2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım allah tamamınada erdirsin inş. senin bebiş bizimkilerden büyük ablası olcak bizimkilerin diyesim geldi bi anda kızmı acaba hayırlısı olsun canım:)

evet galiba :) bende yavastan cıkmak uzereydim canım dizim basladı elveda rumeli ugrarım sonra yine iyi aksamlar :)

masallah canım sen bizden ondesin hamilelikte :)) ben gorememistim ama sesini duymustum çok guçlu atıyodu sorunsuz bi sekilde kucagımıza alırız insallah yavrularımızı

evet canım ondeyım dr agustos son haftası olabılır dedı yanı ben eylul annesı olmuycam galıba ama sızlerı okumayı sevıyorum ayrılmam burdan senağlamabenı kovmazsanız

evet canım ondeyım dr agustos son haftası olabılır dedı yanı ben eylul annesı olmuycam galıba ama sızlerı okumayı sevıyorum ayrılmam burdan senağlamabenı kovmazsanız

canım aşkolsun niye kovalım zaten sen bırakma bizi ne güzel işte 9 hafta olmuş ah ah bende bi gelsem 9a şuan 7 yim ben

iyi akşamlar arkadaşlar, nasılsınız bugün? benim karnım felaket şiş... kotlarımın düğmelirini açık bırakıyorum... hayatımın en gazman dönemini yaşıyorum:)) Allahtan indirim var da şu sıralar birkaç bedeb büyük kıyafetler aldım. Bir de moda bizden yana hep karın kısmı bol elbiseler ve blüzler:)) Kotonda da var hamile kıyafeti gibi çok uygun fiyatlar:)) benden söylemesi... şimdiden alın yoksa gebe kıyafetleri çok pahalı ve demode...

haklısın katılıyorum bende aldım şuan cok rahat bebegım şimdıde kilotlarım kucuk gelıyor hep iplı kucuk annemın dolabında buyuk gıyılmemiş vedı anlarıda aldım şimdılık iyiyim

haklısın katılıyorum bende aldım şuan cok rahat bebegım şimdıde kilotlarım kucuk gelıyor hep iplı kucuk annemın dolabında buyuk gıyılmemiş vedı anlarıda aldım şimdılık iyiyim

iyi etmişsin canım... ya bu arada kilo aldınız mı; ben 1 kilo aldım 7 haftada... daha şimdiden:))

canım sen gene iyisin kot giyiyosun halen dar giyinemiyorum artık bel cevrem genislemeye basladı yavastan....dedgin gibi artık gogusten bol genelde bluzler allahtan ilkbahar yaza dogru sisecegiz bol bol rahat giysiler aslılar giyeriz artık :) benim ilk kızımdan kalma hamile pantalonum vardı yeni almaya gerek gormuyorum uzerime bir kaç bluz alırım o kadar :)

gunaydıııııııın kızlar hihoyyythihoyyytben yine erkenciyim tatil iste yatıp uyusana yok erkenden acıyorum gozlerimi

Anne Adayımız. .....................SAT..............Tahmini Doğum Tarihi

1- İrem34............................................ .............................26 ağustos
3- dilekal.................................20kasım... ... .......................2 Eylül
4- burko(burcu)........................24 Kasım.............................2 Eylül
5- ayderim...............................24 Kasım.............................2 Eylül
6- shekercim............................26 Kasım.............................2 Eylül
7- Pelin_74..............................26 Kasım..............................2 Eylül
8- Birbelemir...........................26 Kasım..............................2 Eylül
9- efil06....................................26 Kasım.............................2 Eylül
10- delfindora............................27 Kasım..............................3 Eylül
11- pushing(zeynep):)..............27 kasım ..............................3 Eylül
12- telli....................................27 Kasım...............................3 Eylül
13- flower_85...........................27 Kasım...............................9 Eylül
14- farsena..............................28 Kasım................................4 Eylül
15- Candy5..............................28 Kasım................................4 Eylül
16- aylin20...............................29 Kasım...............................5 Eylül
17- açeyla...............................30 Kasım................................6 Eylül
18- Okyanus84..........................1 Aralık.................................7 Eylül
19- Mozijiku .............................1 Aralık.................................7 Eylül
20- cntz_06...............................1 Aralık.................................7 Eylül
21- kedinihal.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
22- bengiii(Emel).......................3 Aralık................................8 Eylül
23- zeynepsz.............................3 Aralık................................8 Eylül
24- deryaa1...............................3 Aralık................................9 Eylül
25- cingene00...........................5 Aralık.................................9 Eylül
26- Yasemin-66.........................7 Aralık...............................13 Eylül
27-((eslem))..............................7 Aralık................................13 Eylül
28- m.reyyan.......................................... .............................13 Eylül
29- Nevesta..............................8 Aralık................................14 Eylül
30- MadLen .............................9 Aralık................................15 Eylül
31- eda_naz.............................9 Aralık.................................15 Eylül
32- mrs_derya..........................9 Aralık.................................15 Eylül
33- özge_844..........................12 Aralık.................................15 Eylül
34- atropin_tr .........................11 Aralık................................17 Eylül
35- asos1980(ayşe)..................13 Aralık….............................19 Eylül
36- Marall...............................13 Aralık….............................19 Eylül
37- kardelen23-.......................13 Aralık................................19 Eylül
38-fatoşgül..............................14 Aralık................................20 Eylül
39-guluncani...........................14 Aralık...............................20 Eylül
40-kardelen79.........................14 aralık................................20 Eylül
41- ultlar ................................15 Aralık................................20 Eylül
42-sivaslı58.............................20 Aralık. ..............................26 Eylül
43-rapunzell_85........................20 Aralık...............................26 Eylül
44- Trackeki............................23 Aralık................................29 Eylül

GÜNAYDIN GÜZEL ANNİŞLER...
ne güzel canım benimde 30 eylül muhtemel doğum tarihi...Allah o günleri göstersin bizlere...

bu arada kızlar ben folic plus içmeye başladım günde üç tablet diyor başka öyle içen varmı öncesinde gnc içiyordum bir tablette 400 mcg vardı ama dün eşim folic plus almış 3 tablet diyor siz ne yapıyorsunuz-tatlicadiarzu-

günaydın hepinize kızlar...dün dr agittik ve o minicik keseyi ve bebişimizi ve onun minicik kalbini gördük...allahıma binlerce kez şükür...o kadar minikki yavrum benim nokta kadar bişey babasının mercimeğim diye sevdiği kadar varmış yani :)))önce karından baktı dr um ama kalp atışını göremedi bir an o kadar korktum ki anlatamam sonra vajinal bakalım bi sorun yok ama geç döllenme olabilir dedi...kabul ettim bende , tabi vajinal gördük çok şükür...darısı hepinizin görmeyenlerin başaına çok güzel bir duygu....

canım kendi kafanıza gore mi aldınız da içiyosun folik plusı ? doktorun sana demedi mi sunu ya da bunu kullan diye ben folbiol iciyorum ama burdakı arkadaslar arasında da var folik plus kullanan onlarda 3 tane içiyormus

ben folbiol alıyorum günde bir kere ve dr um 12. haftaya kadar devam dedi...düşüğü önlemeded etkisi varmış folik asitin....

bende cumartesi gormustum canım gerçekten en buyuk mutluluk bu :) benimde once gozukmedi çok kuçuk oldugu için ama kalp atıslarını duldum guçlu guçlu geliyodu

Canım inşallah hayırlısıyla bu sefer rabbim kucağına almayı nasip eder

Allah bizede nasip etsin cumartesi gidecem inşallah görürüz bizde çok heyecanlıyım...
folic plus'ın kullanma kılavuzunda üç tane diyor gebe kalmadan üç ay önce başlamak lazımdı folic asite ben gnc nin multi vitaimnini içiyordum ama folic plus a başladım doktora gidene kadar bir tane mi içsem napsam kararsız kaldım gerçi folic asit birikmezmiş vucutta zararı olmaz diye okumuştum bir interneten bakayım gene emin olayım :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…