2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ekledim bircancim.

bu arada doktor bana hic tetanoz asisindan bahsetmedi, bende surekli cikintilik yapiyor gibi olmak istemedigimden bahsetmedim benden daha mi iyi biliyorsun dicek sonunda adam.
sanirim ben tetanoz asisi olmicam

canım benim tetenoz aşısını da doktor söylemedi sağlık ocağından çağırdılar. Kayıt yaptırdın mı sağlık ocağına

saol huysuz ama ben bunların hepsını yapıorum ama banamısın demıo.zaten ogleden sonra doktora gıdıcem bakalım o ne dıcek ama saol duyarlılıgın ıcın

ekledim bircancim.

bu arada doktor bana hic tetanoz asisindan bahsetmedi, bende surekli cikintilik yapiyor gibi olmak istemedigimden bahsetmedim benden daha mi iyi biliyorsun dicek sonunda adam.
sanirim ben tetanoz asisi olmicam

canım bazı doktorlar gerek görmüyormuş ama sen bilirsin olmak iyi

Yok cnm ya inanma böyle şeylere. Ben daha 2 aylık hamileydim. Saçlarım çok kötü olmuştu. Gittim kestirdim. Bayada rahatlamıştım. Tavsiye ederim

Kızlar bugün çektiğim foto oğluşum 22 haftalık alkisalkisalkis

Maşallah canım. Sende çıtır annelerdensin

canım benim tetenoz aşısını da doktor söylemedi sağlık ocağından çağırdılar. Kayıt yaptırdın mı sağlık ocağına

yok yaptirmadim.
ararlar diye bekledim ama aramadilar kaydirigubbakcemile3
acikcasi biraz ihmal ettim sanirim artik gec mi yaptirmak icin?

bisey daha sorcam haziranin ilk haftasi doktor seker yuklemesi testi yapalim dedi. ac mi gitmek lazim biliyor musunuz?

yok artık huysuz, inanıyor musun böyle şeylere. bunlar batıl inanç arkadaşlar ne dinimizde ne bilimde yeri var yapmayın :)

aynı dertten bende muzdarıbım bı yandan kestırmek ıstıyorum saclarımı yoksa doguma kadar rapunzel olucam :) bı yandanda senınde yazdıgın gıbı yok hamıle kadın sacını kestırırse bebegın omru kısalırmıs lafları..cok kızardım bu laflara hurafelere ınanıyorlar dıye elestırırdım ama ınsanın kendı bebegı soz konusu olunca dusuncelerı bıle degısmeye baslıyormus dayanabıldıgım kadar dayanmaya calısıyorum bende ama bakalım her an kestırebılrım:))

günaydın kızzzlllaaaarrr...hrkes iimi??? yeni haftalarına geçen arkadaşlarım aman da çok büyümüşsünüz yaawww sizin adınıza heycanlandım vallahiii

Hoşgeldin Tülaycım nasılsınız, paşamız nasıl? Keyifler yerindedir inşallah.

Çok teşekkür ederim tatlım... Sana da çok geçmiş olsun mutlaka ara ara yaşıyorsundur sende evet eşim dün gece eşim çok ağır geçirdi.... Allah tekrar göstermesin inş.

Kızlar bugün çektiğim foto oğluşum 22 haftalık alkisalkisalkis
Canım maşallah göbüşe...

masallah hko hıc kılo almamıssın cok feet duruosun

sağol canım aldım aslında ama çok da değil 4 gk aldım şimdiye kadar 53 ile hamile kaldım 56,5-57 arası gidip geliyorum. Yaaa petişcimmm ben senin doğumunu dört gözle bekliyorum ennn tecrübeli annemiz olacaksınnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!

yok canım ben her gün kremleniyorum. hem de çok tavsiye edilen bir ürünle. bu zaten tüm göbeğimde değil ve en çok gerilen kısımlarda da değil. sağ tarafta göğüs kafesinin başladığı yerde.

hımm canım o zaman bu iş doktorluk.inşallah ciddi birşey yoktur ve ufak bir tavsiye ile geçebilecek birşeydir

ya hakkaten bende cok dalga gecerdim boyle seylerle ama dedigin gibi insanin kendi bebegi olunca bi sekilde etkisinde kaliyor.
annemler duyunca kestirdigimi kizdilar bir de ama artik yapcak bisey yok kestirdim gitti :a015:

hko cum ben ,dılek,demet,sad,efil cok yakın doguracaz.allahım o gunlerı gostersın de ben sıze naklen yayın yaparım

canım ben bu pazartesi yaptıracağım yaklaşık 23. haftamda bu şekilde çağırdılar. şeker yüklemesi için de bir fikrim yok ben de öğrenmiş olurum kaydirigubbakcemile3

hımm canım o zaman bu iş doktorluk.inşallah ciddi birşey yoktur ve ufak bir tavsiye ile geçebilecek birşeydir

pembemavi bence bebeklerin ikiz oldugu icin rahminde daha cabuk buyuyor ve kaburgalarina baski yapiyor o yuzden bu agri. aklina kotu birsey getirme sakin.

bizim sirkettede ikiz bekleyen bir arkadasimiz ayni dertten muzdaripti ozellikle ilerleyen aylarda bebeklerin yeri daraldigi icin biri daha yukarda durup kaburgalarina iyice baski yapiyordu. ciddi birsey degildir yani hic canini sikma bence.

tabi yine de doktora da danis.

arkadaşlar tetanoz aşısı konusunda bir uyarım var sizlere.ben eczacıyım ve pazartesi günü karşımdaki sağlık ocağına sordurdum tetanoz aşısı için geleyimmi vururlarmı herhangi bir prosedürü varmı diye.prosedür meselesinde sıkıntı yok heryerde yaptırabiliyormuşuz ama şu an ellerinde tek tetanoz aşısı olmadığından difteri tetanoz karma aşısını vuruyorlarmış hamilelere.bende emin olamadım doktorumu aradım.hamileliklte bebeklere zararı olmayan tek aşının tetanoz aşısı olduğunu ve karma aşıyı vurdurmamaı söyledi.benim haberim oldu farkına vardımama bir sürü hamileye orda bu aşı bu şekilde vuruluyor.vurdurduğunuz yere bu konuda bilgi sorun mutlaka tek başına tetanoz aşısı olsun vurulan karma filan vurmasınlar

bu arada gobusune de masallah nazar degmesin. hic kilo almamissin seeeen

aldım canım da yayıldı iyice göbüş artık yanlara doğru gidiyor yarım saat hafif hareketler yapıyorum günlük işte sürekli oturduğum ve normal doğum istediğim için hareket lazımmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar katlanılabilir bir şey olsa kafaya takmayacağım da daynamıyorum ki acıya. acıyınca hiçbir şey yapamıyorum. hiç bir işimi göremiyorum.

doktoru da aradım şimdi zaten bugüne randevu da alamadım. oysa gece rüyamda randevu almak için arıyordum o da hemen gelin işler kesat zaten diyordu. :)

Valla inş. öyle birşey yoktur. Ben bugün 2. aşımıda oldum çünkü. Varsa bile iş işten geçti :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…