2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

güzel annişler naparsınız bakalım.benim bebiş çok akıllı beni hiç yormuyo.ne bulantım nede başka bişeyim var....aman maşallah diyelim....

Canım Allah korusun umarım öyle bir durum söz konusu değildir ama yine de hayatta varsayımlarla hareket etmemek gereklidir sen bir an önce git ve iyi haberleri al inşallah canım hayırlısıyla....

inşlh ya yarın ilk işim doktora gitmek dua et neolur

iyi akşamlar annecikler ben çıkıyorum ben herkese iyi akşamlar huzurlu uykular melekler yaramazlık yapmasın

bulantılarım bugun basladıı benimde..... ya su pcdeki hesaplıyıcılar dogrumudur daha doktora gidemedim kandaki hcg degerim 8303 cıktı ... tam olarak kac hafta bilmiyorum besin icinde gibi bilgisi olan varmı hcg degerlerini???

inşlh ya yarın ilk işim doktora gitmek dua et neolur

Canım elbette dua ederim sizin için. Panik olmana hiç gerek yok Allah korusun birşey olsaydı büyük ihtimalle kendini bugüne kadar belli ederdi. Ama sen yine tedbiri elden bırakma ve yarın doktora git canım söylediğin gibi. Dualarımız seninle ve meleğinle...
Merak etme.a.s.

haklısın dua et bana yarın gidiyorum inşlh i haberler veririm

fatoşgul bende degerler var bende başka bi topicten buldum....umarım işine yarar cnm...

3. hafta 5 - 130

4. hafta 75 - 2.600

5. hafta 850 - 20.800

6. hafta 4.000 - 100.200

7/12. hafta 11.500 - 289.000

13/16.hafta 18.300 - 137.000

17/24.hafta 1.400 - 53.000

25/40.hafta 940 - 60.000

saol cnm buna göre 5 hafta heralde.... ya bide arada kasıklarım agrıyoo aynı sorunu yasayan varmı?

saol cnm buna göre 5 hafta heralde.... ya bide arada kasıklarım agrıyoo aynı sorunu yasayan varmı?

ya benimde bugün daha sık aralarla ağrımaya başladı ama çok deil 5 dak. bir giriyor buda endişelen diriyor beni hayırlısıyla bi kesesini ve kalp atışlarını duysaydım okadar çok rahatlıycamki ...

canım ..değerin baya yüksek ..hcg yi kaçıncı gün yaptırdın...sanırım bu değerlerle 5-6 haftalıksın..

kızlar bendede kasık ağrısı var ara ara..
ama rahim genişlemesinden olur dedi doktor bana bide benim belim sabahları çok ağrıyo
ve ağrı kalçama vuruyor bazen...
bende daha keseyi görmedim Rabbim nasip ederse yarın görücez sabahtan gidicez...
yarın tam 6.0 hafta oluyor bakalım görülcekmi...

iyi akşamlar...

özgecim o agrı bende de var.ben dün gitmiştim dr a.5 haftalık ve kese göründü.inşallah senin ki garanti görünür..

slm kızlar kasık agrısı bendede var.doktoruma sordum.sanki adet olcakmışım gibi ara ara sancı giriyor dedim.normal rahim kendini hazırlıyor dedi....

merhaba arkasaşlar 3-4 gündür giremedim annemdeydim mide bulantısından dolayı bakıma gitttim :) aramıza yeni arkadaşlar katılmış hepiniz aramıza hoşgeldiniz allah tamamına erdirsin diyorum inşallah güzel bi hamilelik geçirir ve bebişlerinizi kucağınıza alırsınız :) mide bulantısı devam edio tabii ilac alıorum yarın doktora gidicem bakalım ne durumda ?

canımbenim adetim 5 gün geçmişti test sonucu 523 çıkmıştı bende ikiz dedim ama alakasıyokmuş sadece değerim yüksekmiş bu kadar kendine dert etme yani

kıssslar iyi akşamlara.s. bişii sormak istiyorum ben devlet hastanesine gitmiştim şuan 5+3 üm bana beta hcg 1000 üstündeyse kese görünür dedi beta hcg istedi 4800 çıktı ama galiba mesai saati bitiodu 2 hafta sonra gel bakalım dedi ama ben merak ediyorum ve hemen görmeyi çok istiyorum şimdi size sorum özel muayenehaneye giden var mı varsa ultrason ve diğer istediği tahliller ne kadar tuttu ya da özel hasteneye gidip ssk ya da bağkurlular ne kadar fark verdiler ayrıca ultrason için ne kadar ücret ödediler şimdiden teşşekkürleryerimseniben

geçmiş olsun pushing...

kardelen 79cum en özel hastaneye gittim.dr fark ücreti almadı,ultrason almadı,testler için bişe almadı.skklıyız.

ama ilerde belli olmaz devlet toptan ister fln..

kimsenin bilgisi yok galiba çıkayım ben de meleklerimizi allah korusun :Saruboceq:öpüorum tüm anneleri:1hug:

geçmiş olsun pushing...

kardelen 79cum en özel hastaneye gittim.dr fark ücreti almadı,ultrason almadı,testler için bişe almadı.skklıyız.

ama ilerde belli olmaz devlet toptan ister fln..

ya ne kadar güzel inşallah ileridede bişii olmaz sonuçta farkı daha muayene olmadan söylüolar ya ben de gözden çıkardım ama sadece tahlile 750 ytl gibi bişiii almışlar bi arkadaş yazmıştı başka bi topiğe o nedenle sordum o kadar da vermek istemem 2 hafta daha beklerim neyse artık saol creativeciğma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…