2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Elıf dogumgunun kutlu olsun..

Bırcan usutmussun canım. Hıc ıslak sacla cıkılırmı havalr daha tam yaza donmedı. Dıkkat et kendıne

cnm dogum günün kutlu olsun...üzülme biz varız....bu arada dükkanın ne üzerine çokmu yogun yani...:enbuyukkk:

pembe sen simdi oda işini nasıl yapacaksın? merak edıyorum çok. başta sızın odadamı yatacaklar yoksa senmı onların yanına tasınacaksın:)

ela hoşgeldin

anladım canım allah kolaylık versin. ama herhalde iş olmamasına tercih edersin değil mi. şükret bu kriz ortamında.

:)

sen ne yapacaksın biliyor musun? bak ne güzel kilo almıyormuşsun canın ne istiyorsa bol bol yeee, eetliiii, sütlüüü, tatlıı, meyveliii. yanında sürekli yiyecek olsun. evden getir. ben bilsem kilo almayacağım şu anda yediğimin birbuçuk katı kadar daha yerim herhalde. kendimi dizginliyorum

bircancım anlatmışsın ya neden olduğunu şekerim :)

yapma öyle şeyler bir daha..

canım dikkat et lütfen ıslak saçla yatılırmı kız hiiiç

pembe sen simdi oda işini nasıl yapacaksın? merak edıyorum çok. başta sızın odadamı yatacaklar yoksa senmı onların yanına tasınacaksın:)

ela hoşgeldin

şöyle yapacağım canım: yatak odamız büyük ve kızların yatak odası da var. tek bir park yatak alacağım. 4-5 ay birlikte yanımızda uyuyacaklar. bir de büyükçe bir şifonyer.(beyaz) şifonyer kızların odası olacak odada (hemen bitişik oda zaten) duracak.
ikizler yanyana uyusun diyorlar ilk aylarda, hem de park yatak taşıması kolay ya. ilerleyen zamanlarda seyahate bile götürülür.

sonra duruma göre eğer birbirlerini rahatsız eden bebek cinsinden olurlarsa odayı o zaman yaparım diye düşündüm. büyüyebilen iki yatak ve bir elbise dolabı (tabi yine beyaz.) alabilirim

ama şimdi ful bir bebek odası da açıkçası hoş bir fikir. belki o beyaz renkli odayı alır, ayrıca bir de park yatak alırım. bu da bir alternatif. ama durumu gözleyip ona göre alışveriş yapmak da mantıklı ay işte böyle ufak kararsızlıklar var.

AMAN ALLAHIM kızlar bana da aynı şey oldu benden de bişeyler gelmiş. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şoktayım yemin ederim. (memeden sıvı)

evet ya ayrılmaz ikizler Allah ayırmamış onları tabiki birlikte yatsınalr ne güzel.

aman yarabbim ecem sabah anlattı gitti biz de olur öyle şeyler falan yaptık tecrübesiz tecrübesiz

aaaaaaa hala inanamıyorum. 33 yıldan bu yana ilk defa hahaha

aman yarabbim ecem sabah anlattı gitti biz de olur öyle şeyler falan yaptık tecrübesiz tecrübesiz

aaaaaaa hala inanamıyorum. 33 yıldan bu yana ilk defa hahaha

:roflol:sırnaşık şeya.s:dance::teytey:kaydirigubbakcemile3delikafaduldenalkisalkisalkisdelikafaduldenkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…