2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

msms in doğru dürüst fotosunu göremedik ki bikinilileri kosun mozi.

bu arada şehre inerseniz görüşürdük diye sormuştum. :) siz yine de olur da inerseniz haber verin.

doğum sonrası karın toprlayıcı korse de alsam mı acaba şimdiden. onlar çok işe yarıyormuş arkadaşım kullanmıştı. muhakka alacağım nasılsa. denemeli mi acaba?

msms in doğru dürüst fotosunu göremedik ki bikinilileri kosun mozi.

bu arada şehre inerseniz görüşürdük diye sormuştum. :) siz yine de olur da inerseniz haber verin.

tamam yaa koycam resımlerımı soz. gitmeden koycam hemde. yüzümü gözümü gizlemeden::)

eger inersek ben bigün oncesınden sana ulaşır haber verırırm.

canim sen large L olanini al cunku cok cabuk buyuyor birde ikiz annesi olacaksin onu dusun ok.:CüvCüv:

ama bu bedeni gebelik öncesi beden diye düşünmek lazımmış. çünkü bunlar zaten hamile ürünü ya canım. hafif büyük olsa bile toparlayıcı özelliği kalmaz. ama şimdi 3 değil 2 ürün alayım ki ne olur ne olmaz.

kızlar günaydın..Dün gece tv izlerlerken koluma bi ıslaklık hissettim...Önüme bi baktım ki tam ucuna denk gelen yeri ıslanmış ve süt gelmiş...hemde 1 yemek kaşığı kadar....şok oldum ya....artık önlem almamız lazım gibi kızlar yoldayken dar badi falan giyipte böyle bir durumla karşılaşırsak yanarız valla:)

ecemcim süt gelmesi için çok erken degilmi daha...

valla canım bende anlamadım...o zaman su mu geldi ne geldi bilmiyorum..ama üzerimdeki t-shirt te az önce baktım kurumuş leke gibi kalmış....Haziranın 9 unda randevum var doktoruma sorararım artık yada sizden erken gidenler sorsunlar acaba normalmiybenneyaptımkimiş?

bence doğrudur. süttür, ya da onunla ilişkili bir sıvı. bunu duydum ben. oluyormuş böyle şey.

doğum sonrası karın toprlayıcı korse de alsam mı acaba şimdiden. onlar çok işe yarıyormuş arkadaşım kullanmıştı. muhakka alacağım nasılsa. denemeli mi acaba?

evet canım bende almayı düşünüyorum bakalım. belim ağrıyo ya acaba üşüttüm mü korktum

canim sen bilirsin tabi daha ii olur fazla seykaydirigubbakcemile3

insan sok oluyor demi ben 1 aydan beri yasiyorum ve gayet normal birsey sadece gogus uclariyla oynamayacaksin ve kendini fazla kasarak is yapmayacaksin seker ohhhhhhhhhhbeeeeeeeeeeee sonunda benim gibi olan biri daha olduuuuuuuuuuuuukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ecemcim süt gelmesi için çok erken degilmi daha...

gayet normalllllllllllllllll erkende degil :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…