2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sitede bir konu buldum faydalı olabileceğini düşünüyorum incelemek isteyenlere...

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/39517-ebeyim-buradan-soru-sorabilirsiniz.html

kızlar ben bu konuyu devamlı okuyodum önceden ama ilkveson kullanıcısı uzun birr süre önce neden bilmiyorum ama sorulara cevap vermeyi kesti.... başka bir ebe yardımcı olmaya çalıştı ama kendisi şuan cevap vermiyo yani bilginize... zaten mod.un son mesajınıda okumuşsunuzdur..... keşke böyle biri daha olsa yada ilkveson geri gelsede aklımıza takılan herşeyi sorsak...konulara gerçekten çok güzel cevap veriyodu..... :CüvCüv: :Saruboceq:

Bu işi yapması için peygamber sabrı olması lazım bence -tatlicadiarzu- Yoksa bir müddet sonra fıttırır...

kızlar bebeğimiz kaçıncı haftada duymaya başlıyacak bizi.. bir site de 19. hafta diye yazmış.. ama diğerlerinde herhangi birşey yazmamışlar

arkadaslar bobrek agrımdan korktum ıdrar tahlılı yaptrıp geldım.bırazcık ıltıhap varmıs.ılac verdı aksma onu kullanıcam.ama tas kum şişme herhangı bısey yokmus allaha sukur.

saol cıngene ıcım rahatladı bıraz.ıltıhap ıyı bısey dııl tabı de ama cok azmıs o da cok sukur.ıns ılacı kullanınca o da gecer

bu arada ultrasonla once ıkı bobregıme baktı.sonra da karnıma.10-15 sn de olsa oglumu gordum:)))

arkadaslar bobrek agrımdan korktum ıdrar tahlılı yaptrıp geldım.bırazcık ıltıhap varmıs.ılac verdı aksma onu kullanıcam.ama tas kum şişme herhangı bısey yokmus allaha sukur.

Geçmiş olsun Elacım , neyse ağır bir şey değilmiş :)

bu arada ultrasonla once ıkı bobregıme baktı.sonra da karnıma.10-15 sn de olsa oglumu gordum:)))

Fırsat bu fırsat diyorsun :)

saol zeytin sız dıkkat edın artık kendınıze.bızımkıler deneyım oldu.valla fırsat bu fırsat dedım.ama bı gozum gordu otekı gormedı tabı doktor bevliyeci olunca

anam kadına bak yarım saat kaybolduk dr a gıtmıs. oglusu görmüş:) sevındım sonucların ıyı olmasına canım benım. su tuketımı en az 2,5 lıtra olmalı

saol bırcan kızlar ayaklarınzı usutmeyın ve doktor cok su ıc dedı.aklınızda olsun

geçmiş olsun sana canım...
benimde her iki böbreğimde de 5 mm büyüklüğünde taş var, bazen rahatsız ediyolar ama o kadar çok değil Allaha şükür. Ama korkuyorum ya yerinden oynarlarsa diye.. o zaman mahvolurum herhalde..
hamilelikten önceki rahatsızlıkları erteleyip durdukça böyle oluyo işte... Bide bel fıtığı var, en çok da ondan şikayetçiyim.. Amaaaann neyse hiç bişeyden şikayetçi değilim :)))

doktor da oyle dedı meryem.arada ıkı cıgdem cıtle susatır o zaman ıcersın dedı.eve geldım hemen ıkı bardak ıctım:)aman oglusu gordum de 10 sn ıste
casrum saol.aman ne zor bobrek agrısı yaw.bende tas yokken bu kadar agrıdı senı allah korusun artık dıkkat et

ordadamı çiğdem diyolar. çok komık gelıyor bana ızmırın dili:)
10 sn de olsa gordun canım ne guzel ıste. ben yanıbasımda sıse ıle su tutuyorum.ç gunden kaç lıtre ıctıgımı bılmem lazım die.

birde sizin altta ağrınız oluyo mu hiç? zonklama gibi... öyle olunca ben korkuyorum.. ama hemen hemen de hergün oluyo, normal karşılamaya çalışıyorum... cumartesi doktora gitmiştik ama ordayken hiç aklına gelmiyo insanın soracakları...
şimdi üçlü test sonucu için doktoru arıycam, onu da sorıyım bari...

yok o cekırdek dedı tabı de ben solrken cekırdek dıyemıom:)
tatlım bende de var biraz intahap ama ilaç vermicme dmeişti bol bol su ve ayakalrı sıcak tutcaz. bebeğin nasıldı? yapıyodu?gamyoncuiremsu

oglanın ellerı yuzundeydı.tam secemedım hatta nuh zamanından kalma bı ultrason oldugundan.neyse buna da sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…