2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bence kilolarınızı çok fazla takmayın bunlar aldığımız en güzel kilolar
sonuçta çok güzel bir amaç için alıyoruz kiloları
hele bir hayırlısı ile alalım yavrularımızı kucaklarımıza bir süre sonra kilo milo kalmaz
elbet vereceğiz böyle yarım dünya gibi kalacak halimiz yok yaa :)))

geçmişi okumaya devams.kaçırıp değinmezsem konuya arkidişlerim alınır gibi geliyor ondan ille bakıyom geçmişe yaa.seviyom sizii.

Kızlar ben çıkıyorum. Kendime giyecek birşeyler bakmaya gidicem. İnşallah bulurum. Hepinizi çok öpüyorum. Yarın görüşürüz nasipse. Bye byeee

güle güle canım inşallah gönlüne göre bişeyler bulursun
kendine ve miniğine iyi bak bizde sizi öptük

emsalcım guzellık bakan gözdeymiş.ben 62 kılo ıle hamıle kaldım.sımdı 65ım ıste.aslına bakarsan ıyı gıdıorum kılo bakımından.ama cok zayıf hamıle kalmadıgım ıcın zayıflara nazaran daha dıkkatlı olmam gerekıo saglıgım ıcın.ama asıl kılolar bundan sonra alınıomus bakalım daha neler olacak:)

ah ayfercım gecmıs gecmıs gıtmıs cok gerılere gtme kımse kımseye kırılmaz hepımız gebeş hanımlarız.sen kendını yorma.zaten yorulup da gelmıssın.ben sana sonra ozet gecerım:))

bin kere maşallahh canım sana
ben de kilomu söyleyeyim baride keyfiniz yerine gelsin beni duyunca :)))
canım ben bebeğime sahip olabilmek baya uğraştım 55 kiloydum kullandıgım ilaç ve iğneler beni 62 kiloya ulatırdı (
daha sonra Allah a bin şükür hamile kaldım şuan 70 kiloyum ((
yani tam 8 kilo dr.um çok fazla diyor ama yapacak bişeyim yok
çok fazla yemiyorum yani gebelik öcesi ne yiyorsam şimdide aynı şekilde ama nasıl oldu nasıl bu hale geldi bu kilolar bilmiyorum
yaniiii uzun lafın kısası beni düşünün mutlu olun :roflol::roflol::roflol:

sen bebegıne ulasabılmek ıcın cektıgın zahmetlerın yanında kılolar varsın gelsın hıc onemlı dımı sonunda rabbım dıledıgını vermış cok sukur.allah kımsenın kucagını bos bırakmasın.kımsye aratmasın yarabbim.zaten artık yememız aynı bıle olsa alacakmısız kılo oyle dıo herkes.napalım varsın saglık olsun.anne dedıgın aslında soyle bıraz balık etlı olur cocougu kucagına alınca yumusacık yatırır:)kendımızı bole tesellı edrız dımı:)

emsal albume bı fotonu koysana sakıncası yoksa bakım sana konusurken hıc kafamda cablandıramıorum simanı.

çok sağol canımmm öyle tabii Rabbime bin şükür
dediğin gibi Allah ım kimseye aratmasın inşallahh
zaten tartıya çıktıkça hayret ediyorum nasıl olduda yine aldım ama ne yapalım
hem dediğin gibi anne dediğin yastık gibi yumaşık olur dimi :))

emsal albume bı fotonu koysana sakıncası yoksa bakım sana konusurken hıc kafamda cablandıramıorum simanı.
ne demek canım becerebilirsem tabii koyarım akşama
şimdilik şöyleee tombiş dolgun yanaklı gözlerinin içi gülen bir anne olarak düşünebilirsin :))

kızlar ben yavaştan çıkıyorum öptüm hepinizi iyi akşamlar

canımcım iyi akşamlar kendine ve erkekine iyi bak bizde sizi öptük

Efilciğim doğum günün kutlu olsun canım nice senelereee sağlık mutlulukla.

ya bircan vala senin o müdüre uyuz oldum biiir,moral düzeltcen diye git hopla zıpla yıkanıp çık sonra böyle çeken ikiii.iyileşirsin dinlenmene bak akşama canım.

ah ayfercım gecmıs gecmıs gıtmıs cok gerılere gtme kımse kımseye kırılmaz hepımız gebeş hanımlarız.sen kendını yorma.zaten yorulup da gelmıssın.ben sana sonra ozet gecerım:))

canım benimmm e geçmişi okumasam sana bambam beşik nasıl önercektiiim hele bak bacım ben aldım bunu koydum ŞEKER ÇEYİZ BEBE, BEBEK, ARAÇ GEREÇ, MEKANİK BEŞİKLER, YONCA, YONCA BAMBAM BEŞİK
bebek arabası ise Baby 2 Go 8811 Joger Tropika travel system bebek arabası, Baby 2 Go - Bebeğinize Sizin Kadar Yakınız ! Medela | mama | Baby 2 Go | fisher price | bebek | chicco | avent | rmer | tomy |Tiny Love | Sleeper | playskool | Oyun Parkı | Kraft | nuk |
bide kraft dondy aldık çok önerdilerdi Kraft Dondy-Mavi - Mini Moda Bebek Market |Chicco||Kraft||Maxi Cosi||Anne Bebek||Bebek Arabaları||Oto Koltuğu| yükseltilip mama sandalyeside oluyor.bir taşla iki kuş.otomatik sallanıyor uzaktan kumandalı.

yazdiklarinizi okudum bunalima girdim ben simdiden 6 kg aldim benneyaptımki biri beni durdursunnnnnnnnndelikafadulden

bircancım iyi akşamlar şeker,iyi dinlen emi.
emsal fotonu koy kıs gerçekten yaa.bu arada bircan artistik resmini beğendiks yaniii:)

slm arkadaslar nasılsınız.ıslerden dolayı pek gıremıyorum umarım herkez ıyıdır.bugun ızmır yagmurlu.sıcak ve bunaltıcı hava bugun yok.

bircancım iyi akşamlar şeker,iyi dinlen emi.
emsal fotonu koy kıs gerçekten yaa.bu arada bircan artistik resmini beğendiks yaniii:)
tamam canımcım hele bir öğrenem nasıl koyulur ondan sonra :)))

bak ben de albumume yenı fotolar eklıyım hamıle olmayan:)azcık zaman alabılır 5 dk

sen koy sonra banada tarif et canım bende deneyeyim
bu arada arkadaş listemdekilerden başka kimse göremez dimi ???

kele bacım geçmişe devam:) ela öldürcek beni şimdi:)
canım geçmişi bende okumadan edemiyorum kim ne halde diye ama PETİBOR unde dediği hamile kadınsın bazen oku oku bitmiyor yawww :))
slm arkadaslar nasılsınız.ıslerden dolayı pek gıremıyorum umarım herkez ıyıdır.bugun ızmır yagmurlu.sıcak ve bunaltıcı hava bugun yok.

canım hoşgeldin biz iyiyiz Allah a çok şükür
nasılsın işler nasıl oğlun nasıl???
havalar ısındı yaz geldi düğün mevsimi ne güzel
bu gün hava kötü gerçekten ama neyseki önceki günler gibi sıcak değil

canım hoşgeldin biz iyiyiz Allah a çok şükür
nasılsın işler nasıl oğlun nasıl???
havalar ısındı yaz geldi düğün mevsimi ne güzel
bu gün hava kötü gerçekten ama neyseki önceki günler gibi sıcak değil[/QUOTE]

yagmurun yagması bana huzur verdı bugun.bırkac gundur baya sıcak gıdıyordu cunku.işlerşmde fena deyıl allaha sukur .oglusumlan yuvarlanıp gıdıyoruz.tekmelemelerı artı benımkının her an hıssedıyorum artık cok guzel bır duygu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…