2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

petişko sen de park yatak alacaksın bak sen de seyyarın önde gidenisin ya bakmanı tavsiye ederim
hem ben sadeleri seviyorum dşına kendim kılıf yapacağım netekim.

Efil06 aaa gözden kaçırmışım , doğum günün kutlu olsun , annemde bugün doğumlu :)) ınşallah yeni yaşın sana güzellikler getirir ve sağlıkla bebişini kucağına alırsın a.s.

Kızlar baby gagada ticker alırken nereyi kopyalıyoruz bir türlü değiştiremedim

Efil06 aaa gözden kaçırmışım , doğum günün kutlu olsun , annemde bugün doğumlu :)) İnşallah yeni yaşın sana güzellikler getirir ve sağlıkla bebişini kucağına alırsın a.s.

amin canım hepimiz sağlıkla alırız inşlh aaaay iyiki varsınızzz yaaa böle tek başıma geçmiyodu doğm günüm sizleri seviyorum

park yatak al peti. ben ikiz annelerini okurken orada onlarca kadının tavsiyesini okudum. park yataklar çok seviliyor çok kullanşlı diyorlar. hem sen izmirde doğuracaksın. sonra taşınacaksın. sonra büyük yatak alırsın. beni dinle.

Elaaaa senin eşinde mi çalışıyor bugün, yaw çıkıp gezsenize eşinle ne güzel yazık benim ki evde ben iş yerindeyim sinir oluyorum bu duruma

yok canım normalde bugun benım esıme tatıl ama persembe gunu teftiş var bıkac ısı varmıs gttı onları halletmeye.gelır ogleden sonra bız de o zaman dolasırız artık:)

Kızlar ben bıraz sonra cıkıyorum. Esım cıktı yola benı alacak:) bıraz gunes yuzu gorıyım temız hava cekelım cıgerlerımıze:) hepınızı opuyorum yarın gorusuruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…