2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydıııııııııın
Demir hapı konusuna ben de katılıyorum yediklerimize biraz daha dikkat edip demir hapını bırakmamak gerek ben kaç kilo aldım bilmiyorum süpriz yapacağım kendime doktorda öğrenmeyi planlıyorum:1shok:

Dilekcim eşine çok geçmiş olsun canım. Uykusuzluk normalde fena ama hamilelikte daha fena Allah dayanma gücü versin:teselli:

tatlım kan değerin düşerse ne olucak kendine ve bebeğine zarar verirsin.

benim canım tatlı yemek istiyor sütlü tatlı ye canım hem yararlı oğluşlarımız olcak ye tatlıyı çıkar hakkıyı hesabı hihi tosunlarımız istiyorsa napalım ye ama abartmadan tatlım

Günaydın fıstıklar?? Herkes iyidir inş. Biz sabah 2. doz tetanoz aşımızı olup geldik. Bu seferki daha bir ağrıttı sanki ya. Neden bilmiyorum.???

Ben geçmişi okuyup hemen geliyorum

günaydın lokumlar, kaymaklar nabersiniz;?

ayy geçmiş olsun öpünce geçiyo dimi ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

bebecik napıyo.

canım bizde cuma günü sabah olucaz bakalım aşımızı

kızlar krdeşim geliyor mutluyum ama hemen akşam olsun istiyorum. lütfen benim için dua edin bu gün mutluluğum bozulmasın iş yerinde de canımı sıkmasınlar yoğun olmayan bir gün olsun

Dilekçim geçmiş olsun , umarım ciddi bir şeyi yoktur eşinin .

Bircancım kardeşin sanırım askerden geliyor umarım , bugün senin için çabucak geçer ,sinirini bozmaya çalışsalarda boşver takma kafaya ....

Dilekcim çok geçmiş olsun cnm. İnşallah eşin şimdi iyidir ve ciddi bir sorun yoktur

Bircancım ne güzel birgün senin için ya. Allah sağ salim kavuştursun cnm bnm. bugün hiç sıkma kendini. Takma birşeyi kafana. Akşama kardeşinle kucaklaştığını falan hayal et

günaydın cancazım naber? alkisalkisalkis

nasılsın? meleğin napıyo:asigim:

canım iyiyiz çok şükür dün çok keyifsizdik. gezeriz diye cıktık işten ama üstümden tır gecmıs gıbıydı. eve gıttık uyudum ben bıraz. taa akşam kendımıze geldık. siz nasılsınız?

sad hoşgeldın canım

dilek eşine gecmiş olsun ınsallah onemlı bır sorun değildir

gözün aydın bircan. zor zamanda askerlik yaptı ve atlattı çok sükür. darısı diğer bekleyenlerın başına

İyiyiz tatlım biz bebişim son 2 gündür çok hareketliydi bugün biraz sessiz. Muhtemelen dün gecedende uykusuz kaldım ve yoruldum yaa onu da etkilemiştir. Yine ara ara kıpırdıyor ama belki uykusunda kıpıyordur çünkü çok yavaş vuruyor... Poyrazımız nasıl , tosunumuz? Ahh canım gerçekten çok mutluluk verici beklenene kavuşmak, Allah bir daha hiç ayırmasın inşallah... Dediğin gibi bugün keyfini de kimse bozmasın inşallah. Küçük detaylara sende takılma bak kardeşin geliyor, oğluşunda iyi .. Gerisini de biraz boşveriver...

Günaydın fıstıklar?? Herkes iyidir inş. Biz sabah 2. doz tetanoz aşımızı olup geldik. Bu seferki daha bir ağrıttı sanki ya. Neden bilmiyorum.???

Ben geçmişi okuyup hemen geliyorum

Özgecim çok geçmiş olsun tatlım yaaa neyse en azından aşı derdin bitti.

dilek çok geçmiş olsun canım hayırdır

kızlar lütfen dr verdiği ilaçları sormadan bırakmayın bebeşler için kilolar gider sonra boşverin

Çok sağolun kızlar yaa geçmiş olsun dilekleriniz için. Önemli bir durum değil aslında.. Eşimin bitki polenlerine alerjisi var ve her bahar geldiğinde zaten kendini belli eder, burnu tıkanır veya sürekli hapşırır... Ama dün gece ilk kez oldu ve tıkandı nefes alması zorlaştı..
Sonra iğne ve serum sayesinde kendine geldi allaha şükür.

Çok teşekkürler kızlar. Eşim iyi çok şükür artık... kaydirigubbakcemile2

kızlar valla kuzucuklarımızı kucağımıza alacağımız günler yaklaşıyor hayırlısıyla inşallah zamanında gelsin yavrularımız :)

Özgecim geçmişi okuyarak geliyorumda... Emla kremi sormuşsun hamilelikte kullanılması kesinlikle zararlı.. Bilmiyorum başka cevaplayan oldu mu ama dikkat et tatlım. Sakın kullanma.. Bir aralar bende kullanacaktım aslında çok işe yarıyormuş , doğumdan sonraya artık inşallah alır kullanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…