Ah canım çok geçmiş olsun:1no2:Umarım bir an önce atlatırsınız bunları, sen de bebişin de. Sonra da sağ salim aramızda görürüz seni inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
benim artık hiç umudum kalmadı. ikizlerden biri zaten bırakmıştı beni. ondan beri karnımdaki de toparlanamadı. sanırım o da beni bırakacak.senağlama
canımm sen neler yapıyosun hamilelik nasıl geciyo :1hug:
İyi canım çok şükür. Uzun zamandan sonra sabah ilk defa midem bulanmadan uyandım, bu sefer de niye bulanmıyo diye kafaya taktım. Neyse ki çok bekletmeden teşrif ettiler-tatlicadiarzu-Bütün gün bulandı, yeni yeni geçiyor. Aman olsun, bulanması bulanmamasından iyi benim içinkaydirigubbakcemile3
benim artık hiç umudum kalmadı. ikizlerden biri zaten bırakmıştı beni. ondan beri karnımdaki de toparlanamadı. sanırım o da beni bırakacak.senağlama
bende mutfakta yemekle ugrasırken parmagımı kestim sormayın elimi kalp hızasındanasagıya indirdikce kanıyo parmagım oyle sardım peceteye baskı uyguluyorum ama ara ara kanıyo iste elimi rahatta kullanamıyorum simdi :))
bende mutfakta yemekle ugrasırken parmagımı kestim sormayın elimi kalp hızasındanasagıya indirdikce kanıyo parmagım oyle sardım peceteye baskı uyguluyorum ama ara ara kanıyo iste elimi rahatta kullanamıyorum simdi :))
Kızlar listemiz çook gerilere düşmüş. Zor buldum vallahi. Bundan sonra bulmak zor olmasın diye ilk sayfaya koydum listeyi. Merak eden oradan bakabilir
canım çok geçmiş olsun..aman dikkat et ....:asigim:
kızlar bu aralar canım hep meyve türü şeyler istiyo benim geçen gün ekşi elma ve ayva istedi bugünde nar sizinde özellikle yemek istediğiniz bişey oldumu
kızlar bu aralar canım hep meyve türü şeyler istiyo benim geçen gün ekşi elma ve ayva istedi bugünde nar sizinde özellikle yemek istediğiniz bişey oldumu
kızlar ben bebegımın kalp atışlarını duydum harıka bırşey pıt pıt bır canlı taşiyoruz icımızde şukurler olsun rabbım sana allahım herkeze yaşatsın bu duyguyu.......karnımdan baktı 9 hafta bıtecek perşembe gunu
evet canım sınıf ogretmeniyim bende ya sen . . . . . .bende de bi miskinlik hakim sorma gitsin hiç bisey yapmak gelmiyo valla içimden annem gelse de rahat etsem boyle uzakta olunca çok zor oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?