YAKINDA BIZIMKILER 7/24 YANIMIZDA OLACAKLAR:)
BU GECE RUYAMDA HEP SUYUMUN GELDIGINI GORDUM:roflol:
Özgecim geçmişi okuyarak geliyorumda... Emla kremi sormuşsun hamilelikte kullanılması kesinlikle zararlı.. Bilmiyorum başka cevaplayan oldu mu ama dikkat et tatlım. Sakın kullanma.. Bir aralar bende kullanacaktım aslında çok işe yarıyormuş , doğumdan sonraya artık inşallah alır kullanırım.
Evet cnm ya az kaldı valla. Sende başlamışsın doğum rüyaları görmeye kaydirigubbakcemile3
gunaydın kızlaar,
hepınız ıyısınızdır ıns.bız ıyıyız allaha cok sukur.bugun 26.haftaya gırdık bınlerce sukur rabbıme
bırcancım gozun aydın canım ya ne guzel bı gun senın ıcın.
dılekcım gecmıs olsun canım.aynı sorun benım esımde de var allahtan sımdı ıyımıs.
sad hosgeldııın
yasemın sakın hapını bırakma canım.kılo bu ya yıyınce nası alıosak sonra da az yıyerek verıcez takma bosver
canım iyiyiz çok şükür dün çok keyifsizdik. gezeriz diye cıktık işten ama üstümden tır gecmıs gıbıydı. eve gıttık uyudum ben bıraz. taa akşam kendımıze geldık. siz nasılsınız?
sad hoşgeldın canım
dilek eşine gecmiş olsun ınsallah onemlı bır sorun değildir
gözün aydın bircan. zor zamanda askerlik yaptı ve atlattı çok sükür. darısı diğer bekleyenlerın başına
İyiyiz tatlım biz bebişim son 2 gündür çok hareketliydi bugün biraz sessiz. Muhtemelen dün gecedende uykusuz kaldım ve yoruldum yaa onu da etkilemiştir. Yine ara ara kıpırdıyor ama belki uykusunda kıpıyordur çünkü çok yavaş vuruyor... Poyrazımız nasıl , tosunumuz? Ahh canım gerçekten çok mutluluk verici beklenene kavuşmak, Allah bir daha hiç ayırmasın inşallah... Dediğin gibi bugün keyfini de kimse bozmasın inşallah. Küçük detaylara sende takılma bak kardeşin geliyor, oğluşunda iyi .. Gerisini de biraz boşveriver...
Özgecim çok geçmiş olsun tatlım yaaa neyse en azından aşı derdin bitti.
Çok sağolun kızlar yaa geçmiş olsun dilekleriniz için. Önemli bir durum değil aslında.. Eşimin bitki polenlerine alerjisi var ve her bahar geldiğinde zaten kendini belli eder, burnu tıkanır veya sürekli hapşırır... Ama dün gece ilk kez oldu ve tıkandı nefes alması zorlaştı..
Sonra iğne ve serum sayesinde kendine geldi allaha şükür.
gunaydın kızlaar,
hepınız ıyısınızdır ıns.bız ıyıyız allaha cok sukur.bugun 26.haftaya gırdık bınlerce sukur rabbıme
dılekcım gecmıs olsun canım.aynı sorun benım esımde de var allahtan sımdı ıyımıs.
sad hosgeldııın
yasemın sakın hapını bırakma canım.kılo bu ya yıyınce nası alıosak sonra da az yıyerek verıcez takma bosver
Dilekcim çok geçmiş olsun cnm. İnşallah eşin şimdi iyidir ve ciddi bir sorun yoktur
Bircancım ne güzel birgün senin için ya. Allah sağ salim kavuştursun cnm bnm. bugün hiç sıkma kendini. Takma birşeyi kafana. Akşama kardeşinle kucaklaştığını falan hayal et
evet ya sağ salim tüm askerlerde yapıp gelsin inşallah bitti şükür
gunaydın kızlaar,
sad hosgeldııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?