2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

diş gebe olabilirmi yani

Anne Adayımız. .....................SAT..............Tahmini Doğum Tarihi
1- İrem34............................................ .............................26 ağustos
2- NILUFERSAHH.....................22 Kasım..........................29 Ağustos
3- dilekal.................................20kasım...... .......................2 Eylül
4- burko(burcu)........................24 Kasım.............................2 Eylül
5- ayderim...............................24 Kasım.............................2 Eylül
6- shekercim............................26 Kasım.............................2 Eylül
7- Pelin_74..............................26 Kasım..............................2 Eylül
8- Birbelemir...........................26 Kasım..............................2 Eylül
9- delfindora............................27 Kasım..............................3 Eylül
10- pushing(zeynep):)..............27 kasım ..............................3 Eylül
11- telli....................................27 Kasım...............................3 Eylül
12- flower_85...........................27 Kasım................................9 Eylül
13- farsena..............................28 Kasım................................4 Eylül
14- Candy5..............................28 Kasım................................4 Eylül
15- aylin20...............................29 Kasım................................5 Eylül
16- açeyla...............................30 Kasım.................................6 Eylül
17- Okyanus84..........................1 Aralık..................................7 Eylül
18- Mozijiku .............................1 Aralık.................................7 Eylül
19- cntz_06...............................1 Aralık.................................7 Eylül
20- kedinihal.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
21- bengiii(Emel).......................3 Aralık................................8 Eylül
22- zeynepsz.............................3 Aralık................................8 Eylül
23- deryaa1...............................3 Aralık................................9 Eylül
24- cingene00...........................5 Aralık.................................9 Eylül
25- Yasemin-66.........................7 Aralık...............................13 Eylül
26-((eslem))..............................7 Aralık................................13 Eylül
27- m.reyyan........................................................................13 Eylül
28- Nevesta..............................8 Aralık................................14 Eylül
29- MadLen .............................9 Aralık................................15 Eylül
30- eda_naz.............................9 Aralık.................................15 Eylül
31- mrs_derya..........................9 Aralık.................................15 Eylül
32- özge_844..........................12 Aralık.................................15 Eylül
33- atropin_tr .........................11 Aralık.................................17 Eylül
34- asos1980(ayşe)..................13 Aralık…..............................19 Eylül
35-paradisecity.......................13 Aralık.................................19 Eylül
36- Marall...............................13 Aralık….............................19 Eylül
37- kardelen23-.......................13 Aralık................................19 Eylül
38-fatoşgül..............................14 Aralık................................20 Eylül
39-guluncani...........................14 Aralık...............................20 Eylül
40-kardelen79.........................14 aralık................................20 Eylül
41- ultlar ................................15 Aralık................................20 Eylül
42-sivaslı58.............................20 Aralık. ..............................26 Eylül
43- Trackeki............................23 Aralık................................29 Eylül

Son düzenleme:

Canım çok geçmiş olsun . Yastıktan falan mı düştün acaba gece ? Öyle derler yaaa bende pek anlayamam yastıktan nasıl düşülür ama :))) Ara sıra benimde olur ve boynum sağa sola çeviremeyecek kadar acır....

inşallah canım çok istiyorum onun kalp atışlarını duymayı. sen ne kadarlıkken öğrendin yani gördün kalp atışlarını

Biz 6+3'de gördük kalp atışlarını ve kesesini. 7+3'te yine gittik bu sefer boyu 11mm
olmuş ve çok daha rahatlıkla görebildik. Gerçekten çok güzel bir duygu... Allah isteyen herkese yaşatır inşallah...

belki ters yatmısımdır olabilir canım sen folik plus kullanıyormussun canım sayfaları gezerken oyle gordum ilk hamileligimde bende onu kullanmıstım simdi doktor niye onu vermedi diye kafam karıstı aslında . . . . . . . gittigimde sorcam bakalım

Kızlar yıllardır halk arasında doğacak bebeklerin cinsiyet tahminleri için kullanılan kimi bilgileri birarada buldum.Sizlerle de paylaşayım dedim. Tabi öncelik sağlıklı olmaları sonra cinsiyetleri :)

'Ye Acıyı Doğur Hacıyı' ; )
hamile iken canı acı yemek isteyenin oğlu olurmuş...

'Ye tatlıyı doğur atlıyı, ye ekşiyi doğur Ayşe'yi...' ; )
Bir Anadolu atasözüymüş...

Anne adayının karnı yumurta gibi büyürse bu bebegin ERKEK olacağı, eger yana dogru yayılırsa KIZ olacağı anlamına gelirmiş.

Erkek bebek olacaksa anne adayının karnı sivri, kız olacaksa daha yuvarlak ve büyük olurmuş...

Baba adayı gebelik boyunca anne adayıyla birlikte kilo alırsa, bu bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.

Anne adayı gebelikte "güzelleşirse" bebek ERKEK olacaktır, çünkü kız çocukları annelerinin güzelliklerini alırlar.

Gebelikte anne adayının canı daha çok tatlı şeyler çekerse KIZ bebek, tuzlu şeyler çekerse ERKEK bebek olacağına delalet eder.

ERKEK olacak bebek karında daha aşağıda, KIZ olacak bebek ise daha yukarıda durur.

KIZ bebek olduğunda anne adayının kiloları daha çok kalça ve basende birikir, ERKEK bebekte ise bu birikme göbek kısmındadır.

Gebelikte anne adayının göğüs bölgesi iyi gelişirse bu bebeğin KIZ olacağı anlamına gelir.

ERKEK olduğunda anne adayının canı daha çok et ve peynir gibi besinler isterken, KIZ olduğunda meyveyi daha çok ister.

Anne adayının idrar rengi açık sarıysa bu bebeğin ERKEK olacağı, koyu sarıysa KIZ olacağı anlamına gelir.

Anne adayının gebelik boyunca ayakları üşüyorsa bu bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.

Anne adayının bacak kılları gebelikte daha hızlı büyümeye başladıysa bu bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.

Erken gebelik döneminde aşırı bulantı kusma olduğunda bu bebeğin "saçlı" olduğu (KIZ olduğu) anlamına gelir.

Anne adayının gebelikte burnu büyüdüyse bu doğacak bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.

Not: alıntı

hehehehe çok hoş ya dilekcim :)) oyle derler aslında bi cogunu anadoluda daha yaygındır bunlar

canım ne istedi biliyor musunuz kivi :)) esime telefon actım getirsin diye ekşi ekşi offfff agzım sulandı yaa:))

ya icimden kız geçiyo biliyor musun canım yani gizliden gizliden kız istiyorum Allah bilir tabii sağlıklı olsunda :))

ben biraz cıkıyorum kızlar yatayım hala ensem agrıyo sersem gibiyim . . . .gorusmek uzere kendinize iyi bakın ))

ya icimden kız geçiyo biliyor musun canım yani gizliden gizliden kız istiyorum Allah bilir tabii sağlıklı olsunda :))

Bende aynı şekilde içimden kız istiyorum tabi bir yandan da önemli olan sağlıklı olması diyorum.
Ama kızlar daha bir başka oluyor ve büyüdüklerinde annenin hem sırdaşı hem arkadaşı oluyor erkekler biraz daha mecburen uzak kalıyorlar anneden... Ben yıllar önce yıldızname baktırmıştım .Adam Kur'an 'a bakmıştı ve ilk bebeğimin kız olacağını ve çok şanslı bir bebek olacağını söylemişti ayrıca orda şöyle yazıyormuş " Ben onu meleklerle gönderiyorum adı da Melek olsun"..
Bu nedenle büyük ihtimal kız diyorum çünkü adamın dedikleri hep gerçekleşti zaten çok fazla da birşey söylememişti....

aslında ben tatlıya çok düşkündüm kızlar şimdilerde hep ekşi istiyo canım bende eşimden 2 gün önce ekşi elma ve ayva istemiştim canım çok istemişti ayşeler çoğalıyo birazdaha zaman geçsinde cinsiyet tahminleri diye bi liste yaparız bakalım hangimizinkiler tutucak bi topic de görmüştüm zevkli bişey ama

Biz 6+3'de gördük kalp atışlarını ve kesesini. 7+3'te yine gittik bu sefer boyu 11mm
olmuş ve çok daha rahatlıkla görebildik. Gerçekten çok güzel bir duygu... Allah isteyen herkese yaşatır inşallah...
amin ya çok sevindim. çok güsel bir şey. evet ben daha görmeden duymadan bu kadarım ki sadece kesesini gördüm umarım sağlıklı bebekler olurlar ve onları güsel bir gelecek bekler keşke yarın cuma olsaydı çok meraklıyım

Bencede canım yaa keşke yarın cuma olsaydı.. senağlama
Amin canım. Allah herkesin gönlün göre versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…