Canım Allah korusun umarım öyle bir durum söz konusu değildir ama yine de hayatta varsayımlarla hareket etmemek gereklidir sen bir an önce git ve iyi haberleri al inşallah canım hayırlısıyla....
inşlh ya yarın ilk işim doktora gitmek dua et neolur
inşallah bebeğin sağlıklıdır ve sende boşuna korkmuş olursun canım Allah gönlüne göre versin. bence en kısa zamanda git çünkü böyle belirsizlik daha kötü. ve seni dahada etkileyebilir zaman geçtikçe
fatoşgul bende degerler var bende başka bi topicten buldum....umarım işine yarar cnm...
3. hafta 5 - 130
4. hafta 75 - 2.600
5. hafta 850 - 20.800
6. hafta 4.000 - 100.200
7/12. hafta 11.500 - 289.000
13/16.hafta 18.300 - 137.000
17/24.hafta 1.400 - 53.000
25/40.hafta 940 - 60.000
saol cnm buna göre 5 hafta heralde.... ya bide arada kasıklarım agrıyoo aynı sorunu yasayan varmı?
bulantılarım bugun basladıı benimde..... ya su pcdeki hesaplıyıcılar dogrumudur daha doktora gidemedim kandaki hcg degerim 8303 cıktı ... tam olarak kac hafta bilmiyorum besin icinde gibi bilgisi olan varmı hcg degerlerini???
canımbenim adetim 5 gün geçmişti test sonucu 523 çıkmıştı bende ikiz dedim ama alakasıyokmuş sadece değerim yüksekmiş bu kadar kendine dert etme yanicnm sana ayrıca teşekkürederim sorularımı hiç yanıtsız bırakmıyorsun saol şeker :1rolleyes: evet benim gerçekten yüksek acaba ikiz olabilirmi ? bak şimdi :)) ama dr. birşey söylemedi ? ikiz dışında başka rehlikesi varmı acaba? bu arada annem de ebe hemşire onunda başının etini yiyorum galiba başka ilde ama, sürekli beni doktoruyla telde konuşturmak zorunda kalıyor kadıncağız :))
kıssslar iyi akşamlara.s. bişii sormak istiyorum ben devlet hastanesine gitmiştim şuan 5+3 üm bana beta hcg 1000 üstündeyse kese görünür dedi beta hcg istedi 4800 çıktı ama galiba mesai saati bitiodu 2 hafta sonra gel bakalım dedi ama ben merak ediyorum ve hemen görmeyi çok istiyorum şimdi size sorum özel muayenehaneye giden var mı varsa ultrason ve diğer istediği tahliller ne kadar tuttu ya da özel hasteneye gidip ssk ya da bağkurlular ne kadar fark verdiler ayrıca ultrason için ne kadar ücret ödediler şimdiden teşşekkürleryerimseniben
geçmiş olsun pushing...
kardelen 79cum en özel hastaneye gittim.dr fark ücreti almadı,ultrason almadı,testler için bişe almadı.skklıyız.
ama ilerde belli olmaz devlet toptan ister fln..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?