knl d de defne joy vrdı onu ızledım bı yndan kadınhıc kılo almamıs karnı bnm karnım kdr ve 15hzrnda dogrckmıs.pess
selam kızlar,bugün konsolosluktaydım eksik evrak çıktı mı kardeşim ya varya o kadar masraf o kadar ihtimam ta Bulgaristan'dan evrak gönder noterler falan yine eksik bişey buldular yaa.sabahın körü konsolosluk kapısına dikil,günlerdir işlem yaptır boşa gitti.neyse bir daha masraf bir daha işlem,kocişten ayrı günlere eklenen günler daha oof off.
nası duzelmıs mıyım bakın artık konusuorum:))
knl d de defne joy vrdı onu ızledım bı yndan kadınhıc kılo almamıs karnı bnm karnım kdr ve 15hzrnda dogrckmıs.pess
hosgeldın ayfercım,
ya bulgarıstan surası.o kadar seye ne gerek var dımı.ınsanları yoluolar resmen bole konularda.ve hıc kolaylık saglamıolar.neyse canım sıkmamaya calıs canını.ne dıyelım bebegın ıcın.
Hadi yaz az kalmış onun. Nasıl becermiş kilo almamayı???
Ahh bacım kıyamam sana ya. Gebeş kadına bu yapılırmı?? Stres yapma herşeyde vardır bir hayır
Evet cnm açılmışsın biraz. İyi gelmiş yemek yapmak kaydirigubbakcemile3
ah be canlarım bunlar Avrupa Birliğine girdi heralde ondan diyom.Allah'ım 50 TL otobüs bileti 9 saatte ordasın ama vize yok ki gideyim.dediğin gibi o kadar yakın bir yer ama uzuzn süreli vize için inan 1,000 TL gitmiştir bide uğraştığın cabası.yok kalmıcam zaten fazla ayy orda da doğurmicam kardeşim verin kısa süreli vize vermiyorlar.3 kere gittim geldim 2-3 aylık periyotlarla.bu kadar gidip gelceksen uzun süreli vize al diyor.e ver o zaman kolaylıkla be kardeşim yaa.kocişten ayrı kaldığımamı yanayım bu kadar masrafda uğraşa mı ,düzenim yok paso annemlerdeyim ona mı? annende olmak güzel Allah razı olsun rahatım ama evlendikten sonra insan istiyor kocasını düzeninide yaa.
valla bılmıorum mozıcım masıl kılo almamıs.ben yemek yaparken actım mutfaktan dınledım ama demkkı cok ıyı dınleyememısım.ama ne gusel ya cok hafıf gorunuodu.ben sımdıkı halımle onunla aynıyım yanı.sımdı de starda bı kadın var 32 yasında 47 kılo ve hamıleyken 9. ayında 50 kıloymus ınanamıorum bunlar ınsansa bız neyiz??
kızlar ya bende kilo almadım 45 dim 50 oldum sadece ufacık bi göbiş var ben kilo almak istiyoruuum iştahım hiç yok
bılmıorum valla.ben sabah tartıldım.65 cıktım:1closedeyes:zaten cok zayıf bı ınsan olmadım hıc.boyuma gore orantılıydım hep.ama sımdı yuvarlaklastıkca boyum daha mı kısa gorunuo ne??
emsalcım sımdı okudum gecmısı.ne guzel seyler yazmıssın.allah senden razı olsun.rabbım herkesın gonlune gore versın.ama o olayı htrlamana sasırdım valla.ne guzel denk gelmıstı.yazdıkların cok gusel seyler saol canım benım.allah razı olsun
vay anasını be. Bizim kaçırdığımız birşeymi var acaba? Yada neyi fazla yapıyoruz ben anlamadım :1shok:
kızlar ben çıkıyorum. Kendime giyecek birşeyler bakmaya gidicem. Inşallah bulurum. Hepinizi çok öpüyorum. Yarın görüşürüz nasipse. Bye byeee
valla bılmıorum mozıcım masıl kılo almamıs.ben yemek yaparken actım mutfaktan dınledım ama demkkı cok ıyı dınleyememısım.ama ne gusel ya cok hafıf gorunuodu.ben sımdıkı halımle onunla aynıyım yanı.sımdı de starda bı kadın var 32 yasında 47 kılo ve hamıleyken 9. ayında 50 kıloymus ınanamıorum bunlar ınsansa bız neyiz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?