2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sanırım hatlar karıstı liste yapma konusunda :) ben ustume alındım sanırım :) simdi liste konusunda bir sorum olacak . . . . .her ay kılo alısı olacak muhtemelen o yuzden aylara bolmek gerekecek listeyi ki her ay net bi sekilde belli olsun kim ne aldı siz nasıl dusunuyorsunuz?

saolun kızlarr.... ya birden hapsıruyorum kasıgım kasılıyoo yaa aha dustuu simdi diyom herdefasında...

evet doğru cnm. Ay ay bölmek gerekir listeyi.

EYLÜL AYININ GÜZEL ANNELERİNİN KİLO VE CİNSİYET TAHMİN LİSTESİ

TATLI ANNİŞ .................... CİNSİYET TAHMİNİ...................BOY.............. KİLO

zeynepsz................................... KIZ................................. 1,70............... .58

pushing...................................... KIZ ................................ 1,64 ............... 49

((eslem)) .....................................KIZ ................................ 1,63.................48,5

Ultlar ......................................... KIZ ................................ 1,65 ................75

rapunzell_82............................... KIZ ................................. 1,64................ 63

desire1983 ................................ KIZ .................................. 1,74............... 68

Mozijiku................................... ERKEK .............................. 1,61............... 67

emrelebisemre ......................... ................................ 1,68 ............. 72

FATOŞGÜL ............................ ............................... 1,65 ..............62

flower_85 .................................. KIZ ....................................1,62 .............. 64

Son düzenleme:

bengıcım dogrusun ay ay bolmek kolayu olur..
ama 2009 eylul annelerı lıstesıne sanırım sen yapıyordun..bence o lısteyı bırakmayalım..gunluk olarakda olıste yayınlansın dıyorum..

tablon guzel olmus eslemcım
pekı muhtemel dogum tarıhlerını napcaz:uhm:
ne cok soru sordum bende

A. adayı.......ocak......subat....mart...nisan....mayıs....haziran....temmuz.....agustos....eylül....CT
1

ben su sekil olusturdum ama zor sıgıyor sayfaya epey ugrastırcak bizi gibi bu sekilde olması daha mantıklı

eslemcim bu sekilde zor olur hangi ay belli olmadıgı ıcın karısır tek bir ay yapıpta surekli silmekte olmaz en guzeli aylara bolmek ama oda sayfaya zor alır gibi

A. adayı.......ocak......subat....mart...nisan....mayıs....haziran....temmuz.....agustos....eylül....CT
1

ben su sekil olusturdum ama zor sıgıyor sayfaya epey ugrastırcak bizi gibi bu sekilde olması daha mantıklı

canım sen yap bakiim senin dediğin daha güzel olcak gibi yerimseniben

1

bencede.. ama ii olur böylede....:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…