kızlar benim modelim belli de kendim mi alsam kayınvalidemlere mi aldırsam bilemiyorum. Peg Perego Aria Twin - Bambu
neden diye soracak olursanız. şimdiye kdar bir şey aldırmadım onlara. ne getirdilerse razı oldum. gerçi içimde kalmadı da değil ya özellikle de düğün zamanı :)
glnz koca gobuklu glnz,cok tatlı ben o gobegı yirim
çok geçmiş olsun canım... peki bunun bir belirtisi falan var mı senin hissettiğin..
arkadaşlar merhaba. ben de eylül annesi olucam hayırlısı ile. tabi önce doktorda karar kılsam iyi olcak. tıp merkezindeki doktorum benden doppler istedi. araştırdım 4 boyutlusu heryerde baya bi pahalı idi. bir hastane çekiyoruz dedi 50 tl ye ama doktor sadece baktı baktı kalbini karaciğerini falan gösterdi ve durumu iyi dedi. yani öle yok kalp kapakçığı falan filan demedi. rapor da düzenlemedi. 2 hafta sonra gel radyolojiye de girersin falan dedi. özel hastaneler azcık para tuzağı haline mi getirdi nedir eşimle çok sinirlendik. şimdi anadolu yakasında yeni hastane araştırıyordum ki kozyatağı central hospitali buldum. iyi bir hastaneye benziyor.ama ne zaman gitmem gerektiğine karar veremiyorum.2 hafta beklesemmi yoksa detaylı inceleme için tekrar mı gitsem.yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
ve glnz evımız kalorıferlı olsa da sakın gece oyle belın acıkta ytma cnm.o da usutmene ve ıdrar yolu enfeksıyonuna ndn olabılır
ya şimdi glnz ın fotosunu gördüm de kızlar sola dönüyorum olmuyor sağa dönüyorum olmuyor. göbek aşağı sarkıyor ve canım acıyor. zaten bir damla çiş için zırt pırt uyanmak ayrı dert.
emzirme yastıklarını erken alın yatarken göbeğinize destek koyun diyorlar. alamadım bilemedim nerden nasıl bir şey alacağımı. şimdili bir yumuşak havluyu dayamaya başladım göbeğimin altına.
siz ne yapıyorsunuz..
ya şimdi glnz ın fotosunu gördüm de kızlar sola dönüyorum olmuyor sağa dönüyorum olmuyor. göbek aşağı sarkıyor ve canım acıyor. zaten bir damla çiş için zırt pırt uyanmak ayrı dert.
emzirme yastıklarını erken alın yatarken göbeğinize destek koyun diyorlar. alamadım bilemedim nerden nasıl bir şey alacağımı. şimdili bir yumuşak havluyu dayamaya başladım göbeğimin altına.
siz ne yapıyorsunuz..
HAYIRLI olsun öncelikle. malesef doktor konusu çok sıkıntılı bir konu. ben içinde bebek yoğun bakımı olan bir hastaneyi tercih etmeni tavsiye ederim. eğer durumunuz müsaitse özel üniversite hastanelerine yada içinde bebek yoğun bakımı olan hastanelere git derim. tıp merkezleri ankarada oldukça yetersiz. ben de şimdi 21 haftalığım doktorumle cumartesi konuşacam ben de ayrıntılı ultrason için. rapor düzenlememesi ilginç, ama bu konuda malesef yüksek bir meblayı gözden çıkarmak gerekir. bence de değecek bir şey bebeğimiz için. ben de ekstra gitmeyi düşünüyorum eyüp ekici diye çok ünlü bir radyolıg var ankarada, ama çok ayrıntılı rapor düzenliyormuş.... ona gitmeyi düşünüyorum. 300-400 arası birşey benim duyduğum. biryerlerden kısıp gitcem, sonrada pişman olamk istemem.
dediğin gibi özel ler tapiki yüksek meblağ, ama ücreti düşük olunca da dediğin gibi malesef ayrıntılı incelemiyorlar...
20- 24 üncü hafta arası giriyorlar benim duyduğum kişiler. ama ben 21 inci haftadayım, daha girmedim. doktorumla bu cumartesi görüşcem. sanırım 1 kaç hafta içinde girerim. bu arada umarım istediğin gibi bir doktor bulursun. sanırım istanbullu olan arkadaşlar sana daha iyi yardımcı olabilirler.[/QUOTE
bende ankaradayım arkadasım bende 21.haftamda gırsım ayrıntılı ultrasona, bende gırmeden once epeyce arastırmıstım ve en sonunda ıkı ısım aldım bırı senın de bahsettıgın eyup ekıcı bır dıgerıde mustafa salih ti. bu konuda benden daha once arastırma yapanlarlardanda aldıgım tavsıyelerle mustafa salıhı sectım, ultrason 1 saatten daha uzun suruyor, bebegın vucudundakı butun kemıkler sayılıyor ve otızm dısında bebekte olabılecek anormalıler %90 dan daha fazla oranda anlasılabılıyormus cok sukur bı sorunumuz cıkmadı sanada tavsıye ederım ancak randevu bulmakta zorlanabılırsın bence kımı secersen sec bı an once randevunu al ben gıtmeden 1.5 ay once aradıgımda yer yok cevabını almıstım sonradan bırısı randevusunu ıptal etmıste bana o gune gun vermıslerdı..
siz ne yapıyorsunuz..
saol bırcancım.hepımızınki baska guzel dımı.boy boy.allah nazardan saklasın hepımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?