Antalya'da yaşıyorsun sanırım 8 yıl kaldım bende çok özledim Antalyayı yaza gitmek istiyordum ama artık son aylarım olacak gidemicem artık kısmet kaydirigubbakcemile3
kızlarr ve grip oldum.... ilaçta kullanamıyorum ıhlamur icmmekten bi hal oldumm ii degilim yaaaaa........
tamam kızlar bunu biraz gelistirip susleyip pusleyim ortaya koyayım :) boyu yazmıyorum ama haberiniz olsun gerek yok bence artacak olan kilomuz sonuçta :)
canım çok fazla ıhlamur içme ben san bi tarif vercem am içebilirsen sarımsak varya 2 3 tane soy sütün içine at cezvede sütü kaynat sonra sarımsakları içinden al ister sıcak ister soğuk iç içine bal ve şekerde katabilirsin tadı kötü ama çok yararlı insanı hemen ayağa kaldırıo ben hep öle yaparım benden tavsiye canım :) geçmiş olsunkızlarr ve grip oldum.... ilaçta kullanamıyorum ıhlamur icmmekten bi hal oldumm ii degilim yaaaaa........
canım geçmiş olsun panik olma hemen taze meyvelerin suyunu bir karıştırıp iç yanlız soğuk olmasın meyveler (havuç-mandalina-portakal-elma-kivi-daha evde ne varsa) günde iki kez yap birde tavuk suyu çorbası yap hemen çok iyi geleçek.öpüyorum
A. adayı.......ocak......subat....mart...nisan....mayıs....haziran....temmuz.....agustos....eylül....CT
1-zeynepsz....58.......................................................................................................................Kız
seklinde nasıl olur kızlar . . . ben boya gerek oldugunu sanmıyorum bosuna yer isgal etmesin
canım çok fazla ıhlamur içme ben san bi tarif vercem am içebilirsen sarımsak varya 2 3 tane soy sütün içine at cezvede sütü kaynat sonra sarımsakları içinden al ister sıcak ister soğuk iç içine bal ve şekerde katabilirsin tadı kötü ama çok yararlı insanı hemen ayağa kaldırıo ben hep öle yaparım benden tavsiye canım :) geçmiş olsun
evet canım aynen devam et, güzel oluyor
bencede boyumuz artmicak yaa :)) hehe
saol cnm dur yapıyım ii olur ben ilerlemesinden korkuyorum yaa hani kendim içinn diill bebişim için tabii..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
zaten çoğu kişi tadınan dolayı ıyyyy dio o yüzden sen bilirsin ama bengii nin dedikleide çok mantıklı hemen yap inşallah bir an önce iyileşirsin geçmiş olsun canım:CüvCüv:saol cnm ama bunu yapabilirmiyim bilmiyorummm:1no2::1no2::1no2:
arkadslar bende kactım yemek yapmaya gıdyorum...kocıse pc basında yakalanmayayım:roflol::roflol:herkese bol sohbetler..
seybaycım ınsallah sende guzel haberlerle doneceksın:Saruboceq::Saruboceq:
EYLÜL AYININ GÜZEL ANNELERİNİN KİLO VE CİNSİYET TAHMİN LİSTESİ
A. adayı...........ocak........subat.......mart......nisan.......may ıs.......haziran.......temmuz.......agustos.......eylül.......Cinsiyet Tahmini
1- zeynepsz.............58................................. .Kız
2- pushing.............49..........................................Kız
3- ((eslem))............48.5.........................................Kız
3- Ultlar..................75.............................................Kız
4- rapunzell_82.......63...........................................Kız
5- desire1983...........68.........................................
6- Mozijiku..............67...........................................Erkek
7- emrelebisemre......72............................................
bu sekil kızlar bunu duzeltirim tam olmadı gibi
EYLÜL AYININ GÜZEL ANNELERİNİN KİLO VE CİNSİYET TAHMİN LİSTESİ
A. adayı...........ocak........subat.......mart......nisan.......may ıs.......haziran.......temmuz.......agustos.......eylül.......Cinsiyet Tahmini
1- zeynepsz.............58................................. .Kız
2- pushing.............49..........................................Kız
3- ((eslem))............48.5.........................................Kız
3- Ultlar..................75.............................................Kız
4- rapunzell_82.......63...........................................Kız
5- desire1983...........68.........................................
6- Mozijiku..............67...........................................Erkek
7- emrelebisemre......72............................................
bengii ellerine sağlık çok güzel olmuş ben tahmin yapmayı unutmuşum kız diyorum.bir oğlum var insallah hayırlısı diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?