2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben çıkıyorum çok yorgunum bugun uykum geldi sabah da erken kalkmıştım giidip güzel bi uyku çekeyim :)) size ii geceler kendinize ve bebişlerinmize çoooook bakın öpüldünüz:)

canım beniiim bende msn topik açık oluyor ama dizi izliyomya bazı bakamıyom :) şimdi kocişle yazışıyom msnde.ama burayada yaziim bilgi:)

günaydın kızlar 4 gün tatil çok iyi geldi bize :) ama sizi çok özledik dolayısıyla yoğunuz bugun bişey kaçırdık mı 4 gündür özet geçermisiniz

Ben bu sabah tartıya çıktım ve ne göreyim 1.5 haftada 2 kilo almışım , tamam dedim artık kendimce önlemimi almam lazım 10 kilo oldu ya toplam , daha 21 haftalığız ...Ağlayacaktım sinirimden kan hapımı da bıraktım ne olduysa onu kullanmaya başaldıktan sonra oldu önüne geçemiyorum ... Boğazıma da hakim olamıyorum yaaaa:çok üzgünüm:

tatlım kan ilacını bende bırakmasaydın o çok önemli o kadarda dert etme kiloları napalım. bebeğini ve kendi sağlığını düşün kalorili yememeye çalış açıktığında süt iç, kepekli bir dilim ekmekle domates salatalık yiyebilirsin. ama demir ilacını bırakma bence

günaydın kızlar 4 gün tatil çok iyi geldi bize :) ama sizi çok özledik dolayısıyla yoğunuz bugun bişey kaçırdık mı 4 gündür özet geçermisiniz

tatlım hoş geldim özleidk snei biz burdaydık her zamanki gibi sıkıcıydı benim için hele bu bir kaç gün çekilmez oldu benim için.

Günaydın kızlar,

Nasılsınız? Ben çok uykusuzum yaa(( Dün gece eşim rahatsızlandı saat 11:00'de acile gittik 2 saat kaldık eve gelip uyuyuncaya kadar saat 1:30 olmuştu.. Bugün o nedenle çok yorgunum. Sizler iyisinizdir umarım.

Yasemincim , Bircan'a demir hapı konusunda katılıyorum biliyorsun en son tartıldığımda 1,5 haftada bende 2 kilo almıştım.. Ama hapı bırakmayı düşünme tatlım. Onlar doğduktan sonra hepsinden kurtulucaz inşallah bu kiloların.

[

Bircancım haklısın , aslında tatlı yemeyi kessem bir de ekmek , makarna , ve pilavdan uzak dursam belki önüne geçerim . ılk üç ay bir tek çikolata bile yememiştim tatlı hiç bir şey yemek istemiyordum ama şimdi her gün tatlı mutlaka yiyorum , ve eskiden ekmek yemezken şimdi ekmek istiyor canım sürekli of of neyse ilacıma devam edeyim ama kendimi de sınırlamalıyım .

günaydın tatlışım nabersin fıstık.
fıstık kızın napıyor yerim ben o fıstığı

canım çok geçmişler olsun eşin nasıl oldu şimdi? İnşallah önemli bir şey yoktur. inşallah bu gün çabuk geçer senin içinde bir an önce dinlenirsin.

demir hapı konusunda en önemli ilaç zaten demir ilacı bence onu bırakmayı hiç düşünmeyelim çünkü kansız kaldığımızda direk serüm veriliyor ve bebeğimize zarar verebiliriz fark edilmediğinde

Günaydın fıstıklar?? Herkes iyidir inş. Biz sabah 2. doz tetanoz aşımızı olup geldik. Bu seferki daha bir ağrıttı sanki ya. Neden bilmiyorum.???

Ben geçmişi okuyup hemen geliyorum

dilek çok geçmiş olsun canım hayırdır

kızlar lütfen dr verdiği ilaçları sormadan bırakmayın bebeşler için kilolar gider sonra boşverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…