2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Şeker iş yerinde ben pek minik elbise giyemiyorum Anca etek giyiyorum onlarda olmuyor bakalım , bir alışveriş yapmak lazım :))

kaydirigubbakcemile3 haklısın cnmm ben unutmusum calıstıgınııı ay bi tek benbii evdeyimmm yaniii??? herkes calısıyooo yawwww

canım aynen öyle oluyor ufak bir çıkıntı görülüyor hissettiğimiz yerde.bu kadar yağ tabakasına rağmen benim bile görünüyorsa senin gibi çıtırlarda direkt görünür yaniii:)

tesekkur edrım canım ama ben kılo almayı çok ıstıyorum ama çok sıkur basladı kılo alıyorum çok mutluyum bebısımde mutlu

Ayrıca şunu farkettim ben fazla gezmek istemiyorum gerçi ankarada hani gezecek çok da yer yok ama yok evimde bahçe de püfül püfül oturmayı tercih ederim :)) ayrıca bol bol su içmek faydalı , hele yaz hamilesiyiz oramızın buramızın şişmemesi için bu arada benim burnum sanki biraz şişti gibi

ya ewet canım ben de çok su ıçıyorum hele dun de sankı mıdem patladı sandım :) azaldı şırşırlar :) ay alemsın çok :roflol:hasuma gıttı

Günaydın kızlar. naıslınız. nerdeyse bir haftadır yoktum. nasıl gidiyo bebekleriniz nasıl.

günaydın güzel anneler,
Bugün çok çabuk geçsin yarın hem tatil hemde bebişimi görmeye gidcem..

günaydın tatlım evet çabuk geçsin ama bide tatil yok kisenağlama

ne güzel hemde bebeğini görücekmişsin sneina dına çok sevindimalkisalkisalkis

tatil yaptım diyelim. köye gittik bir güzel dinlendim. gezdik dolaştık bebegimle. bol oksijenli bir kaç gün gecirdik :)

canım ya ne güzel yarın tatil biz yine çalışıyoruz ve çok sıkıcı hele tatil günü olupta çalışmakta çok sıkıcı ve zor geliyor bizim için değişen bişiy olmaycak :1no2:

Haklısın canım Allah sabır ve güç versin tatil günlerinde çalışan insanlara... ki birde hamileyse iki katı sabır ve güç versin inşallah.

Bu arada bende profilime albüm ekledim. Eski 2 resmimi ve cmt günü (24. haftamı doldurduğum gün) çekildiğim resmi koydum... Bundan sonra ara ara koyucam.. Sanırım bunları arkadaş listem dışındakiler görmüyordur di mi?

Dilek Face de gördüm yorumumu yaptım ama , süper görünüyorsun bence sakın kilo olayına takılma :ecrin_bebek:

evet cnmm arkadaslarından baskasıı göremiyorrrrrrrr...... o yuzdennn arkadasınn olmak isteyennn biri varrrlülülülülülülülülülülülü

evet tatlım görmüyor sadece listendekiler görüyor

evet ya Allah sabır versin tatil günü çalışanlara çok zor oluyor ya

Dilek Face de gördüm yorumumu yaptım ama , süper görünüyorsun bence sakın kilo olayına takılma :ecrin_bebek:

Sağol canım ama insanın kendisine öyle gelmezmiş yaaa, benimde vücudum bana çok acayip şekilde şişmanlamış gözüküyor... Ki önümüzde daha çok zaman var...

Kızlar bende dün gece ilk kez kızımı emzirdiğimi gördüm... Sol göğsümden emdi hep ve deli gibi sütüm geliyordu... Aa dur ben bu süt boşuna gitmesin bari sağayım dedim ama
ineğin ki gibi kesintisiz şırıl şırıl akıyordu.. Ama sağ göğsümde tık yoktu zaten kızımı da ordan hiç emzirmedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…