yaa ben oraya tekrar gıdersem ozaman sana alıp gonderıyım. çıktıgımda aklıma geldın senpremature bebekler için 3 tulum 3 tl ıdı mothercare ın. ben kendıme aldım hanı zayıf dogarsa vs dıye. herkes en kucukler bıle ılk aldıgında buyuk dıyor dıye.
valla sen söylediğinde bana da al diye yazasım geldi. ama ayıp olur dedim. öyle bingo şeyler gördüğünde alırsan çoook sevinirim :) kardeşim orda gelir senin tükkanından elden bile alır :)
üff ya tatil günü çalışılır mı bide sabah sabah patron canımı sıktı her gün bir icat manyak mı ne ya çok sıkıldım burdan zor duruyorum ya
ne ayıbı canım. o tarafa gecersem ki %90 gecerım yıne mutlaka alırım sanada. kardesını ugrastırmaya bıle gerek kalmaz kargo yaparım hallederız.
aralık ayından beri buradayım ilk defa aşağıdaki smileylerden kullanacağım sana özel msms cim :)
ve işte geliyor:
:1hug:
ayy sinir olma canım sen yaaaaa...gül geç
iyi günleer kızlaaar çok uykum var benim çalışıyorum herzamanki gibi hiç tatilim yok kafayı yicem bide doğum günüm bugün biliyomusunuzsenağlama
iyi günleer kızlaaar çok uykum var benim çalışıyorum herzamanki gibi hiç tatilim yok kafayı yicem bide doğum günüm bugün biliyomusunuzsenağlama
iyiki doğdun canımmmmmmmmmm iyi ki varsın nice senelere ailenle ve bebeğinle inşallah sağlıkla mutlulukla
canım beniiiimmm bizimde tatilimiz yok üzülme canım bak biz budayızzzzzzzz doğum günün kutlu olsuuuuuuuun Allah güzel sağlıklı ömürler versinnna.s.
doğum günün kutlu olsun. nice mutlu yıllara...
ama neden üzülüyorsun. 2 ay önce iş yok dükkanı kapatayım mı diye üzülüyordun. şimdi sevinsene. allah bereket versiiiin hayırlı kazançlaaaar versiiin . maşallah de sevin biraz.
canım benim yaaa çok teşekkür ederim.:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?