2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben sınıfa girince sınavda (kendi sınavlarım ya da başka hocaların) sınıfta tüüh allah kahretmesin sesleri duyulurdu belli belirsiz :)

ruhundan anlarım ben kopya çekecek olanı. benim elime düşeydin sen peticim :) hala o diplomalar için uğraşıyor olurdun şimdi. lisansı anladım da y.lisansta da olur mu yaaa cık cık cık

ama ben oyle haylaz bı ogrencıydım kı bu cocuk cekmeye kalksa kesın bellı olur dıolardı ama ben saman altından su yuruttum yıllarca:)kendımınkını bıtırıp mıllete de yardım edrdım.ıns otekı tarafta helallesırız hocalarla:)

valla petişko sınıfında kopya çekmeyen elemanlarla helalleşeceksin benle değil canım :))

bu arada gamma bir laf attı gitti. biz konuşuyoruz o yok.. :)

ben öğleyin pişirdim
fırında sebzeli tavuk
yanına da çorba yaparım belki ama kocam geç gelecek belki de yapmam

bende akşama pişirecek yemek düşünmekten bıktım çooook sıkıcı :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
pembe ne gusel senın yemek hazırmıs bugun ben de yapıcam bırazdan.ama bugun hıc canım ıstemıo.ay dun erık sordum manavda en kucuk dondurma kasesınde daha gozbebegı kadarcıklar ama 7 tl dı

Kızlar tavuklar antıbıyotıkle buyutuldugunden koy tavugu olmadıktan sonra cok tuketılmesı onerılmıyo. Varmı bılgınız. Ben basta hıc yemedım ama sonra dr da bana antıbıyotık kullandırttı arada yıyorum

pisliiiiiiikklava:
kutu kutu sen de ne bu boyoz ne bu boyoz.:mymeka:ınternetten baksna anacım.ılahi
bu kadın resmını koymus utanmadan canım cektı nolcak sımdı.kafıyelı oldu hakaydirigubbakcemile3

çok enteresan bi ismi varda ondan meraklandım baaaak akşama bunu yap bence:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…