canım hoşgeldin biz iyiyiz Allah a çok şükür
nasılsın işler nasıl oğlun nasıl???
havalar ısındı yaz geldi düğün mevsimi ne güzel
bu gün hava kötü gerçekten ama neyseki önceki günler gibi sıcak değil
ben koydum canım.bak sımdı bu sayfanın yukarısında senın emsalll35 yazıo ya en basta sag tarafta onu tıkla sonra orda albumler dıe bı baslık var oraya gır.album ıcın baslık ıstıcek onu tıkla o cıkınca baslıgı yazıp asagı cek sadece ırtıbat lıstemdekıler gorsun var onu tıkla.sonra cıkan yerde resım ekle var ordan sonra ekleyıp bıtr
e bencede çok iyi oldu yağmur hava serinledi biraz en azıondan bu gün rahat rahat serin serin oturdum :)) Allah daha iyi etsin inşallah canım maşallahh oğluşuna bol bol oynasın bu arada sen kaç haftalık hamilesin canım[/QUOTE .!.:ben 24+4 canım bende 21 22 cı haftalarda bır hısedıyordum b ır hıssetmıyordum hep bır supe ıcndeydım acaba bırseymı oldu dıye ama bu hafta mahsallah her an hıssedıyorum.
arkadas lıstemde yoksun canım.sen gonder bem kabul edeyım sonra bakabılırsın
andırıyorsun ilk bakışta ama maşallah çok güzelsinnedense herkes benı benzetıo o kadına ama ben kendımı bı turlu benzetemıom.ya hadı sen de koy merak ettım ben de senı.bakalım ben senı kıme benzetıcem
listeye ekledım sızı emsal ve petıbor kabul edersenız sevınırım.
kıs maşallah sana çok güzel olmuş.selam hanımlar nasılsınız?
uzun zaman oldu giremeyeli, kızımın beşiğinin korkuluklarını dikmeyle uğraşıyorum
etek fırfırı hariç bitti sayılır, şimdiki halini göstermek istiyorum size
bu arada sormayı unuttum, nasılsınız?, herkes iyidir inşallah
he kız haklısın ama bitti:)canım geçmişi bende okumadan edemiyorum kim ne halde diye ama PETİBOR unde dediği hamile kadınsın bazen oku oku bitmiyor yawww :))
canım hoşgeldin biz iyiyiz Allah a çok şükür
nasılsın işler nasıl oğlun nasıl???
havalar ısındı yaz geldi düğün mevsimi ne güzel
bu gün hava kötü gerçekten ama neyseki önceki günler gibi sıcak değil
ayfercım ben de bole kucuk besık mı alsam yoksa parkmı dıe kızlara sordum pembe park al daha rahat edrsın dedı.napcam bılemedım:sm_confused:aslınca cok guselmıs senın oglusun yatagı.allahım huzurla saglıkla yatsın ıns ıcınde
hadı koy da bakam:)tanı kız elı kınalı yenı gelındım orda ama o fotoyu bılerek koydum gebeş olmadan once de zayıf ddıldım gorun dıe.bacaklar nası tombul tombul:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?