2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

efilciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm nice mutlu seneler canım seneye bebişinle kutlarsın inş

canıııııııım çok teşekkür edriiim

ya bu müşteriler beni deli ediyo hepsi duruyo duruyo birden geliyooo.hepside bişi almadı
ESLEMCİM MAŞALLAH KIZ ÇOK GÜZEL olmuş hamarat kadın

bencede canım yaa millet bebek görmeye geliyor ve ilk kez görecek olanlar var bence daha özenli olunmalı

naber canım nasılsın?

Ay bence garip değil gayet güzel , şöyleki eşimin tarafında böyle oluyormuş yani kimse yadırgamıcak kendi arkadaşlarımda söylerim ben böyle olacağını bakalım gelsin de bir o günler , kayınvalidem yatak odası takımı aldı saten lila , perdeleriyle falan set ben de ona uykun bir gecelik ve sabahlık alıcam bir de tüylü terlik he he , oğlumun sepetini de o süsleyecek , kayınvalideme süs konusunda sonuna kadar güveniyorum vur deyince öldürür ne bileyim saçımı falan fönlerim oğluşuma da mevlüt kıyafetini almış zaten , Ayrıca bugüne kadar kendi kınamda , nişanımda düğünümde hep koşturup durdum hiç gelin gibi olmadım bu sefer elimi hiç bir şeye değdirmeden yatmayı tercih ediyorum -tatlicadiarzu-

Elifcim doğumgünün kutlu olsun cnm. Daha nice güzel yıllara eşinle ve bebişinle inş.a.s.

Bircancım geçmiş olsun. ama artık dikkat et kendine. Islak saçla yatma sakın hava çok sıcak olsa bile.

Pembeeeee duydun Ecemden kıskandın hemen dimi kaydirigubbakcemile3 Sütler şıpır şıpır gelmiş. hadi gözünaydın.

Eslemcim ne kadar hamaratsın sen öyle ya.. Bayıldım valla. Güle güle yatsın bebişin içinde.

canım şok oluruzu hepimizde snei düşünemiyorum delikafadulden

canım bizim tanıdığımız güzel bir saten gecelik ve sabahlık giymişti krem rengi gelin gibi olmuştu zaten bebekte de melüt elbisesi vardı

benimkiler doğumdan 10 gün sonra falan yapalım diyolar canım...o yüzden...ama giymiicem gibi...kıyafet giyerim artık..

Canım bizimkilerin adetinde , bir aylık değil daha önce yapılıyor sanırım ...

Eslem bu arada ellerine sağlık çok güzel olmuş diktiğin kenarlık , valla becerikli hanımların hali bir başka ne güzel zevkinize göre dikiyorsunuz biz ancak bulduklarımızın içinden alabiliyoruz ...

eslemcim eline sağlık harika olmuşşşşş

canıııııııım çok teşekkür edriiim

ya bu müşteriler beni deli ediyo hepsi duruyo duruyo birden geliyooo.hepside bişi almadı
ESLEMCİM MAŞALLAH KIZ ÇOK GÜZEL olmuş hamarat kadın

sağolun kızlar, teşekkür ediyorum hepinize, beğenilmesi beni çok mutlu etti valla, aferim bana alkisalkisalkis

zeytingözlüm hazırlardan beğenmezssen, kafanda tasarla pikocuya diktir, öylede çok güzel olur, hem içine de siner modeli rengi filan yerimseniben düşünebilirsin

Süpermiş ya:) valla en iyisini yaparsın:)a.s

canım biz haftasına yapıcakmışız annem dedi o yüzden ebnde krem saten geceğimi ve uzun sabahlığını giyicem üstüne güsel birde mevlüt örtüm var krem onuda melüt okunurken alırım oğluşum zaten giyicek damatlık gibi aldığımız mevlüt kıyafeti

ecemcim güzel cicili bicili bişiler giyersin ben gecelikle çıkmazdım herhalde. buralarda pek kimsem yok bakalım ben yapabilecekmiyim mevlüt falan

canım eğer mevlüte kadar iyileşmiş olursan gecelikte yatak odasında yatmana gerek yok
haa eger hala iyileşmemişsen şöyle saten çok şık bir gecelik le üzerinde şal yada sabahlığı ile yatağında uzanıyor olursun sanırım (

bebek mevlütünün makbul olanı bebeğin 40 ı çıkmadan okunan olanı bebeğin 40 ı çıkmadan okunur eş dost çağırılır kur an okunur pilav üstü tavuk ve şerbetler dağıtılır ikramlar yapılır ayyyy ne güzel yaa Rabbim bizede o günleri göstersin inşallahh
doğumdan 1 ay sonrada okutsan bebeğin 40 ı çıkmasına yakın da okutsan bence o zamana kadar iyileşmiş olursun
sonuçta bebeğimiz doğar doğmaz 10-25 günde içinde okutmayız sanırım ben ayakta olmak isterim o zaman dediğin gibi kuran okunurken senin o vaziyette yatman pek mantıklı değil

benimde tüylü terliklerim var onlarıda giyerim. bende fön çektiririm birazcık süslenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…