2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar ohh akşam akşam zsizleri burda görmek çok güzel:) kızlar dün tetanoz aşısı oldum bugün kol ağrısından öldüm yaaa... hala kolum çok ağrıyo... ne kötü yaaa.. sizlerinde ağırmışmıydı...

agrımıstı canım.ama ertesı gun gecıo merak etme.cok dayanamzsan mınoset ıc demıstı bana doktr.gecmıs olsun

ıyıyz canım be nolsun laklak anca baska ısımız yok nasıl kızın
kzım kıpır kıpır yine dışardan babasıyla syrediyoruz tepiklerini artık bazen okadar sert atıyoki canım acıyo kaburgalarıma doğru cadı işte -tatlicadiarzu- senin bebiş nasıl hamileliğin nasıl gidio ???

ben daha vurulmadım haziranda dr gittiğimde vurulcam vucuda göre değişiyo aşının ağrısı iki kişiye sordum biri hiç ağrımadı dedi diğeri çok ağrıdı dedi bakalım bizde deneyip görücez :)

cok sukur zeynep sımdılık ıyı gıdıoz kızının ıyı oömasına da cok sevındım masllah

Zeytingözlü annenin ve aynı zamanda Elifciğim seninde doğum gününü kutlarım , nice mutlu , sağlıklı yıllara ...

Eslemcim harika olmuş bebişinin korkulukları , ellerine sağlık..

senin ve oğlunu iyi olmasına bende sevindim canım allah daha ii etsin :)) eee kilo durumun nasıl göbüş ne kadar oldu ??

Ayfercim benim msn ve topik açık dizi izliyordum başında değildim yani pc'nin. Şimdi emsal söyledi msn'den beni sormuşsun galiba... Biz iyiyiz tatlım, umarım sizde iyisinizdir. Hepinizi çok öpüyoruz..ıyi geceler.

teşekkürler kızlar.. çok uykum var sanki günlerdir uyumamışım ii geceler sizlere ben kaçar....:) bebişlerinize ve kendinize ii bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…