ne olcak tatlım al sana çiçek hediye a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
teşekkür ederim canım
ya evet öyleydi ama çok yoruluyorum artık.haftanın 7 günü dükkandayım sabah 9 akşam 9 doğru düzgün bi elemanda bulamadım ayaklarım çok kötü şiş varis oluştu hiç kilo alamadım
teşekkür ederim canım
ya evet öyleydi ama çok yoruluyorum artık.haftanın 7 günü dükkandayım sabah 9 akşam 9 doğru düzgün bi elemanda bulamadım ayaklarım çok kötü şiş varis oluştu hiç kilo alamadım
kızlar ya belim ağrıyo boşluklarım arada da kasığıma vuruyo sanırım üşüttüm.
ama dün eve gitik duşa ldım sçaım ıslaktı jole sürdüm sonra kınaay gittik geldik yine duşa girdim çok terlemiştim saçımıda kurulamadım gece öyle ıslak saçla yattım atlette giymedim açıkmı kaldım ne?
Elİf dogumgunun kutlu olsun..
Bırcan usutmussun canım. Hıc ıslak sacla cıkılırmı havalr daha tam yaza donmedı. Dıkkat et kendıne
ben sizi yerim bebişinle kız al buda benden sizekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Elİf dogumgunun kutlu olsun..
Bırcan usutmussun canım. Hıc ıslak sacla cıkılırmı havalr daha tam yaza donmedı. Dıkkat et kendıne
kızlar ya belim ağrıyo boşluklarım arada da kasığıma vuruyo sanırım üşüttüm.
ama dün eve gitik duşa ldım sçaım ıslaktı jole sürdüm sonra kınaay gittik geldik yine duşa girdim çok terlemiştim saçımıda kurulamadım gece öyle ıslak saçla yattım atlette giymedim açıkmı kaldım ne?
pembe sen simdi oda işini nasıl yapacaksın? merak edıyorum çok. başta sızın odadamı yatacaklar yoksa senmı onların yanına tasınacaksın:)
ela hoşgeldin
AMAN ALLAHIM kızlar bana da aynı şey oldu benden de bişeyler gelmiş. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şoktayım yemin ederim. (memeden sıvı)
canım dikkat et lütfen ıslak saçla yatılırmı kız hiiiç
şöyle yapacağım canım: yatak odamız büyük ve kızların yatak odası da var. tek bir park yatak alacağım. 4-5 ay birlikte yanımızda uyuyacaklar. bir de büyükçe bir şifonyer.(beyaz) şifonyer kızların odası olacak odada (hemen bitişik oda zaten) duracak.
ikizler yanyana uyusun diyorlar ilk aylarda, hem de park yatak taşıması kolay ya. ilerleyen zamanlarda seyahate bile götürülür.
sonra duruma göre eğer birbirlerini rahatsız eden bebek cinsinden olurlarsa odayı o zaman yaparım diye düşündüm. büyüyebilen iki yatak ve bir elbise dolabı (tabi yine beyaz.) alabilirim
AMAN ALLAHIM kızlar bana da aynı şey oldu benden de bişeyler gelmiş. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aman yarabbim ecem sabah anlattı gitti biz de olur öyle şeyler falan yaptık tecrübesiz tecrübesiz
aaaaaaa hala inanamıyorum. 33 yıldan bu yana ilk defa hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?