birde sizin altta ağrınız oluyo mu hiç? zonklama gibi... öyle olunca ben korkuyorum.. ama hemen hemen de hergün oluyo, normal karşılamaya çalışıyorum... cumartesi doktora gitmiştik ama ordayken hiç aklına gelmiyo insanın soracakları...
şimdi üçlü test sonucu için doktoru arıycam, onu da sorıyım bari...
arkadaslar bobrek agrımdan korktum ıdrar tahlılı yaptrıp geldım.bırazcık ıltıhap varmıs.ılac verdı aksma onu kullanıcam.ama tas kum şişme herhangı bısey yokmus allaha sukur.
bende agrı nerde oluo bılıomusun ıc bacagımın vajına kemıgıyle bırlestıgı yerde oluo.bıcak saplanıo gıbı.ama 4-5 sanıye suruo gecıo.hergun dııl de arada bır oluo.
birde sizin altta ağrınız oluyo mu hiç? zonklama gibi... öyle olunca ben korkuyorum.. ama hemen hemen de hergün oluyo, normal karşılamaya çalışıyorum... cumartesi doktora gitmiştik ama ordayken hiç aklına gelmiyo insanın soracakları...
şimdi üçlü test sonucu için doktoru arıycam, onu da sorıyım bari...
poğaça baska bısey.bızım meshur kendımıze has boyoz umuz var.ama tadını bı bılsen ya da bosver ıyıkı bılmıon canın cekerdı:)
bide sıcak olcak ohh cokacimcoook
poğaça baska bısey.bızım meshur kendımıze has boyoz umuz var.ama tadını bı bılsen ya da bosver ıyıkı bılmıon canın cekerdı:)
oyy yanında da cay olsun o zaman bı de haslanmıs yumurta ittiom ben:)
arkadaslar bobrek agrımdan korktum ıdrar tahlılı yaptrıp geldım.bırazcık ıltıhap varmıs.ılac verdı aksma onu kullanıcam.ama tas kum şişme herhangı bısey yokmus allaha sukur.
yoruldum valla çok kalabalıktı iki sınıfa ayırmama rağmen çok yordular beni ne kopyalar yakaladım sormayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?