pembe hani bel ağrılarına da iyi gelir diyorduk ya, bence şu geniş olan daha iyi olurmuş gibi geliyor....
https://www.deppo.com/?a=product.detail&productId=549539&tabIndex=1&analyitcs=1
Parmağına kırmızı ip bağla unutmazsın :jeyyar:
kızlar gebelik öncesi 38 beden medium olur değil mi bu külotlarda.
kızlar gebelik öncesi 38 beden medium olur değil mi bu külotlarda.
msms in doğru dürüst fotosunu göremedik ki bikinilileri kosun mozi.
bu arada şehre inerseniz görüşürdük diye sormuştum. :) siz yine de olur da inerseniz haber verin.
canim sen large L olanini al cunku cok cabuk buyuyor birde ikiz annesi olacaksin onu dusun ok.:CüvCüv:
sağol canım, doktora sorayım ben bu c.tesi bakalım...
pimpiriği sevmem ama hamilelikte herşeyi danışmak gerek değil mi :)
ecemcim süt gelmesi için çok erken degilmi daha...
Ben de iyiyim canım çok şükür :) Sabahtan beri oğlumdan pek ses yoktu, şimdi yeni yeni oynamaya başladı sıpam :)
valla canım bende anlamadım...o zaman su mu geldi ne geldi bilmiyorum..ama üzerimdeki t-shirt te az önce baktım kurumuş leke gibi kalmış....Haziranın 9 unda randevum var doktoruma sorararım artık yada sizden erken gidenler sorsunlar acaba normalmiybenneyaptımkimiş?
Ben de o çıt çıtlı atletlerden kullanıyorum bant yerine onun xxl olanlarından almayı düşünüyorum ...
doğum sonrası karın toprlayıcı korse de alsam mı acaba şimdiden. onlar çok işe yarıyormuş arkadaşım kullanmıştı. muhakka alacağım nasılsa. denemeli mi acaba?
ama bu bedeni gebelik öncesi beden diye düşünmek lazımmış. çünkü bunlar zaten hamile ürünü ya canım. hafif büyük olsa bile toparlayıcı özelliği kalmaz. ama şimdi 3 değil 2 ürün alayım ki ne olur ne olmaz.
kızlar günaydın..Dün gece tv izlerlerken koluma bi ıslaklık hissettim...Önüme bi baktım ki tam ucuna denk gelen yeri ıslanmış ve süt gelmiş...hemde 1 yemek kaşığı kadar....şok oldum ya....artık önlem almamız lazım gibi kızlar yoldayken dar badi falan giyipte böyle bir durumla karşılaşırsak yanarız valla:)
ecemcim süt gelmesi için çok erken degilmi daha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?