2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada minnoşları gören annelir olmuş hafta sonu gözünüz aydın bizimde bu hafta sonu az kaldı bakalım büyümüşmü erkekim

aldırma şansın var aldır gitsin... kolay mı iki tane torun verecenkaydirigubbakcemile5

ve glnz evımız kalorıferlı olsa da sakın gece oyle belın acıkta ytma cnm.o da usutmene ve ıdrar yolu enfeksıyonuna ndn olabılır

glnz koca gobuklu glnz,cok tatlı ben o gobegı yirim

heheh çok sağol canım hakkat büyüttük yahuuuu

çok geçmiş olsun canım... peki bunun bir belirtisi falan var mı senin hissettiğin..

ya bilmem benim minicik lekem olmuştu ggeçen hafta rahimle alakası olmadığını söyledi doktor bunun üstüne idrar kültürü yapalım dedik bazen yanma olur bazen hiç belirti vermez rutin heray idrar tahlili istiyo doktorlar bu yüzden

HAYIRLI olsun öncelikle. malesef doktor konusu çok sıkıntılı bir konu. ben içinde bebek yoğun bakımı olan bir hastaneyi tercih etmeni tavsiye ederim. eğer durumunuz müsaitse özel üniversite hastanelerine yada içinde bebek yoğun bakımı olan hastanelere git derim. tıp merkezleri ankarada oldukça yetersiz. ben de şimdi 21 haftalığım doktorumle cumartesi konuşacam ben de ayrıntılı ultrason için. rapor düzenlememesi ilginç, ama bu konuda malesef yüksek bir meblayı gözden çıkarmak gerekir. bence de değecek bir şey bebeğimiz için. ben de ekstra gitmeyi düşünüyorum eyüp ekici diye çok ünlü bir radyolıg var ankarada, ama çok ayrıntılı rapor düzenliyormuş.... ona gitmeyi düşünüyorum. 300-400 arası birşey benim duyduğum. biryerlerden kısıp gitcem, sonrada pişman olamk istemem.
dediğin gibi özel ler tapiki yüksek meblağ, ama ücreti düşük olunca da dediğin gibi malesef ayrıntılı incelemiyorlar...

20- 24 üncü hafta arası giriyorlar benim duyduğum kişiler. ama ben 21 inci haftadayım, daha girmedim. doktorumla bu cumartesi görüşcem. sanırım 1 kaç hafta içinde girerim. bu arada umarım istediğin gibi bir doktor bulursun. sanırım istanbullu olan arkadaşlar sana daha iyi yardımcı olabilirler.

ve glnz evımız kalorıferlı olsa da sakın gece oyle belın acıkta ytma cnm.o da usutmene ve ıdrar yolu enfeksıyonuna ndn olabılır

haklısın caniko ya ben iki gün hava iyi oldu cıbıl ayak dolaştım bide hiç fanila giymezdim hamilelikte çok alıştım iki gün giymeyince allah ne verdiyse oldum işte aman siz dikkat edin

ya şimdi glnz ın fotosunu gördüm de kızlar sola dönüyorum olmuyor sağa dönüyorum olmuyor. göbek aşağı sarkıyor ve canım acıyor. zaten bir damla çiş için zırt pırt uyanmak ayrı dert.

emzirme yastıklarını erken alın yatarken göbeğinize destek koyun diyorlar. alamadım bilemedim nerden nasıl bir şey alacağımı. şimdili bir yumuşak havluyu dayamaya başladım göbeğimin altına.

siz ne yapıyorsunuz..

benım evde bır yer mınderım vardı canım onu ıkıye katlıyorum basamak gibi yapıyorum alt kata godebı dayıyorum ust kata bacagımı atıyorum:) saga dondugum zamanda bacagımı esımın ustune atıyorum :roflol:

ben yorganın bi kısmını destek olarak kullanıyorum, yoksa uyumam mümkün değil....
canım yanıyor şimdiden, batıyor sağıma soluma bişeyler.... ama inca bir yastık koymayı düşünüyorum....

kıslar herkese merhaba;
geçen perşembe ablam üçüncü doğumunu gerçekleştirdi. Size perşembeden beri birebir tecrübe ettiğim şeyleri yazayım istedim.
öncelikle ablam sezeryan oldu. üçüncü sezeryan olduğu için galiba diğerlerinden çok daha yıpratıcı oldu. Ve sezeryan isteyen ben sezeryandanda gözüm korktu. Bayağı ağrısı var. Hareket etmekte zorlanıyor.
Hastanede iki gün kaldı. Iki gecelik bir pijama kullandı kızlar. Eve gelincede yeni bir pijama. Ve üç gün içinde bebişin üstü 5 kere falan değiştirildi.
Ihtiyaç listelerinizi hazırlarken bunları göz önünde bulundurun.
Meme ucu kremi herşeyden daha önemli kıslar ablam doğumdan iki gün önce başladı ama yetmedi. Yara olmaya başladı bile.
Ben lansınoh alıcam. Ablamınki daha farklı bi krem ama lansınoh öneren çok

valla ben yorganı tıkıstırıorum gobegın altına destek yapsın dıe.emzırme yastıgını aldım ama annemlerde bıraktım nasılsaa burda lazım olmucak dıe.keske getrseydım.ben sol kolumu bı yerlere sıgdıramıom yatarken:S

kızlar ben yemek ve yürüyüşe gidiyorum , öptüm sizi. afiyet olsun sizlere de.

bız yarın seker yuklemesı ıcın doktora gıdıcektık yarın resmı tatılmıs.ben de sevınıodum oglusu gorcem dıe

ben şimdilik yorganı falan sıkıştırıyorum bacak aramada yastık alıyorum ama sabah resmen çocuk vuruyo sıkıştım diye ne bilim o yastıklar yuvarlak olanlar dimi alalım bari emzirirken cidden rahatmış

honey, sağol bunlar kıymetli bilgiler. :) allah analı babalı büyütsün ayrıca.

gülay, biz de yorganlar kalkalı çok oldu. 4 gündür pikedeyiz. o bile çok geliyor. allah yardımcım olsun benim yazın ne yapacağım bilmem.

peti sen izmir de mi doğuracaksın. ne zaman ve nasıl gideceksin izmire ne kadar kalacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…