2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bu normal bir durummuş endişelenme. Okumuştum birkaç sitede. Ama sakın sıkma tamammı?

Bu tarihlerde bazı bayanlarda süt gelebiliyormuş , o yüzden gögüs pedlerinden alıp yanımızda taşımamız lazım aslında ...

Bu arada geçen hafta sezeryan doğum yapan arkadaşımla konuştum , yazık 85 kilo girmiş doğuma şu an yine 85 miş şişmiş , dikişler falan kötüyüm diyor ... Süt de az gelebiliyormuş normal doğuma göre o normal istiyordu , zorunlu olduğu için sezeryan oldu ...

aaa hadi hayırlı olsun :teytey::teytey::teytey:

ya benden süt geliceğe benzemiyor ya uç yok bende küçük pamrağımın yarısı kadar bile uç ne zaman büyücek merak ediyorum senağlamasenağlama

yok tatlım erken değil 4-5 aydan sonra gelebiliyormuş merak etme gögüs petlerindne al ben aldım ama daha kullanmıyorum. kızlar belki bizden de gelmiştir ama beyaz sütyenlerde fark etmemişizdir koyu renk giycek belki fark edewrdik aslında gece falan gelirse anlaşılmaz ki beyaz sütyende

aynen bizim teyze kızı gibi. oda normal istiyordu son anda sezeryana almışlar hemde sancı çekemden doktorların kolayına geliyormuş kızlar.

hala göbeği doğum yapmamış gibi kalmış kilosuda bide bantlı böyle dikişleri hala duruyor

kızlar 4. aydan itibaren süt gelmesi normal bi durum sanırım çünkü çevremdeki bi çok kişiden duydum geldiğini...
bu c.tesi doktor randevum var sorarım sizin için :)

bi de sizin sıpalar yorulmaktan etmekten anlıyor, benimki çok beter yaa sanırım çok çektirecek bana -tatlicadiarzu-
yorgun, aç, susuz, tok, uykulu.... ne olursam olayım durmuyor sıpa -tatlicadiarzu- kıpır da kıpır sürekli hareket halinde -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
Allah yardımcımız olsun :roflol: :roflol:

bi de pembe çok iyiymiş bu set, 3 tanesi 10 lira, tavsiye de ediliyor bunun badileri, etrafımdan duydum yani markayı... alsam mı bende -tatlicadiarzu-

ben hastanede çalışıyorum sorarım cnm...

sağolun kızlar içim rahatladı valla...ben gece yatarken sütyen giymiyorum..atletle t-shirt vardı üstümde...atletteki kuruyunca hiç belli olmamış.t-shirt maviydi onda belli sadece...Belki sizde de gelmiştir bundan anlamamış olabilirsiniz....Bu arada bendede uç yok bircancım...yani sende hazırlıklı ol:)

ya hakikaten biz uçsuzlar ne yapacağız kızlar yaa_?
görümcemin kocamandı uçları bebek boğulacak gibiydi ona gülerken ben böyle kaldım :roflol: :roflol:
annecim de böyleymiş ben emerken çıkmış, hala minicik minicik uçları var kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ona benzedim sanırım kaydirigubbakcemile3

duymadım canım. galiba tek istanbulda ha. nette öyle çıktı.

yaa ben oraya tekrar gıdersem ozaman sana alıp gonderıyım. çıktıgımda aklıma geldın sen premature bebekler için 3 tulum 3 tl ıdı mothercare ın. ben kendıme aldım hanı zayıf dogarsa vs dıye. herkes en kucukler bıle ılk aldıgında buyuk dıyor dıye.

hanımlar midesi bulanan var mı aranız da ben bu sabah acayip istifra ettim..

benim 3 haftaya yakındır geçmişti..ama şu son 3 gündür yine kötüyüm..sadece evden dışarı çıkacağım zamanlarda kusucak gibi olursam ilaç içiyorum...Buda zaten 5 dakikaya kalmadan bulantıyı kesiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…