv: :Saruboceq:
kızlar bebeğimiz kaçıncı haftada duymaya başlıyacak bizi.. Bir site de 19. Hafta diye yazmış.. Ama diğerlerinde herhangi birşey yazmamışlar
bir kaç sayfa geride bir yazı paylaşmıştım oku istersen canım
arkadaslar bobrek agrımdan korktum ıdrar tahlılı yaptrıp geldım.bırazcık ıltıhap varmıs.ılac verdı aksma onu kullanıcam.ama tas kum şişme herhangı bısey yokmus allaha sukur.
arkadaslar bobrek agrımdan korktum ıdrar tahlılı yaptrıp geldım.bırazcık ıltıhap varmıs.ılac verdı aksma onu kullanıcam.ama tas kum şişme herhangı bısey yokmus allaha sukur.
bu arada ultrasonla once ıkı bobregıme baktı.sonra da karnıma.10-15 sn de olsa oglumu gordum:)))
saol bırcan kızlar ayaklarınzı usutmeyın ve doktor cok su ıc dedı.aklınızda olsun
doktor da oyle dedı meryem.arada ıkı cıgdem cıtle susatır o zaman ıcersın dedı.eve geldım hemen ıkı bardak ıctım:)aman oglusu gordum de 10 sn ıste
casrum saol.aman ne zor bobrek agrısı yaw.bende tas yokken bu kadar agrıdı senı allah korusun artık dıkkat et
saol bırcan kızlar ayaklarınzı usutmeyın ve doktor cok su ıc dedı.aklınızda olsun
doktor da oyle dedı meryem.arada ıkı cıgdem cıtle susatır o zaman ıcersın dedı.eve geldım hemen ıkı bardak ıctım:)aman oglusu gordum de 10 sn ıste
casrum saol.aman ne zor bobrek agrısı yaw.bende tas yokken bu kadar agrıdı senı allah korusun artık dıkkat et
yok o cekırdek dedı tabı de ben solrken cekırdek dıyemıom:)ordadamı çiğdem diyolar. çok komık gelıyor bana ızmırın dili:)
10 sn de olsa gordun canım ne guzel ıste. ben yanıbasımda sıse ıle su tutuyorum.ç gunden kaç lıtre ıctıgımı bılmem lazım die.
tatlım bende de var biraz intahap ama ilaç vermicme dmeişti bol bol su ve ayakalrı sıcak tutcaz. bebeğin nasıldı? yapıyodu?gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?