valla canım bende anlamadım...o zaman su mu geldi ne geldi bilmiyorum..ama üzerimdeki t-shirt te az önce baktım kurumuş leke gibi kalmış....Haziranın 9 unda randevum var doktoruma sorararım artık yada sizden erken gidenler sorsunlar acaba normalmiybenneyaptımkimiş?
kızlar günaydın..Dün gece tv izlerlerken koluma bi ıslaklık hissettim...Önüme bi baktım ki tam ucuna denk gelen yeri ıslanmış ve süt gelmiş...hemde 1 yemek kaşığı kadar....şok oldum ya....artık önlem almamız lazım gibi kızlar yoldayken dar badi falan giyipte böyle bir durumla karşılaşırsak yanarız valla:)
valla canım bende anlamadım...o zaman su mu geldi ne geldi bilmiyorum..ama üzerimdeki t-shirt te az önce baktım kurumuş leke gibi kalmış....Haziranın 9 unda randevum var doktoruma sorararım artık yada sizden erken gidenler sorsunlar acaba normalmiybenneyaptımkimiş?
Bu tarihlerde bazı bayanlarda süt gelebiliyormuş , o yüzden gögüs pedlerinden alıp yanımızda taşımamız lazım aslında ...
Bu arada geçen hafta sezeryan doğum yapan arkadaşımla konuştum , yazık 85 kilo girmiş doğuma şu an yine 85 miş şişmiş , dikişler falan kötüyüm diyor ... Süt de az gelebiliyormuş normal doğuma göre o normal istiyordu , zorunlu olduğu için sezeryan oldu ...
günaydın arkadaşlar geçnlik ve spor bayramınız kutlu olsun....nasılsınız bu gün???
hanımlar midesi bulanan var mı aranız da ben bu sabah acayip istifra ettim..
sağol fıktık seninde nabersin:uhm:
saoll cnm ii ne olsun...geldik yine işe konyalıyı geçtik vallaaakaydirigubbakcemile3
duymadım canım. galiba tek istanbulda ha. nette öyle çıktı.
hanımlar midesi bulanan var mı aranız da ben bu sabah acayip istifra ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?