efilciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm nice mutlu seneler canım seneye bebişinle kutlarsın inş
bencede canım yaa millet bebek görmeye geliyor ve ilk kez görecek olanlar var bence daha özenli olunmalıyok canım kınamak değilde ne biliyim..millet bebek görmeye gidiyor ve bebek ilk defa görülücek. bebeğin birsürü kıyafeti var..annesininde o şekilde...Bu gidişle eltimle hiç aram düzelmicek....Benim mevlütümde triplere girer artık....
saol pemboş bunları dusunecegım.
emsalcım senın kullandıgın su olacı arastrdım aksam doktora sormadan bıraz bılgım olsun dıe de,ıkı haftadan fazla kullanılmamalı dıo gercı sen doktorunla konusmussunduır ama yıne de solım dedım
canım inan hiç okumadım ne reçetede nede nette sanırım gözümden kaçtı
bu benim 3. kutum dr.um bişey demedi bu konuda ama bu gün arar sorarım uyardıgın için çok teşekkür ederim canım
bu arada mevlüt konusunda seninle aynı fikirdeyim hem ben hem bebeğim cicili bicili olmalı şimdi hem erkek bebekler hemde kız bebekler için çok güzel mevlüt takımları var hepsi birbirinden güzeller
sadece kız bebekler neden gelinlik gibi mevlüt takımları yapıyorlar anlamıyorum kızımı gelin ediyormuşum gibi gelir bana üzülürüm(
ah kıyamam sana ben yaaaa. benimki hemen tepikliyo karnım gruldamaya başlayınca
slm kızlar nasılsınız bakalım ???
hasta olanlara çok geçmiş olsun
PEMBE sana çok güldüm süt olayı konuşulurken senden gelemsi çok ilğinç oldu :))
okuduktan sonra güldüm amannn dedim benden de gelemesin şimdi baktım hemen :))))
hani gülme komşuna gelir başına olayı
PETİBOR canım gönderdigin beşikler arasında en güzeli ahşap olanı bence hatta pembeside varmış o giydirilmiş haliydi ben bayıldım
evet canım banada kayınvaldem gecelik giyiceksin yatağında yatıcaksın dedi..Bu arada yukarıda sözü edilen kişi eltim oluyor..
Bişe sorucam peki nasıl bir gecelik giymemiz gerekiyor :) Bir fikrin var mı? Ay ne biliyim gecelikle milletin içine çıkmak çok garip bişey.....En iyisi kıyafet kaydirigubbakcemile3
eyvallah kızlar, teşekkür ederim, sevindim beğenilmesine a.s.
ne düşünüyorum biliyormusunuz, o kadar emek ettim, pembe pembe hazırladım
bu ay doktorumuz birde erkek derse düşer bayılırmıyım, ne olurum bilmiyorum kafamçokkarıştı
Kızlar sizlere bişe sorucam....Bebeğinizin mevlütününü yaptığınız zaman anne olarak nasıl bir kıyafet giyersiniz? Geçen gün mevlütteydim şok oldum...anne kot pantolon kısa kollu t-shir üstüne basit bir uzun kollu ve giydikleri ile hiç alakası olmayan bir tülbent vardı....bebekte pijama giymişti...
ya kızlar pardon ama bu bahsettıgınız mevlut bebek bır aylıkken yapılıo.cocuk bır aylık olmus onu damat gıbı gydırıp kendınız gecelıkle yatakta mı yatıcaksınız???bıraz garıp gıbı geldı bana.ama heresın kendı bılecegı bişey tabıkı.benımkı nacızane fıkrım
ya kızlar pardon ama bu bahsettıgınız mevlut bebek bır aylıkken yapılıo.cocuk bır aylık olmus onu damat gıbı gydırıp kendınız gecelıkle yatakta mı yatıcaksınız???bıraz garıp gıbı geldı bana.ama heresın kendı bılecegı bişey tabıkı.benımkı nacızane fıkrım
kızlar mızlar saatlerdir buradayım ve kızıyorum kendime yatağım bile açık hala.
kendimi kınıyor ve kapatıyorum . hepinize sevgiler :)
Eslem bu arada ellerine sağlık çok güzel olmuş diktiğin kenarlık , valla becerikli hanımların hali bir başka ne güzel zevkinize göre dikiyorsunuz biz ancak bulduklarımızın içinden alabiliyoruz ...
eslemcim eline sağlık harika olmuşşşşş
canıııııııım çok teşekkür edriiim
ya bu müşteriler beni deli ediyo hepsi duruyo duruyo birden geliyooo.hepside bişi almadı
ESLEMCİM MAŞALLAH KIZ ÇOK GÜZEL olmuş hamarat kadın
Ay bence garip değil gayet güzel , şöyleki eşimin tarafında böyle oluyormuş yani kimse yadırgamıcak kendi arkadaşlarımda söylerim ben böyle olacağını bakalım gelsin de bir o günler , kayınvalidem yatak odası takımı aldı saten lila , perdeleriyle falan set ben de ona uykun bir gecelik ve sabahlık alıcam bir de tüylü terlik he he , oğlumun sepetini de o süsleyecek , kayınvalideme süs konusunda sonuna kadar güveniyorum vur deyince öldürür ne bileyim saçımı falan fönlerim oğluşuma da mevlüt kıyafetini almış zaten , Ayrıca bugüne kadar kendi kınamda , nişanımda düğünümde hep koşturup durdum hiç gelin gibi olmadım bu sefer elimi hiç bir şeye değdirmeden yatmayı tercih ediyorum -tatlicadiarzu-
Eslem bu arada ellerine sağlık çok güzel olmuş diktiğin kenarlık , valla becerikli hanımların hali bir başka ne güzel zevkinize göre dikiyorsunuz biz ancak bulduklarımızın içinden alabiliyoruz ...
kızlaar ben çok acıktım bişiler yicem sonra gelirim yineee
canım eğer mevlüte kadar iyileşmiş olursan gecelikte yatak odasında yatmana gerek yokevet canım banada kayınvaldem gecelik giyiceksin yatağında yatıcaksın dedi..Bu arada yukarıda sözü edilen kişi eltim oluyor..
Bişe sorucam peki nasıl bir gecelik giymemiz gerekiyor :) Bir fikrin var mı? Ay ne biliyim gecelikle milletin içine çıkmak çok garip bişey.....En iyisi kıyafet kaydirigubbakcemile3
Ay bence garip değil gayet güzel , şöyleki eşimin tarafında böyle oluyormuş yani kimse yadırgamıcak kendi arkadaşlarımda söylerim ben böyle olacağını bakalım gelsin de bir o günler , kayınvalidem yatak odası takımı aldı saten lila , perdeleriyle falan set ben de ona uykun bir gecelik ve sabahlık alıcam bir de tüylü terlik he he , oğlumun sepetini de o süsleyecek , kayınvalideme süs konusunda sonuna kadar güveniyorum vur deyince öldürür ne bileyim saçımı falan fönlerim oğluşuma da mevlüt kıyafetini almış zaten , Ayrıca bugüne kadar kendi kınamda , nişanımda düğünümde hep koşturup durdum hiç gelin gibi olmadım bu sefer elimi hiç bir şeye değdirmeden yatmayı tercih ediyorum -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?