merhaba arkasaşlar 3-4 gündür giremedim annemdeydim mide bulantısından dolayı bakıma gitttim :) aramıza yeni arkadaşlar katılmış hepiniz aramıza hoşgeldiniz allah tamamına erdirsin diyorum inşallah güzel bi hamilelik geçirir ve bebişlerinizi kucağınıza alırsınız :) mide bulantısı devam edio tabii ilac alıorum yarın doktora gidicem bakalım ne durumda ?
valla kardelen ben cvp verdim ama ya sen okumadın ya da yeterli gelmedi :)
yok canım ya görmedim cevabını şimdi gördüm çoooook teşşekkürler tatlım :1hug:
kıssslar iyi akşamlara.s. bişii sormak istiyorum ben devlet hastanesine gitmiştim şuan 5+3 üm bana beta hcg 1000 üstündeyse kese görünür dedi beta hcg istedi 4800 çıktı ama galiba mesai saati bitiodu 2 hafta sonra gel bakalım dedi ama ben merak ediyorum ve hemen görmeyi çok istiyorum şimdi size sorum özel muayenehaneye giden var mı varsa ultrason ve diğer istediği tahliller ne kadar tuttu ya da özel hasteneye gidip ssk ya da bağkurlular ne kadar fark verdiler ayrıca ultrason için ne kadar ücret ödediler şimdiden teşşekkürleryerimseniben
inşallah canım hepimiz için herşey yolunda gider inşallah 40 haftanın sonunda meleklerimizin resimlerini paylaşırız:ecrin_bebek: inşallah o günleride görürüz:hooray:önemli değil canım.inşallah iyi bir dr a denk gelirsin ve herşey yolunda gider..
canım bende özel hast. gidiyorum şimdilik bi kaç tahlil istedi ssk lı yarısı 150,00ytl verdik 300tutuyordu normalde
canım ..değerin baya yüksek ..hcg yi kaçıncı gün yaptırdın...sanırım bu değerlerle 5-6 haftalıksın..
iyi akşamlar arkadaslar
bugun cok mutsuzum çook kötüyüm
dün gece bır damla kan gibi bışey gelmış ama bir damla büyük nokta gibi sabah farkettim
nedir neyin nesidir bilemiyorum çook korkuyorum bütün gün yattım korkudan düşükmü oluyo diye.tekırdagın ılçesındeyız burası küçük bi yer bi devlet hastanesi var özel polıklnık falan bişey yok hastanedede dr yok izinliymiş muayenede olamadım bi türlü 5 haftalık hamıleyim
eşim işleri burda lanet bi durumda kafasını kaldıramıyor
bugun sehır dışına cıktı iş için yoksa bi şekılde en yakın özel hastaneye giderdık ama yok gelemıyor akşam gelınce söledım oda çook üzüldü
yarın her ne olursa olsun gidecegiz o kadar kötüyümkı elım kolum baglı hangi cagdayız gidebilecegım bi dr yok bişey yapamıyorum bugecede giderdık ama gece ultrasonda bakcak dr yoktur diye gitmedık
benım için dua edın kızlar bebegıme bişey olmasın ne olur bu gece benım için dua edın bebegım tutunsun baana
dün gece gelmiş sabah farkekttım daha erken farketseydım eşimi işe yollamaz hemen giderdık ama sonra gördüm yarın gidecegiz inş.hayırlı haberler ile gelirim :Saruboceq::Saruboceq:
iyi akşamlar arkadaslar
bugun cok mutsuzum çook kötüyüm
dün gece bır damla kan gibi bışey gelmış ama bir damla büyük nokta gibi sabah farkettim
nedir neyin nesidir bilemiyorum çook korkuyorum bütün gün yattım korkudan düşükmü oluyo diye.tekırdagın ılçesındeyız burası küçük bi yer bi devlet hastanesi var özel polıklnık falan bişey yok hastanedede dr yok izinliymiş muayenede olamadım bi türlü 5 haftalık hamıleyim
eşim işleri burda lanet bi durumda kafasını kaldıramıyor
bugun sehır dışına cıktı iş için yoksa bi şekılde en yakın özel hastaneye giderdık ama yok gelemıyor akşam gelınce söledım oda çook üzüldü
yarın her ne olursa olsun gidecegiz o kadar kötüyümkı elım kolum baglı hangi cagdayız gidebilecegım bi dr yok bişey yapamıyorum bugecede giderdık ama gece ultrasonda bakcak dr yoktur diye gitmedık
benım için dua edın kızlar bebegıme bişey olmasın ne olur bu gece benım için dua edın bebegım tutunsun baana
dün gece gelmiş sabah farkekttım daha erken farketseydım eşimi işe yollamaz hemen giderdık ama sonra gördüm yarın gidecegiz inş.hayırlı haberler ile gelirim :Saruboceq::Saruboceq:
dün gece gelmiş sabah farkekttım daha erken farketseydım eşimi işe yollamaz hemen giderdık ama sonra gördüm yarın gidecegiz inş.hayırlı haberler ile gelirim :saruboceq::saruboceq:
dualarımız seninle canım hadi bakalım güsel haberlerini bekliyoruzgünaydın kızlar bende bugün dokt.gideceğim bakalım değerim yükselmişmi ama çok korkuyorum dua edin bana bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?