Bircancım haklısın , aslında tatlı yemeyi kessem bir de ekmek , makarna , ve pilavdan uzak dursam belki önüne geçerim . İlk üç ay bir tek çikolata bile yememiştim tatlı hiç bir şey yemek istemiyordum ama şimdi her gün tatlı mutlaka yiyorum , ve eskiden ekmek yemezken şimdi ekmek istiyor canım sürekli of of neyse ilacıma devam edeyim ama kendimi de sınırlamalıyım .
Günaydın fıstıklar?? Herkes iyidir inş. Biz sabah 2. doz tetanoz aşımızı olup geldik. Bu seferki daha bir ağrıttı sanki ya. Neden bilmiyorum.???
Ben geçmişi okuyup hemen geliyorum
Gunaydın kızlar...
dilekçim geçmiş olsun , umarım ciddi bir şeyi yoktur eşinin .
bircancım kardeşin sanırım askerden geliyor umarım , bugün senin için çabucak geçer ,sinirini bozmaya çalışsalarda boşver takma kafaya ....
günaydın cancazım naber? alkisalkisalkis
nasılsın? meleğin napıyo:asigim:
günaydın tatlışım nabersin fıstık.
fıstık kızın napıyor yerim ben o fıstığı
canım çok geçmişler olsun eşin nasıl oldu şimdi? İnşallah önemli bir şey yoktur. inşallah bu gün çabuk geçer senin içinde bir an önce dinlenirsin.
demir hapı konusunda en önemli ilaç zaten demir ilacı bence onu bırakmayı hiç düşünmeyelim çünkü kansız kaldığımızda direk serüm veriliyor ve bebeğimize zarar verebiliriz fark edilmediğinde
Günaydın fıstıklar?? Herkes iyidir inş. Biz sabah 2. doz tetanoz aşımızı olup geldik. Bu seferki daha bir ağrıttı sanki ya. Neden bilmiyorum.???
Ben geçmişi okuyup hemen geliyorum
dilek çok geçmiş olsun canım hayırdır
kızlar lütfen dr verdiği ilaçları sormadan bırakmayın bebeşler için kilolar gider sonra boşverin
Günaydıııııııııın
Demir hapı konusuna ben de katılıyorum yediklerimize biraz daha dikkat edip demir hapını bırakmamak gerek ben kaç kilo aldım bilmiyorum süpriz yapacağım kendime doktorda öğrenmeyi planlıyorum:1shok:
Dilekcim eşine çok geçmiş olsun canım. Uykusuzluk normalde fena ama hamilelikte daha fena Allah dayanma gücü versin:teselli:
Bu arada ben günlük su tüketimi 4lt çıkarttım belki geçiyordur bile sürekli ağzım kuruyor :CüvCüv:
Dilekçim geçmiş olsun , umarım ciddi bir şeyi yoktur eşinin .
Bircancım kardeşin sanırım askerden geliyor umarım , bugün senin için çabucak geçer ,sinirini bozmaya çalışsalarda boşver takma kafaya ....
Dilekcim çok geçmiş olsun cnm. İnşallah eşin şimdi iyidir ve ciddi bir sorun yoktur
Bircancım ne güzel birgün senin için ya. Allah sağ salim kavuştursun cnm bnm. bugün hiç sıkma kendini. Takma birşeyi kafana. Akşama kardeşinle kucaklaştığını falan hayal et
canım iyiyiz çok şükür dün çok keyifsizdik. gezeriz diye cıktık işten ama üstümden tır gecmıs gıbıydı. eve gıttık uyudum ben bıraz. taa akşam kendımıze geldık. siz nasılsınız?
sad hoşgeldın canım
dilek eşine gecmiş olsun ınsallah onemlı bır sorun değildir
Alsın bakalım. Bizim yerimizede kullansın kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?