2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben koydum canım.bak sımdı bu sayfanın yukarısında senın emsalll35 yazıo ya en basta sag tarafta onu tıkla sonra orda albumler dıe bı baslık var oraya gır.album ıcın baslık ıstıcek onu tıkla o cıkınca baslıgı yazıp asagı cek sadece ırtıbat lıstemdekıler gorsun var onu tıkla.sonra cıkan yerde resım ekle var ordan sonra ekleyıp bıtr

yagmurun yagması bana huzur verdı bugun.bırkac gundur baya sıcak gıdıyordu cunku.işlerşmde fena deyıl allaha sukur .oglusumlan yuvarlanıp gıdıyoruz.tekmelemelerı artı benımkının her an hıssedıyorum artık cok guzel bır duygu.[/QUOTE]

bencede çok iyi oldu yağmur hava serinledi biraz en azıondan bu gün rahat rahat serin serin oturdum :))
Allah daha iyi etsin inşallah canım
maşallahh oğluşuna bol bol oynasın
bu arada sen kaç haftalık hamilesin canım

petı borcum ben senın fotolarını gorebılırmıyım

e bencede çok iyi oldu yağmur hava serinledi biraz en azıondan bu gün rahat rahat serin serin oturdum :)) Allah daha iyi etsin inşallah canım maşallahh oğluşuna bol bol oynasın bu arada sen kaç haftalık hamilesin canım[/QUOTE .!.:
ben 24+4 canım bende 21 22 cı haftalarda bır hısedıyordum b ır hıssetmıyordum hep bır supe ıcndeydım acaba bırseymı oldu dıye ama bu hafta mahsallah her an hıssedıyorum.

ayfercım ben de bole kucuk besık mı alsam yoksa parkmı dıe kızlara sordum pembe park al daha rahat edrsın dedı.napcam bılemedım:sm_confused:aslınca cok guselmıs senın oglusun yatagı.allahım huzurla saglıkla yatsın ıns ıcınde

arkadas lıstemde yoksun canım.sen gonder bem kabul edeyım sonra bakabılırsın

canım maşallahh sana
seni kime benzettim biliyormusun ilk iki resimde hadise ye :))
zaten avrupayi bir tipin var maşallah haaa birde izmir in havası suyu :))
ama cidden hadise ye bezettim seni onunda yüzü çok hoş gelir bana

nedense herkes benı benzetıo o kadına ama ben kendımı bı turlu benzetemıom.ya hadı sen de koy merak ettım ben de senı.bakalım ben senı kıme benzetıcem

nedense herkes benı benzetıo o kadına ama ben kendımı bı turlu benzetemıom.ya hadı sen de koy merak ettım ben de senı.bakalım ben senı kıme benzetıcem
andırıyorsun ilk bakışta ama maşallah çok güzelsin
canım beceremedim ((
sana özelden mesaj atayım
listeye ekledım sızı emsal ve petıbor kabul edersenız sevınırım.

ekledim canım ama ben beceriksizim sanırırm :))

kıs maşallah sana çok güzel olmuş.
he kız haklısın ama bitti:)

canımm çok sağolasın hepimizinki inşallah..bu arada benim yerim yok ve kiradayız nereye iş olupta gideceğimiz belli olmaz diye oda olayına girmedim.iki tıklıyon acayip sallanıyor beşik.hemde şık,cibinlikli.biz eminöünden 100,00 TL'ye aldık.orası çok uygun.
bu arada resimler süpers bacımm maşallahh.balayı halleri yok mu ayy herkesin bi mahmur bi güzeldir o fotolarıı.bende koycem len:)bu arada geçmiş bitti bacıms.

hadı koy da bakam:)tanı kız elı kınalı yenı gelındım orda ama o fotoyu bılerek koydum gebeş olmadan once de zayıf ddıldım gorun dıe.bacaklar nası tombul tombul:)

hadı koy da bakam:)tanı kız elı kınalı yenı gelındım orda ama o fotoyu bılerek koydum gebeş olmadan once de zayıf ddıldım gorun dıe.bacaklar nası tombul tombul:)

yok yook güzelsin güzeeeel maşallahhh.
bu arada albüme ekle nerede ya?albümlere bastım yukardaki ama herkesinki çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…