2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

vakti zamanında saçma sapan bir pantolon almışım dikişi berbatmışn yana doğru dönüyormuş dikişler. nasıl farkında olmadan almışım bilmem.

bu öğleden sonra olsa da kodum olmasa da kodum misali kestim biçtim hamile pantolonuna dönüştürmeye çalışıyorum şimdi. bir de eski penye tişörtü kestim tabi göbek kısmı için. yan dönen dikiş kısımlarını da keseceğim kapriye dönüştüreceğim. eğer becerirsem bu işi sertifikamı isterim. beceremezsem yer bezi :)

saol pembe.kız sen ne bcerıklısın oyle.helal olsun.nıe kndın ugrasııon terzıler hmıle pntolonu yapıo norml pntolonları.caprı de mvsımlık ıyı sımdıden gulu gulu gıy:)

şşşşt msms ben sana ne biçim turizmcisin dedim mi hiç?. :) adalet benim için çooook önemli. onlar ahlaksız olabilirler ama diğerlerine hak geçiyor onu ne yapcağız? şimdiye kadar hiç göz yummadım. muhakkak cezasını çektiler. disiplin olmasa bile yaptık bir düzen kendimizce.

canı eçekn varsa hemen miflöf hamuru alsın pişirsin 2 dk. da oluyor tam boyoz atdı ve lezzetinde değil ama olsuun

hiiiih iiki sen benım örtmenim olmamısın ıyı kapısırdık bız senledelikafadulden

ama pembe abla çekmeyen öğrencı varmıdır:) ama en zoru bacaga yazılanı okumak. 1 sefer yaptım kalacaktım ınkılaptan:)

cık cık duymayayım bir daha haylaz öğrenciler sizi.!!!

beyaz peynirle yufka ekmeği dürüm yap ye bu da benim rüya atıştırmalığım :)

bn de babalar gıbı cekerdım kopyamı valla bır kere bıle yakalnmadım ne lısansta ne yuksek lısansta:):)marıfet gıbı sımdı ıtıraf edeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…