2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Antalya'da yaşıyorsun sanırım 8 yıl kaldım bende çok özledim Antalyayı yaza gitmek istiyordum ama artık son aylarım olacak gidemicem artık kısmet kaydirigubbakcemile3

Evet cnm bende 4.5 yıldır burdayım. Aslen İzmirliyim. Artık öteki sene bebişinle gelirsin nasipse :asigim:

A. adayı.......ocak......subat....mart...nisan....mayıs....haziran....temmuz.....agustos....eylül....CT
1-zeynepsz....58.......................................................................................................................Kız

seklinde nasıl olur kızlar . . . ben boya gerek oldugunu sanmıyorum bosuna yer isgal etmesin

kızlarr ve grip oldum.... ilaçta kullanamıyorum ıhlamur icmmekten bi hal oldumm ii degilim yaaaaa........

canım geçmiş olsun panik olma hemen taze meyvelerin suyunu bir karıştırıp iç yanlız soğuk olmasın meyveler (havuç-mandalina-portakal-elma-kivi-daha evde ne varsa) günde iki kez yap birde tavuk suyu çorbası yap hemen çok iyi geleçek.öpüyorum

tamam kızlar bunu biraz gelistirip susleyip pusleyim ortaya koyayım :) boyu yazmıyorum ama haberiniz olsun gerek yok bence artacak olan kilomuz sonuçta :)

ELTİM ÇAĞIRDI KIZLAR 2 DK İNEYİM
bengii güzelim dene bakalım, ben gama hariç herkesi eklemiştim sen ordan topluca al
güzel bişey olur Allahın izniyle

fatoşgülün dediği gibi ayların ve başlıkların sesli harflerini al kısaltarak sığdırmaya çalış bakiim yerimseniben
kolay gele öptüm

kızlarr ve grip oldum.... ilaçta kullanamıyorum ıhlamur icmmekten bi hal oldumm ii degilim yaaaaa........
canım çok fazla ıhlamur içme ben san bi tarif vercem am içebilirsen sarımsak varya 2 3 tane soy sütün içine at cezvede sütü kaynat sonra sarımsakları içinden al ister sıcak ister soğuk iç içine bal ve şekerde katabilirsin tadı kötü ama çok yararlı insanı hemen ayağa kaldırıo ben hep öle yaparım benden tavsiye canım :) geçmiş olsun

saol cnm dur yapıyım ii olur ben ilerlemesinden korkuyorum yaa hani kendim içinn diill bebişim için tabii..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

evet canım aynen devam et, güzel oluyor
bencede boyumuz artmicak yaa :)) hehe

saol cnm ama bunu yapabilirmiyim bilmiyorummm:1no2::1no2::1no2:

arkadslar bende kactım yemek yapmaya gıdyorum...kocıse pc basında yakalanmayayım:roflol::roflol:herkese bol sohbetler..
seybaycım ınsallah sende guzel haberlerle doneceksın:Saruboceq::Saruboceq:

arkadslar bende kactım yemek yapmaya gıdyorum...kocıse pc basında yakalanmayayım:roflol::roflol:herkese bol sohbetler..
seybaycım ınsallah sende guzel haberlerle doneceksın:Saruboceq::Saruboceq:

sende bendensin yakalanmamak için gelmesine yakın hemen bırakıom :) güle güle canım kendine ii bak allaha emanet ol :CüvCüv:

EYLÜL AYININ GÜZEL ANNELERİNİN KİLO VE CİNSİYET TAHMİN LİSTESİ

A. adayı..............ocak.....subat.....mart....nisan.....may ıs.....haziran.....temmuz.....agustos.....eylül....Cins Tah

1-zeynepsz..........58....................................................................................................................................Kız
2-pushing............49....................................................................................................................................Kız
3-((eslem))...........48.5..................................................................................................................................Kız
3-Ultlar...............75......................................................................................................................................Kız
4-rapunzell_82...63......................................................................................................................................Kız
5-desire1983........68......................................................................................................................................
6-Mozijiku...........67....................................................................................................................................Erkek
7-emrelebisemre...72......................................................................................................................................

Son düzenleme:

güzel omuş canım ama başladığımız kilolar niye yok yani takip edicez ya ne kadar aldık diye :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…