2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet güzelim. Zararlı olduğunu bende tahmin ediyordum zaten. Artık dediğin gibi doğumdan sonra deneriz.

kızlar ben kayısı cekırdegı kremı aldım gecen hafta. kullanıyorum onuda gunduzlerı karnıma falan. kokusuda harıka bırde çok guzel esnetıyor cıldı. henuz eczane kremlerıne gecıs yapmadım ben

günaydın arkadaşlar.inşallah hepiniz iyisinizdir.birşey sormak istiyorum.ben bugün 20+2 deyim ama hala şyle net bir hareket hissetmiyorum.yada hissettiğim şeylerin bebeklerdenmi yoksa barsak hareketlerindenmi kaynaklandığını anlayamıyorum.bazen içimde pır pır çok hızlı bir hareket hissediyorum ama ultrasonlarda gördüğüm kadarıyla bebekler bu kadar hızlı hareket edemez.bende bağırsak hareketi olduğunu düşünüyorum emin olamıyorum.kardeşim dün dalga geçiyor benimle bebekler ağzına su alıp bırrr diye ağzından boşaltıp oyun yapıyormuş bende onu hissediyormuşum:))))

sizler bu haftada nasıl tarif edebileceğiniz hareketler hissediyordunuz.birde bu elinizi karnınıza koyduğunuzdada dışarıdan hissedilebiliyormuydu.

birde bu bebekler tam nerde duruyor?barsaklarımız neresinde şimdi vücudumuzun.elimizi tam nereye koyarsak göbişimizde bebişlere yakın oluruz ki?

gunaydın kızlaar,
hepınız ıyısınızdır ıns.bız ıyıyız allaha cok sukur.bugun 26.haftaya gırdık bınlerce sukur rabbıme
bırcancım gozun aydın canım ya ne guzel bı gun senın ıcın.
dılekcım gecmıs olsun canım.aynı sorun benım esımde de var allahtan sımdı ıyımıs.
sad hosgeldııın
yasemın sakın hapını bırakma canım.kılo bu ya yıyınce nası alıosak sonra da az yıyerek verıcez takma bosver

Günaydın Elacım. 26. haftanız hayırlı uğurlu olsun :teytey:

iyiz canım canımı sıkmayı baaşrdılar iş yerinde bebeğimde şuan sessiz etkilendi sanırım akşam pek hareketliydi kuzum

günaydın hatunlar ve kıymetli bebişleri... bugünde size kızımla evimizden sesleniyoz..

dilek geçmiş olsun canım... kısacık geçmişe bir göz attımda... umarım herkes iyidir...

poyrazımda iyi baya hareketliydi canım sıkıldı biraz çok stresli burası etkilendi canım

Günaydın Elacım hoşgeldin..Nasılsın? Eymenimiz nasıl bugün? Hayırlı olsun 26.haftan bende cmt günü gireceğim.
Geçmiş olsun dileğin için de çok teşekkür ederim canım...

amin canımmmm. evet ya akşam olsa

ela hayırlı solun 26. haftan cnım büyüdü eymen bizimkinni abisi sayılır kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sağol canım akşam olsun istiyorum şuan burası stresli ve yoğun bir sigara dumanı ve kokusu içim bulandı

benimde artık reflüm var kızlar:) bugun ilacımı alıp başlıyorum. su içtikçe azıtıyor na menen bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…