eyvallah kızlar, teşekkür ederim, sevindim beğenilmesine a.s.
ne düşünüyorum biliyormusunuz, o kadar emek ettim, pembe pembe hazırladım
bu ay doktorumuz birde erkek derse düşer bayılırmıyım, ne olurum bilmiyorum kafamçokkarıştı
slm kızlar nasılsınız bakalım ???
hasta olanlara çok geçmiş olsun
PEMBE sana çok güldüm süt olayı konuşulurken senden gelemsi çok ilğinç oldu :))
okuduktan sonra güldüm amannn dedim benden de gelemesin şimdi baktım hemen :))))
hani gülme komşuna gelir başına olayı
PETİBOR canım gönderdigin beşikler arasında en güzeli ahşap olanı bence hatta pembeside varmış o giydirilmiş haliydi ben bayıldım
Kızlar sizlere bişe sorucam....Bebeğinizin mevlütününü yaptığınız zaman anne olarak nasıl bir kıyafet giyersiniz? Geçen gün mevlütteydim şok oldum...anne kot pantolon kısa kollu t-shir üstüne basit bir uzun kollu ve giydikleri ile hiç alakası olmayan bir tülbent vardı....bebekte pijama giymişti...
yatıyo canım.tam da yatıo kademelı olarak da ama sankı atıorum ıkı aylık bı bebegı yatırmak ıcın cok dandık korumasız gıbı gorundu gozume.ben o yesıl olanı o yuzden tercıh etmıstım.hem yukrda yerden uzak dıe hem de bana dogru olusu hosuma gttıgınde.
sağol canım hoşbuldukhoşgeldin canım. ben de ikide birde bakıyom şimdik belkim gelmiştir diye süt :)
yuuhhhhh diyorum yaniii hiç mi bişey görmemiş anlattıgın kişi olurmu hiç öyle şeyKızlar sizlere bişe sorucam....Bebeğinizin mevlütününü yaptığınız zaman anne olarak nasıl bir kıyafet giyersiniz? Geçen gün mevlütteydim şok oldum...anne kot pantolon kısa kollu t-shir üstüne basit bir uzun kollu ve giydikleri ile hiç alakası olmayan bir tülbent vardı....bebekte pijama giymişti...
tahmin edebiliyorum :roflol: konuşmanın üstüne de tamda denk gelmiş :))oturduğum yerde yaşadığım şoku görmeliydin esas. daha bir gülerdin
yatıyo canım.tam da yatıo kademelı olarak da ama sankı atıorum ıkı aylık bı bebegı yatırmak ıcın cok dandık korumasız gıbı gorundu gozume.ben o yesıl olanı o yuzden tercıh etmıstım.hem yukrda yerden uzak dıe hem de bana dogru olusu hosuma gttıgınde.
eslemcim güle güle kullan...çok güzel duruyor...
evet eslem geçen gün seni merak etmişitk nerelerdesin diye.
yalnız sen ne güzel yapmışsın yaaa buen çok özendim. ben de park yatak alıp etrafına fırfırlı kılıf dikeceğim beceririrm inşallah.
hoşgeldin canım iyiyiz Allah a şükür
maşallahh ne güzel olmuş güle güle sağlıklı günlerde yatsın inşallahh içinde
bu arada beşik ikea danmı canım
Kızlar sizlere bişe sorucam....Bebeğinizin mevlütününü yaptığınız zaman anne olarak nasıl bir kıyafet giyersiniz? Geçen gün mevlütteydim şok oldum...anne kot pantolon kısa kollu t-shir üstüne basit bir uzun kollu ve giydikleri ile hiç alakası olmayan bir tülbent vardı....bebekte pijama giymişti...
walla ben de erkek deyince doktor maviş maviş almaya başladım.bu hafta 4lü ultrasonda da erkek dedi doktor kordonbağı ile karışıyormuş dedim yok dedi bariz pipisi var arkadaşın :)
kızlar mızlar saatlerdir buradayım ve kızıyorum kendime yatağım bile açık hala.
kendimi kınıyor ve kapatıyorum . hepinize sevgiler :)
Ben hiç öyle görmedim ya elbise giyer anne , ya da gecelik ben sanırım gecelik giyen tarafta olucam kayınvalidem sen bebekle yatak odasında olacaksın dedi benimde işime geliyor doğrusu :)) Bu arada belki gittiğin kişi daha önce görmemiş olabilir önemli olan niyet boşver gerisini .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?