2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

walla ben de erkek deyince doktor maviş maviş almaya başladım.bu hafta 4lü ultrasonda da erkek dedi doktor kordonbağı ile karışıyormuş dedim yok dedi bariz pipisi var arkadaşın :)

oturduğum yerde yaşadığım şoku görmeliydin esas. daha bir gülerdin

yatıyo canım.tam da yatıo kademelı olarak da ama sankı atıorum ıkı aylık bı bebegı yatırmak ıcın cok dandık korumasız gıbı gorundu gozume.ben o yesıl olanı o yuzden tercıh etmıstım.hem yukrda yerden uzak dıe hem de bana dogru olusu hosuma gttıgınde.

ecem aslında çok da kınamamak lazım. o mevlüt bir çeşit kutlama. yani kuran okutuyormuş giib değil aslında. ha ben olsam öyle giyinmem ama onlar niyetlenmiş mevlüt de okutmuş o da güzel. allah kabul etsin

eslemcim harıka olmus canım.allah kullanmayı da nasıp etsin.
valla emsalcım henuz karar evremedık hala bakınıoruz
ben mevlutu olsa bebegımın soyle cıcılı bı elbıse alırım kendıme.altına da ona uygun bı babet.oyle takılırdım.

ya ben netten alışveriş yapmaktan nefret ediyorum. görmeden ellemeden incelemeden alınca içime sinmiyor hiç :) pimpirikliyim anacım -tatlicadiarzu-

hoşgeldin canım. ben de ikide birde bakıyom şimdik belkim gelmiştir diye süt :)
sağol canım hoşbulduk
değil mi psikolojik sanırım bu gün yarın tek tek herkezden gelmeye başlarsa hiç şaşırmam :)))

yuuhhhhh diyorum yaniii hiç mi bişey görmemiş anlattıgın kişi olurmu hiç öyle şey
benim bildigim bebek mevlüt takımı giyer annede hanım hanımcık bişeyler bişeyler giyer yani anne gibi tertemiz miss gibi olur :)))

oturduğum yerde yaşadığım şoku görmeliydin esas. daha bir gülerdin
tahmin edebiliyorum :roflol: konuşmanın üstüne de tamda denk gelmiş :))

peticim ben çok okudum

1- hafif olsun
2 sağlam olsun (yorumları oku yorumlar iyi oluyor)
3- temizlenebilir olsun. mesela benim alacağım sökülüp yıkanabiliyor
4- ilk 2-3 ayı düşünme ana kucağı/oto koltuğu alacaksın nasılsa (hem de havalar soğuyor ya)
5- Güneşliği çocuğun yüzünü kapatabilsin
6- 3 tekerlilerde denge sorununu çok duydum ona da dikkat

senin firstwheels çok şirin nostaljik tabi hoş geliyor insanın gözüne ama herşeyi düşünmem lazım canım yani en çok gezeceğiniz aylarda muhtemelen öyle yatarak gitmek istemeyecektir eymencik ve açık versiyonunu kullanman gerekecek.

eslemcim güle güle kullan...çok güzel duruyor...

sağol ecem teşekkür ederiz a.s.

evet eslem geçen gün seni merak etmişitk nerelerdesin diye.

yalnız sen ne güzel yapmışsın yaaa buen çok özendim. ben de park yatak alıp etrafına fırfırlı kılıf dikeceğim beceririrm inşallah.

Allah razı olsun pembiş, merak etmenize sevindim
hevesin varsa dikersin canım, bitince insan çok mutlu oluyor, birşeyi başardım diye şakkıdı

hoşgeldin canım iyiyiz Allah a şükür
maşallahh ne güzel olmuş güle güle sağlıklı günlerde yatsın inşallahh içinde
bu arada beşik ikea danmı canım

teşekkür ederim canıım, önce modeli hayal ettim, sonrada diktim
evet IKEA dan aldım beşiği, gardrobu, şifonyeri, kitaplığı
odamız tam bitince çekerim inşallah resimlerini
daha perde dikicem, halı alıcam v.s.

o nasıl bi giyimmiş öyle, anam pek özensiz, valla düğün gibi hazırlanıcam inşallah, heryer süslü püslü olcak, özenli olcak inşallah
kıyafetimide bakalım güzel bişey alıcam inşallah

walla ben de erkek deyince doktor maviş maviş almaya başladım.bu hafta 4lü ultrasonda da erkek dedi doktor kordonbağı ile karışıyormuş dedim yok dedi bariz pipisi var arkadaşın :)

yarın bende 4lü ultrason için doktordan randevu alıcam bakalım, inşallah değişmez
yinede hayırlısı sağlıklısı olsun

yok canım kınamak değilde ne biliyim..millet bebek görmeye gidiyor ve bebek ilk defa görülücek. bebeğin birsürü kıyafeti var..annesininde o şekilde...Bu gidişle eltimle hiç aram düzelmicek....Benim mevlütümde triplere girer artık....

kızlar mızlar saatlerdir buradayım ve kızıyorum kendime yatağım bile açık hala.

kendimi kınıyor ve kapatıyorum . hepinize sevgiler :)

saol pemboş bunları dusunecegım.
emsalcım senın kullandıgın su olacı arastrdım aksam doktora sormadan bıraz bılgım olsun dıe de,ıkı haftadan fazla kullanılmamalı dıo gercı sen doktorunla konusmussunduır ama yıne de solım dedım
baharcık evet bende korkardım netten bıseyler almaya ama sureklı hepsıburadadanm alısverıs yapıorum ve bı sorun yasamadım sımdılık aldıgım o bel destekleyıcı kemer dısında.netten alacagım kesın dııl de bakıyoruz ıste fıkır olsun

çok teşekkür ederim petibörüm
maliyeti ucuz, görüntüsü şık
dikiş bilenlere tavsiye ediyorum, zevkli oluyor valla, tabii birazda yorucu

bu arada sütünüz neyim gelmiş, ne işşşş????
benim gelmiyo bişey ama sütyenim çabuk lekeleniyor, sık sık değişiyorum
ee bu aylarda sütümüzün gelmesi mi gerekiyo

Ben hiç öyle görmedim ya elbise giyer anne , ya da gecelik ben sanırım gecelik giyen tarafta olucam kayınvalidem sen bebekle yatak odasında olacaksın dedi benimde işime geliyor doğrusu :)) Bu arada belki gittiğin kişi daha önce görmemiş olabilir önemli olan niyet boşver gerisini .

kızlar mızlar saatlerdir buradayım ve kızıyorum kendime yatağım bile açık hala.

kendimi kınıyor ve kapatıyorum . hepinize sevgiler :)

gel pembişim gel, kızma kendine, sen birde benim evi görsen
pcnin fişini çekersin delikafadulden
özledim sizi ama napiiiiiiimmm :asigim:

Eslem bu arada ellerine sağlık çok güzel olmuş diktiğin kenarlık , valla becerikli hanımların hali bir başka ne güzel zevkinize göre dikiyorsunuz biz ancak bulduklarımızın içinden alabiliyoruz ...

efilciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm nice mutlu seneler canım seneye bebişinle kutlarsın inş

evet canım banada kayınvaldem gecelik giyiceksin yatağında yatıcaksın dedi..Bu arada yukarıda sözü edilen kişi eltim oluyor..
Bişe sorucam peki nasıl bir gecelik giymemiz gerekiyor :) Bir fikrin var mı? Ay ne biliyim gecelikle milletin içine çıkmak çok garip bişey.....En iyisi kıyafet kaydirigubbakcemile3

ya kızlar pardon ama bu bahsettıgınız mevlut bebek bır aylıkken yapılıo.cocuk bır aylık olmus onu damat gıbı gydırıp kendınız gecelıkle yatakta mı yatıcaksınız???bıraz garıp gıbı geldı bana.ama heresın kendı bılecegı bişey tabıkı.benımkı nacızane fıkrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…