2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya araba konusunda bende aynen karar veremedim haftaya almam lazım annamle gitcez ama bilmiyorum ya

msmscim güle güle,

bol güneş ve oksijenler canım.

ah ah şu anda istanbulda olmak vardı anasını satayım

meryem gule gule tatlım.
pembe ya chicconun lıteway baston pusetı dıe aratıver canım.karsılastr bakalım dıhger verdıgımle.

ecem okudun mu geçmişi sen yokken demin yarım saat kadar önce benim de sütüm geldi. bir sürü tantana yaptım burada :)

baştan sona doğru okuyodum canım:) Hadi gözümüz aydın...darısı diğer kızların başına...Biz şimdi riski atlatanlar grubuna mı girmiş oluyoruz...hani bazılarının sütü olmuyor ya doğumdan sonra:uhm:

selam hanımlar nasılsınız?
uzun zaman oldu giremeyeli, kızımın beşiğinin korkuluklarını dikmeyle uğraşıyorum
etek fırfırı hariç bitti sayılır, şimdiki halini göstermek istiyorum size

bu arada sormayı unuttum, nasılsınız?, herkes iyidir inşallah

Eklentiler

• $DSC02070.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 30
  • $DSC02071.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 25

eslem süper olmuş canım yaaaa... bayıldım güle güle kullanın inşallah

canım iyiz çok güzelmiş güle güle kullan inşallah

slm kızlar nasılsınız bakalım ???
hasta olanlara çok geçmiş olsun
PEMBE sana çok güldüm süt olayı konuşulurken senden gelemsi çok ilğinç oldu :))
okuduktan sonra güldüm amannn dedim benden de gelemesin şimdi baktım hemen :))))
hani gülme komşuna gelir başına olayı
PETİBOR canım gönderdigin beşikler arasında en güzeli ahşap olanı bence hatta pembeside varmış o giydirilmiş haliydi ben bayıldım

peti baktım o ürüne de bu chicco yatmıyor galia, 7-8. aya kadar kullanamayabilirsin yanlış mı anladım

eslem süper olmuş canım yaaaa... bayıldım güle güle kullanın inşallah

canım iyiz çok güzelmiş güle güle kullan inşallah

eyvallah kızlar, teşekkür ederim, sevindim beğenilmesine a.s.

ne düşünüyorum biliyormusunuz, o kadar emek ettim, pembe pembe hazırladım
bu ay doktorumuz birde erkek derse düşer bayılırmıyım, ne olurum bilmiyorum kafamçokkarıştı

hoşgeldin canım. ben de ikide birde bakıyom şimdik belkim gelmiştir diye süt :)

evet eslem geçen gün seni merak etmişitk nerelerdesin diye.

yalnız sen ne güzel yapmışsın yaaa buen çok özendim. ben de park yatak alıp etrafına fırfırlı kılıf dikeceğim beceririrm inşallah.

hoşgeldin canım iyiyiz Allah a şükür
maşallahh ne güzel olmuş güle güle sağlıklı günlerde yatsın inşallahh içinde
bu arada beşik ikea danmı canım

Kızlar sizlere bişe sorucam....Bebeğinizin mevlütününü yaptığınız zaman anne olarak nasıl bir kıyafet giyersiniz? Geçen gün mevlütteydim şok oldum...anne kot pantolon kısa kollu t-shir üstüne basit bir uzun kollu ve giydikleri ile hiç alakası olmayan bir tülbent vardı....bebekte pijama giymişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…