Canım bence geç kalmadan gitmelisin çünkü ilk muayene çok önemli. Kesenin var olup olmadığı Allah korusun dış gebelik durumunda tüplerin zarar görebilir ve tekrar anne olman çok zor olabilir. O nedenle gidip bir an önce bu konuları netleştirmelisin, hata yapmışsın.
diş gebe olabilirmi yani
canım iki gundur ensemde korkunç agrı vardı hep yattım ne fena biseymis yaaa ense koku derler ya orası bas agrımda yoktu sadece ense agrısı su an hafifledi ama yinede var neden oldu anlayamadım bende.................sen nasılsın canım bebisin nasıl bakalım :1hug:
inşallah canım çok istiyorum onun kalp atışlarını duymayı. sen ne kadarlıkken öğrendin yani gördün kalp atışlarını
canım beni de ekler misin 19 Eylül inş. benimki de
canım ne istedi biliyor musunuz kivi :)) esime telefon actım getirsin diye ekşi ekşi offfff agzım sulandı yaa:))
ya icimden kız geçiyo biliyor musun canım yani gizliden gizliden kız istiyorum Allah bilir tabii sağlıklı olsunda :))
amin ya çok sevindim. çok güsel bir şey. evet ben daha görmeden duymadan bu kadarım ki sadece kesesini gördüm umarım sağlıklı bebekler olurlar ve onları güsel bir gelecek bekler keşke yarın cuma olsaydı çok meraklıyımBiz 6+3'de gördük kalp atışlarını ve kesesini. 7+3'te yine gittik bu sefer boyu 11mm
olmuş ve çok daha rahatlıkla görebildik. Gerçekten çok güzel bir duygu... Allah isteyen herkese yaşatır inşallah...
amin ya çok sevindim. çok güsel bir şey. evet ben daha görmeden duymadan bu kadarım ki sadece kesesini gördüm umarım sağlıklı bebekler olurlar ve onları güsel bir gelecek bekler keşke yarın cuma olsaydı çok meraklıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?