Şeker iş yerinde ben pek minik elbise giyemiyorumAnca etek giyiyorum onlarda olmuyor bakalım , bir alışveriş yapmak lazım :))
canım aynen öyle oluyor ufak bir çıkıntı görülüyor hissettiğimiz yerde.bu kadar yağ tabakasına rağmen benim bile görünüyorsa senin gibi çıtırlarda direkt görünür yaniii:)
bu arada kızlar inanılmaz susuyorum içim yanım yanım yanıyor.bide sıcak olunca buharlaşıcam diyorum heralde.ya sizde de var mı çok susama hali ve de eskisi gibi böbreklerim çalışmıyor sanki.azaldı şırşırlar.
günaydın güzel anneler,
Bugün çok çabuk geçsin yarın hem tatil hemde bebişimi görmeye gidcem..
๒คl๒öςєğเ๓;6894480 .!.:Günaydın kızlar. naıslınız. nerdeyse bir haftadır yoktum. nasıl gidiyo bebekleriniz nasıl.
canım ya ne güzel yarın tatil biz yine çalışıyoruz ve çok sıkıcı hele tatil günü olupta çalışmakta çok sıkıcı ve zor geliyor bizim için değişen bişiy olmaycak :1no2:
Haklısın canım Allah sabır ve güç versin tatil günlerinde çalışan insanlara... ki birde hamileyse iki katı sabır ve güç versin inşallah.
Bu arada bende profilime albüm ekledim. Eski 2 resmimi ve cmt günü (24. haftamı doldurduğum gün) çekildiğim resmi koydum... Bundan sonra ara ara koyucam.. Sanırım bunları arkadaş listem dışındakiler görmüyordur di mi?
Haklısın canım Allah sabır ve güç versin tatil günlerinde çalışan insanlara... ki birde hamileyse iki katı sabır ve güç versin inşallah.
Bu arada bende profilime albüm ekledim. Eski 2 resmimi ve cmt günü (24. haftamı doldurduğum gün) çekildiğim resmi koydum... Bundan sonra ara ara koyucam.. Sanırım bunları arkadaş listem dışındakiler görmüyordur di mi?
Dilek Face de gördüm yorumumu yaptım ama , süper görünüyorsun bence sakın kilo olayına takılma :ecrin_bebek:
Dilek Face de gördüm yorumumu yaptım ama , süper görünüyorsun bence sakın kilo olayına takılma :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?