2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ah canım çok geçmiş olsun:1no2:Umarım bir an önce atlatırsınız bunları, sen de bebişin de. Sonra da sağ salim aramızda görürüz seni inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canımm sen neler yapıyosun hamilelik nasıl geciyo :1hug:

bende mutfakta yemekle ugrasırken parmagımı kestim sormayın elimi kalp hızasındanasagıya indirdikce kanıyo parmagım oyle sardım peceteye baskı uyguluyorum ama ara ara kanıyo iste elimi rahatta kullanamıyorum simdi :))

benim artık hiç umudum kalmadı. ikizlerden biri zaten bırakmıştı beni. ondan beri karnımdaki de toparlanamadı. sanırım o da beni bırakacak.senağlama

canım sakın umudunu yitirme ve moralini yüksek tut bunlar çok önemli ve bebeğine hiç bişey olmiycağınada inanman çok önemli sadece dua et ve dinlen canım doktor ne diyo peki

canımm sen neler yapıyosun hamilelik nasıl geciyo :1hug:

İyi canım çok şükür. Uzun zamandan sonra sabah ilk defa midem bulanmadan uyandım, bu sefer de niye bulanmıyo diye kafaya taktım. Neyse ki çok bekletmeden teşrif ettiler-tatlicadiarzu-Bütün gün bulandı, yeni yeni geçiyor. Aman olsun, bulanması bulanmamasından iyi benim içinkaydirigubbakcemile3

uç aydan sonra rahat edersin canım insallah :) bende hiçbiri yok onların canım cogunlukla tuzlu seyler istiyo leblebi aldım bugun onu atıstırıp duruyorum

benim artık hiç umudum kalmadı. ikizlerden biri zaten bırakmıştı beni. ondan beri karnımdaki de toparlanamadı. sanırım o da beni bırakacak.senağlama

Ama sen böyle yaparsan bebişin ne yapsın annesiklava:Sakın ümidini kaybetme. Doktor ne dedi bilmiyorum ama bence şu ara kanaman olması çok normal. Seninkiler tek yumurta ikizi değil miydi? Biri keseyi yırttığına göre vücudun kendini toparlamaya çalışıyor olmalı. Geçici bir kanama olduğunu düşün bunun. Tabii ki kanayacak, kese toparlanmaya çalışıyor:teselli:

bengicimm beni eklediğin için saol canım geçmiş olsun dikkat et kendine bu dönemler çok dikkat etmemiz lazım bende az kalsın yürüyen merdivenlerden düşüyodum ama kendi kendime güldüm yani çok komikdim:)çokda korkdum

Kızlar listemiz çook gerilere düşmüş. Zor buldum vallahi. Bundan sonra bulmak zor olmasın diye ilk sayfaya koydum listeyi. Merak eden oradan bakabilir

EYLÜL AYININ GÜZEL ANNELERİNİN KİLO VE CİNSİYET TAHMİN LİSTESİ

A. adayı.....................ocak...............Cins Tah

1-zeynepsz...................58..................... Kız
2-pushing.....................49.................... ..Kız
3-((eslem))....................48.5................. ..Kız
3-Ultlar.........................75................. .....Kız
4-rapunzell_82.............63......................Kız
5-desire1983.................68......................Kız
6-Mozijiku....................67......................Erkek
7-emrelebisemre.........72.......................Kız
8-bengiii......................49................... ...Kız
9-flower_85..................64.......................Kız
10-burko......................76........................Kız
11-asos1980.................64........................Erkek

canım çok geçmiş olsun..aman dikkat et ....:asigim:

Kızlar listemiz çook gerilere düşmüş. Zor buldum vallahi. Bundan sonra bulmak zor olmasın diye ilk sayfaya koydum listeyi. Merak eden oradan bakabilir

ellerine saglık canım iyi etmissin bende bulmakta epey zorlanıyorum :)) simdi ikinci listemizde oldu ya takip etmek guçlenir

evet canım sanırım sende öyle.. tatilin keyfini yaşıyamıyorumm bulantılardann

evet canım sınıf ogretmeniyim bende ya sen . . . . . .bende de bi miskinlik hakim sorma gitsin hiç bisey yapmak gelmiyo valla içimden annem gelse de rahat etsem boyle uzakta olunca çok zor oluyo

kızlar bu aralar canım hep meyve türü şeyler istiyo benim geçen gün ekşi elma ve ayva istedi bugünde nar sizinde özellikle yemek istediğiniz bişey oldumu

kızlar bu aralar canım hep meyve türü şeyler istiyo benim geçen gün ekşi elma ve ayva istedi bugünde nar sizinde özellikle yemek istediğiniz bişey oldumu

evet canım oluyor mesela daha cok greyfurt, kivi ve yesil eksi elma istiyorum mideme iyi geliyo

kızlar ben bebegımın kalp atışlarını duydum harıka bırşey pıt pıt bır canlı taşiyoruz icımızde şukurler olsun rabbım sana allahım herkeze yaşatsın bu duyguyu.......karnımdan baktı 9 hafta bıtecek perşembe gunu

masallah canım sen bizden ondesin hamilelikte :)) ben gorememistim ama sesini duymustum çok guçlu atıyodu sorunsuz bi sekilde kucagımıza alırız insallah yavrularımızı

evet canım sınıf ogretmeniyim bende ya sen . . . . . .bende de bi miskinlik hakim sorma gitsin hiç bisey yapmak gelmiyo valla içimden annem gelse de rahat etsem boyle uzakta olunca çok zor oluyo

canım bende sınıf öğretmeniyim.. kocaelindeyim bizimkiler yakınlar ama gelmeye fırsatları olmuyor... eşim yapıyo..eşinin yaptığıda tabi nekadar... üfff kendime gelsemde... kimseye muhtaç olmasam... flover canım henüz bişey istemedii zaten mutfağa giresim yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…