2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bişey sorucam ben şimdi 8 haftalık oldum 2-3 günden beri sol tarafımda bişey pır pır ediyor kanat çırpışı gibi sanki sizdede oluyomu böle şeyler

canım normalde yerleşme olduğu zaman içerde kelebek kanat çırpar gibi olu derler ama senin 8 haftalık bebeğin sola yerleştiği için olabilir

yok canım saka yapmıstım yeterkı kılo olsun..sorun degıl saglıklı olsunda bebekler...
ben 63 kıloydum
boyda 1.64 te en son
esım ve ben kız dıyorum ama cevremdekıler hep erkek dıyor..bakalım ne olacak bızm yaramaz..
bu arada dun alısverıs merkesını gıttım hep erkek kıyafaetlerıne gozun takıldı..
ama sen kız yaz eslemcım

Son düzenleme:
evet kızlar başka yokmu listeye katılan
şuan listede
pushing
ultlar
zeynepsz
((eslem))

bengii, desire1983, emrelebisemre, farsena, gamma, maviş83, Mozijiku canlarım sizlerde söyleyin listeyi oluşturayım inşallah
(adınızı sayfa sonunda gördüm, sizi gidi sessiz kullanıcılar siziii)

slm arkadaslar cuma gunu gıttım ben 6+2 dedi.kalbınıde gordum sukurler olsun sesınıde duydum..herkeze nasıp etsın allahım..bıdaha 11. haftaya kadar gerek yok bakmaya dedı.cok zaman yokmu daha anlamadım

canım hersey yolundaysa o yuzden gerek gormemistir . . . .11. hafta onemli çunku 2 li tarama testi yapılacak o yuzden o vakit cagırmıstır endiselenme :)

desire emel canım cinsiyet tahminin nedir?

ultlar canım sende kendine ve bebişe çok iyi bak
öptük

Kızlar amma yazmışsınız yahu. 15 dk dır geçmişi okuyorum kaydirigubbakcemile3

Eslemcim benim kilo 67 boy 161 ve bebişim erkek olucakmış gibi geliyor :CüvCüv:

cumartesi gideceğim ben doktora umarım keseyi görürüz çok heyecanlıyım karnımda gaz şişkinliği ve biraz da bel ağrısı var umarım hepimiz sorunsuz bir gebelik geçiririz bakalım bir süre sonra belli olur kızlar mı geliyor erkekler mi en önemlisi sağlıklı olmaları Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq: en güzel yanı ise bence müjde verme kısmı...

arkadaslar bende cıkıyorum esımı almaya gıdcem kendınıze ve yavrularınıza ıyı bakın.

eslemcım yazmıstım ama sanırım gormedın..
kılo......63
boy.....1.64
ınsıyet tahmıne kız dıyelım..

kızlarr ve grip oldum.... ilaçta kullanamıyorum ıhlamur icmmekten bi hal oldumm ii degilim yaaaaa........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…