acıların kızıyımsenağlama yarama basma şekerim-tatlicadiarzu-
Ayfercim benim msn ve topik açık dizi izliyordum başında değildim yani pc'nin. Şimdi emsal söyledi msn'den beni sormuşsun galiba... Biz iyiyiz tatlım, umarım sizde iyisinizdir. Hepinizi çok öpüyoruz..İyi geceler.
Günaydın hanımlar , ben ve bebişim iyiyiz çok şükür :)
Ben bu sabah tartıya çıktım ve ne göreyim 1.5 haftada 2 kilo almışım , tamam dedim artık kendimce önlemimi almam lazım 10 kilo oldu ya toplam , daha 21 haftalığız ...Ağlayacaktım sinirimden kan hapımı da bıraktım ne olduysa onu kullanmaya başaldıktan sonra oldu önüne geçemiyorum ... Boğazıma da hakim olamıyorum yaaaa:çok üzgünüm:
günaydın kızlar 4 gün tatil çok iyi geldi bize :) ama sizi çok özledik dolayısıyla yoğunuz bugun bişey kaçırdık mı 4 gündür özet geçermisiniz
Günaydın kızlar,
Nasılsınız? Ben çok uykusuzum yaa(( Dün gece eşim rahatsızlandı saat 11:00'de acile gittik 2 saat kaldık eve gelip uyuyuncaya kadar saat 1:30 olmuştu.. Bugün o nedenle çok yorgunum. Sizler iyisinizdir umarım.
Yasemincim , Bircan'a demir hapı konusunda katılıyorum biliyorsun en son tartıldığımda 1,5 haftada bende 2 kilo almıştım.. Ama hapı bırakmayı düşünme tatlım. Onlar doğduktan sonra hepsinden kurtulucaz inşallah bu kiloların.
[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?