kızlar ben bebegımın kalp atışlarını duydum harıka bırşey pıt pıt bır canlı taşiyoruz icımızde şukurler olsun rabbım sana allahım herkeze yaşatsın bu duyguyu.......karnımdan baktı 9 hafta bıtecek perşembe gunu
masallah canım sen bizden ondesin hamilelikte :)) ben gorememistim ama sesini duymustum çok guçlu atıyodu sorunsuz bi sekilde kucagımıza alırız insallah yavrularımızı
bengicim birden herkez gimiş galiba bizmi kaldık ne:))
evet canım ondeyım dr agustos son haftası olabılır dedı yanı ben eylul annesı olmuycam galıba ama sızlerı okumayı sevıyorum ayrılmam burdan senağlamabenı kovmazsanız
canım aşkolsun niye kovalım zaten sen bırakma bizi ne güzel işte 9 hafta olmuş ah ah bende bi gelsem 9a şuan 7 yim ben
iyi akşamlar arkadaşlar, nasılsınız bugün? benim karnım felaket şiş... kotlarımın düğmelirini açık bırakıyorum... hayatımın en gazman dönemini yaşıyorum:)) Allahtan indirim var da şu sıralar birkaç bedeb büyük kıyafetler aldım. Bir de moda bizden yana hep karın kısmı bol elbiseler ve blüzler:)) Kotonda da var hamile kıyafeti gibi çok uygun fiyatlar:)) benden söylemesi... şimdiden alın yoksa gebe kıyafetleri çok pahalı ve demode...
haklısın katılıyorum bende aldım şuan cok rahat bebegım şimdıde kilotlarım kucuk gelıyor hep iplı kucuk annemın dolabında buyuk gıyılmemiş vedı anlarıda aldım şimdılık iyiyim
iyi akşamlar arkadaşlar, nasılsınız bugün? benim karnım felaket şiş... kotlarımın düğmelirini açık bırakıyorum... hayatımın en gazman dönemini yaşıyorum:)) Allahtan indirim var da şu sıralar birkaç bedeb büyük kıyafetler aldım. Bir de moda bizden yana hep karın kısmı bol elbiseler ve blüzler:)) Kotonda da var hamile kıyafeti gibi çok uygun fiyatlar:)) benden söylemesi... şimdiden alın yoksa gebe kıyafetleri çok pahalı ve demode...
GÜNAYDIN GÜZEL ANNİŞLER...ha bu arada muhtemel doğum tarihi 30 Eylül 2009 oluyo, çarşamba dr.a gidfeceğim. heyecanlıyım bu kez daha panikim nedense bişi olcxak diye umarım keseyi, bebişi ve kalp atışını biran önce görürümde rahatlarım..
GÜNAYDIN GÜZEL ANNİŞLER...
ne güzel canım benimde 30 eylül muhtemel doğum tarihi...Allah o günleri göstersin bizlere...
bu arada kızlar ben folic plus içmeye başladım günde üç tablet diyor başka öyle içen varmı öncesinde gnc içiyordum bir tablette 400 mcg vardı ama dün eşim folic plus almış 3 tablet diyor siz ne yapıyorsunuz-tatlicadiarzu-
günaydın hepinize kızlar...dün dr agittik ve o minicik keseyi ve bebişimizi ve onun minicik kalbini gördük...allahıma binlerce kez şükür...o kadar minikki yavrum benim nokta kadar bişey babasının mercimeğim diye sevdiği kadar varmış yani :)))önce karından baktı dr um ama kalp atışını göremedi bir an o kadar korktum ki anlatamam sonra vajinal bakalım bi sorun yok ama geç döllenme olabilir dedi...kabul ettim bende , tabi vajinal gördük çok şükür...darısı hepinizin görmeyenlerin başaına çok güzel bir duygu....
benım 3.hamılelıgım canım ama kucagıma alacagım ılk olucak allahım ızın verırse.ılkı 5aylık kaybettım 2.yı 8 haftalık sımdı hergun kan sulandırıcı ıgne oluyorum karından esım yapıyo.kanım cok yogunmus pıhtılasma yapıyo bebeklerde beslenmeyı kesmıs..gen arastırmasında cıktı faktor v dıye bı rahatsızlık benım hamılelıgım bıraz farklı sızlerden.
günaydın hepinize kızlar...dün dr agittik ve o minicik keseyi ve bebişimizi ve onun minicik kalbini gördük...allahıma binlerce kez şükür...o kadar minikki yavrum benim nokta kadar bişey babasının mercimeğim diye sevdiği kadar varmış yani :)))önce karından baktı dr um ama kalp atışını göremedi bir an o kadar korktum ki anlatamam sonra vajinal bakalım bi sorun yok ama geç döllenme olabilir dedi...kabul ettim bende , tabi vajinal gördük çok şükür...darısı hepinizin görmeyenlerin başaına çok güzel bir duygu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?