2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay çok tatlı bi doğum hikayesi Allah bvizlere evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş.

ayy sağolunn canımmlarımm

inşallh canlarımm yaa darısı başınızaaa allahın izniylee olurr olurr o günlerde gelecekk

burda da hava bulutlandı.kocış de benı ektı glmedı hala yatcm dedım yemk yepıp gldm dınlnmk yok

knl d de defne joy vrdı onu ızledım bı yndan kadınhıc kılo almamıs karnı bnm karnım kdr ve 15hzrnda dogrckmıs.pess

arkadaşlarr allaha emanet olunn benim fıstık kaltıı emzireyimm onuu acıkta ben yatayımmm
bu arada adım aysenurr ama sizz kısaca aysee diyebilirsinizzzzz

ayy sizinkiler ne yaww

selam kızlar,bugün konsolosluktaydım eksik evrak çıktı mı kardeşim ya varya o kadar masraf o kadar ihtimam ta Bulgaristan'dan evrak gönder noterler falan yine eksik bişey buldular yaa.sabahın körü konsolosluk kapısına dikil,günlerdir işlem yaptır boşa gitti.neyse bir daha masraf bir daha işlem,kocişten ayrı günlere eklenen günler daha oof off.

dangıl dungul konuya girdim sorry yani du bi geçmişe bakam.peti galiba üzülmüş bişeye hele bakiyim bi canım benim üzme kendini.ayşenur sanada kolaylıklar diliyorum maşallah güzel anılar yaa.bizde anlatcaz inşallah burda.Allah ömür versin bebişinede,hepsinede.

hosgeldın ayfercım,
ya bulgarıstan surası.o kadar seye ne gerek var dımı.ınsanları yoluolar resmen bole konularda.ve hıc kolaylık saglamıolar.neyse canım sıkmamaya calıs canını.ne dıyelım bebegın ıcın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…