Kızlar ben çıkıyorum. Kendime giyecek birşeyler bakmaya gidicem. İnşallah bulurum. Hepinizi çok öpüyorum. Yarın görüşürüz nasipse. Bye byeee
emsalcım guzellık bakan gözdeymiş.ben 62 kılo ıle hamıle kaldım.sımdı 65ım ıste.aslına bakarsan ıyı gıdıorum kılo bakımından.ama cok zayıf hamıle kalmadıgım ıcın zayıflara nazaran daha dıkkatlı olmam gerekıo saglıgım ıcın.ama asıl kılolar bundan sonra alınıomus bakalım daha neler olacak:)
sen bebegıne ulasabılmek ıcın cektıgın zahmetlerın yanında kılolar varsın gelsın hıc onemlı dımı sonunda rabbım dıledıgını vermış cok sukur.allah kımsenın kucagını bos bırakmasın.kımsye aratmasın yarabbim.zaten artık yememız aynı bıle olsa alacakmısız kılo oyle dıo herkes.napalım varsın saglık olsun.anne dedıgın aslında soyle bıraz balık etlı olur cocougu kucagına alınca yumusacık yatırır:)kendımızı bole tesellı edrız dımı:)
ne demek canım becerebilirsem tabii koyarım akşamaemsal albume bı fotonu koysana sakıncası yoksa bakım sana konusurken hıc kafamda cablandıramıorum simanı.
kızlar ben yavaştan çıkıyorum öptüm hepinizi iyi akşamlar
ah ayfercım gecmıs gecmıs gıtmıs cok gerılere gtme kımse kımseye kırılmaz hepımız gebeş hanımlarız.sen kendını yorma.zaten yorulup da gelmıssın.ben sana sonra ozet gecerım:))
tamam canımcım hele bir öğrenem nasıl koyulur ondan sonra :)))bircancım iyi akşamlar şeker,iyi dinlen emi.
emsal fotonu koy kıs gerçekten yaa.bu arada bircan artistik resmini beğendiks yaniii:)
bak ben de albumume yenı fotolar eklıyım hamıle olmayan:)azcık zaman alabılır 5 dk
canım geçmişi bende okumadan edemiyorum kim ne halde diye ama PETİBOR unde dediği hamile kadınsın bazen oku oku bitmiyor yawww :))kele bacım geçmişe devam:) ela öldürcek beni şimdi:)
slm arkadaslar nasılsınız.ıslerden dolayı pek gıremıyorum umarım herkez ıyıdır.bugun ızmır yagmurlu.sıcak ve bunaltıcı hava bugun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?