2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

knl d de defne joy vrdı onu ızledım bı yndan kadınhıc kılo almamıs karnı bnm karnım kdr ve 15hzrnda dogrckmıs.pess

Hadi yaz az kalmış onun. Nasıl becermiş kilo almamayı???

Ahh bacım kıyamam sana ya. Gebeş kadına bu yapılırmı?? Stres yapma herşeyde vardır bir hayır

nası duzelmıs mıyım bakın artık konusuorum:))

Evet cnm açılmışsın biraz. İyi gelmiş yemek yapmak kaydirigubbakcemile3

knl d de defne joy vrdı onu ızledım bı yndan kadınhıc kılo almamıs karnı bnm karnım kdr ve 15hzrnda dogrckmıs.pess

sana yazmıştım evdesin izle falan belki moralin yerine gelir falan diye sen çıkmışsın gelincede okumadın geçmişi sanırım

kızlar bu arada bu ne yaaa havalara bakın sanırım bi çok yerde yağmur var (
böyle havalar bana çok sıkıcı geliyor

ah be canlarım bunlar Avrupa Birliğine girdi heralde ondan diyom.Allah'ım 50 TL otobüs bileti 9 saatte ordasın ama vize yok ki gideyim.dediğin gibi o kadar yakın bir yer ama uzuzn süreli vize için inan 1,000 TL gitmiştir bide uğraştığın cabası.yok kalmıcam zaten fazla ayy orda da doğurmicam kardeşim verin kısa süreli vize vermiyorlar.3 kere gittim geldim 2-3 aylık periyotlarla.bu kadar gidip gelceksen uzun süreli vize al diyor.e ver o zaman kolaylıkla be kardeşim yaa.kocişten ayrı kaldığımamı yanayım bu kadar masrafda uğraşa mı ,düzenim yok paso annemlerdeyim ona mı? annende olmak güzel Allah razı olsun rahatım ama evlendikten sonra insan istiyor kocasını düzeninide yaa.

kızlar ya bende kilo almadım 45 dim 50 oldum sadece ufacık bi göbiş var ben kilo almak istiyoruuum iştahım hiç yok

Öyle bacım annenlerimiz sağolsunlar Allah razı olsun ama insan evini kocasının yanınıda arıyor yani .

emsalcım sımdı okudum gecmısı.ne guzel seyler yazmıssın.allah senden razı olsun.rabbım herkesın gonlune gore versın.ama o olayı htrlamana sasırdım valla.ne guzel denk gelmıstı.yazdıkların cok gusel seyler saol canım benım.allah razı olsun

valla bılmıorum mozıcım masıl kılo almamıs.ben yemek yaparken actım mutfaktan dınledım ama demkkı cok ıyı dınleyememısım.ama ne gusel ya cok hafıf gorunuodu.ben sımdıkı halımle onunla aynıyım yanı.sımdı de starda bı kadın var 32 yasında 47 kılo ve hamıleyken 9. ayında 50 kıloymus ınanamıorum bunlar ınsansa bız neyiz??

vay anasını be. Bizim kaçırdığımız birşeymi var acaba? Yada neyi fazla yapıyoruz ben anlamadım :1shok:

bılmıorum valla.ben sabah tartıldım.65 cıktım:1closedeyes:zaten cok zayıf bı ınsan olmadım hıc.boyuma gore orantılıydım hep.ama sımdı yuvarlaklastıkca boyum daha mı kısa gorunuo ne??

bılmıorum valla.ben sabah tartıldım.65 cıktım:1closedeyes:zaten cok zayıf bı ınsan olmadım hıc.boyuma gore orantılıydım hep.ama sımdı yuvarlaklastıkca boyum daha mı kısa gorunuo ne??

Ben ilk evlendiğimde çok zayıftım. 50 kiloydum. Bir dahada o kadar zayıf olamadım zaten. Bundan sonrada inemem sanırım o kiloya.Ama dediğin gibi boy kısalıyo gibi oluyor göbek çıkınca

ne demek canım senin için güzelmiş ve temizmiş :))
ben o gün senin için hem çok sevinmiştim hemde sen öyle söyleyince çok duygulanmıştım
Allah hepimizden razı olsun inşallahh ve herkezin gönlüne göre versin
bu arada sen ünlülere bakma canım galiba onlar hiç birşey yemiyor
hem sende çok iyisin maşallahh
ben şu göbeğine sarıldıgın pozuna bayıldım :))) çok şekerdi Allah nazardan saklasın

Kızlar ben çıkıyorum. Kendime giyecek birşeyler bakmaya gidicem. ınşallah bulurum. Hepinizi çok öpüyorum. Yarın görüşürüz nasipse. Bye byeee

dün akşam komşuyla karşılaştım kapı ağzı lafladık.dedi ben hiç kilo almadım hiç çatlağım olmadı.e nasıl bebekler falan oldum ilki 3 kg ikincisi 1,800 doğmuş.ama sağlıklılarmış.1,800 olan 8 aylık doğmuş Allah korusun.hamile olduğumu anlamıyordu kimse diyor son aya kadar.bebek sağlıklı olsunda alınan kilo değil kriter bence.aha ben aldım 14 kilo şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…