2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok saol canım inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde kavuşuruz bebişlerimize

sanada çok geçmişolsun canım hiç yasamadım mide bulantısı nasıl bişey bilmiyorum ama dikkatet kendine canım eminim çokzordur allah yardımcın olsun

canım bende özel hast. gidiyorum şimdilik bi kaç tahlil istedi ssk lı yarısı 150,00ytl verdik 300tutuyordu normalde

önemli değil canım.inşallah iyi bir dr a denk gelirsin ve herşey yolunda gider..
inşallah canım hepimiz için herşey yolunda gider inşallah 40 haftanın sonunda meleklerimizin resimlerini paylaşırız:ecrin_bebek: inşallah o günleride görürüz:hooray:

canım bende özel hast. gidiyorum şimdilik bi kaç tahlil istedi ssk lı yarısı 150,00ytl verdik 300tutuyordu normalde

flowercığım çok saol canıma.s net bi fikir edinmiş oldum çok bişii tutmamış yinede bakalım yarın bi arayıp randevu alayım kaydirigubbakcemile5

selam güzel anne adayları
nasılsınız?
ben akşam anca kendime geliyorum
ilacın etkisiyle gündüzleri sersem, sarhoş gibi bişeyim ve sürekli yatıyorum
sizler nasılsınız?

iyi akşamlar arkadaslar
bugun cok mutsuzum çook kötüyüm
dün gece bır damla kan gibi bışey gelmış ama bir damla büyük nokta gibi sabah farkettim
nedir neyin nesidir bilemiyorum çook korkuyorum bütün gün yattım korkudan düşükmü oluyo diye.tekırdagın ılçesındeyız burası küçük bi yer bi devlet hastanesi var özel polıklnık falan bişey yok hastanedede dr yok izinliymiş muayenede olamadım bi türlü 5 haftalık hamıleyim
eşim işleri burda lanet bi durumda kafasını kaldıramıyor
bugun sehır dışına cıktı iş için yoksa bi şekılde en yakın özel hastaneye giderdık ama yok gelemıyor akşam gelınce söledım oda çook üzüldü
yarın her ne olursa olsun gidecegiz o kadar kötüyümkı elım kolum baglı hangi cagdayız gidebilecegım bi dr yok bişey yapamıyorum bugecede giderdık ama gece ultrasonda bakcak dr yoktur diye gitmedık
benım için dua edın kızlar bebegıme bişey olmasın ne olur bu gece benım için dua edın bebegım tutunsun baana

canım benim yaa
üzülme inşallah bebeğin sana tutunur
gün içerisinde ağır birşey kaldırdın mı, yada kendini yoracak bişey yaptın mı?
bunlara bağlı olarak kan gelmiş olabilir
hiçbirşeye uzanma, wc hariç kalkma yataktan
yarın doktorun progestan verir ve düzelir inşallah
kendine dikkat et canım, dualarımdasın
Rabbim bebeğinle kavuşmanı nasip etsin inşallah
fazlada üzülüp stres yapma tamam mı canım, öptüm

bak dün gece diosun bugün gelmedi di mi eğer korktuğumuz gibi bişii olsa devamıda gelirdi mutlaka sen yinede harkat etme yat sürekli canınızıda sıkmayın hiç yine baaşka bi topic de arkadaşın birinin kanaması olmuş doktora gitmişler bebiş hala seninle demiş allahım istedi hiçbirşey olmaz inşallah:Saruboceq: devamıda gelmemiş bak üzülme tekirdağ merkeze gidin en yakın zamanda bi görün:Saruboceq:

dün gece gelmiş sabah farkekttım daha erken farketseydım eşimi işe yollamaz hemen giderdık ama sonra gördüm yarın gidecegiz inş.hayırlı haberler ile gelirim :Saruboceq::Saruboceq:

dün gece gelmiş sabah farkekttım daha erken farketseydım eşimi işe yollamaz hemen giderdık ama sonra gördüm yarın gidecegiz inş.hayırlı haberler ile gelirim :Saruboceq::Saruboceq:

yazdıklarını okudum canım.sakın korkma,o sana tutunduğu için inşallah kanaman olmuştur.şimdi stres yapma dinlen bol bol...inşallah iyi haberlerini beklicem..

geçmiş olsun canım sakın korkma doktor böyle kanamaların ara ara olabileceğini ve korkkmamamız gerektiğini söyledi bebeğin düşmesi için beraberinde parça gelmesi lazım ve kanamanın uzun süreli olması lazım çok şükürki sende öyle birşey yok inş bebeğini sağ salim kucaklarsın canım

Geçmiş olsun canım. Ama hemen panikleme. Ben o korktuğun olayı ilk hamileliğimde yaşadım. Öyle bir damla kanla hemen bitivermiyor herşey merak etme. Yerinden kalkmadan sürekli yat. Hiçbir şeye moralini bozma, mutlaka oyalanacak birşeyler bul. Tuvalete gittikçe kontrol edersin. Tekrar gelirse eczaneye gönder birini sana progestan alsın. Doktor da onu verecektir zaten. Bir damla korkutmasın seni. Allah korusun damla damla devamı gelir, sonra da artarsa, üstüne bir de adet sancısı eklenirse o zaman yapılacak birşey yok:1no2:Ama bir damla leke bende de oldu çok stresli olduğum bir gün. Ağır kaldırma, uzanmadan çok stres neden oluyor böyle lekelere. Devamı gelmedi çok şükür. Sen de içini ferah tut canıma.s.

çokk geçmiş olsun umarım bebiş iidir benim arkadaşımda da olmuştu doktoru ilaç verdi dinlendi çok şükür bebişi ii seninkide iidir merak etme

dün gece gelmiş sabah farkekttım daha erken farketseydım eşimi işe yollamaz hemen giderdık ama sonra gördüm yarın gidecegiz inş.hayırlı haberler ile gelirim :saruboceq::saruboceq:

senin için dua ediyorum canım çok üzüldüm inşallah bebeğine birşey olmamıştır . Dİkkat et kendine olur mu?

günaydın kızlar bende bugün dokt.gideceğim bakalım değerim yükselmişmi ama çok korkuyorum dua edin bana bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…