2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

valla sen söylediğinde bana da al diye yazasım geldi. ama ayıp olur dedim. öyle bingo şeyler gördüğünde alırsan çoook sevinirim :) kardeşim orda gelir senin tükkanından elden bile alır :)

valla sen söylediğinde bana da al diye yazasım geldi. ama ayıp olur dedim. öyle bingo şeyler gördüğünde alırsan çoook sevinirim :) kardeşim orda gelir senin tükkanından elden bile alır :)

ne ayıbı canım. o tarafa gecersem ki %90 gecerım yıne mutlaka alırım sanada. kardesını ugrastırmaya bıle gerek kalmaz kargo yaparım hallederız.

bir don, bir bel bandı ve 2*3 zıbın aldım bakalım hangi gün gelecek. hepsi 37 tuttu ama hvale ile ödedim. ilk defa genelde kred. kar. ile yapardım ama havale daha bir güvenilir geldi.

ne ayıbı canım. o tarafa gecersem ki %90 gecerım yıne mutlaka alırım sanada. kardesını ugrastırmaya bıle gerek kalmaz kargo yaparım hallederız.

aralık ayından beri buradayım ilk defa aşağıdaki smileylerden kullanacağım sana özel msms cim :)

ve işte geliyor:
:1hug:

allah bana akıl versin kahvaltısız bu saate kaldım gebeliğin başından beri ilk defa. kendimi kınıyor sayfayı kapatmadan mutfağa gidiyorum...

iyi günleer kızlaaar çok uykum var benim çalışıyorum herzamanki gibi hiç tatilim yok kafayı yicem bide doğum günüm bugün biliyomusunuzsenağlama

iyi günleer kızlaaar çok uykum var benim çalışıyorum herzamanki gibi hiç tatilim yok kafayı yicem bide doğum günüm bugün biliyomusunuzsenağlama

iyiki doğdun canımmmmmmmmmm iyi ki varsın nice senelere ailenle ve bebeğinle inşallah sağlıkla mutlulukla

canım beniiiimmm bizimde tatilimiz yok üzülme canım bak biz budayızzzzzzzz doğum günün kutlu olsuuuuuuuun Allah güzel sağlıklı ömürler versinnna.s.

doğum günün kutlu olsun. nice mutlu yıllara...

ama neden üzülüyorsun. 2 ay önce iş yok dükkanı kapatayım mı diye üzülüyordun. şimdi sevinsene. allah bereket versiiiin hayırlı kazançlaaaar versiiin . maşallah de sevin biraz.

teşekkür ederim canım

ya evet öyleydi ama çok yoruluyorum artık.haftanın 7 günü dükkandayım sabah 9 akşam 9 doğru düzgün bi elemanda bulamadım ayaklarım çok kötü şiş varis oluştu hiç kilo alamadım

kızlar ya belim ağrıyo boşluklarım arada da kasığıma vuruyo sanırım üşüttüm.
ama dün eve gitik duşa ldım sçaım ıslaktı jole sürdüm sonra kınaay gittik geldik yine duşa girdim çok terlemiştim saçımıda kurulamadım gece öyle ıslak saçla yattım atlette giymedim açıkmı kaldım ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…