ekledim bircancim.
bu arada doktor bana hic tetanoz asisindan bahsetmedi, bende surekli cikintilik yapiyor gibi olmak istemedigimden bahsetmedim benden daha mi iyi biliyorsun dicek sonunda adam.
sanirim ben tetanoz asisi olmicam
ekledim bircancim.
bu arada doktor bana hic tetanoz asisindan bahsetmedi, bende surekli cikintilik yapiyor gibi olmak istemedigimden bahsetmedim benden daha mi iyi biliyorsun dicek sonunda adam.
sanirim ben tetanoz asisi olmicam
kizlar annemler basindan beri sakin saclarini kestirme bebegin omru kisalir deyip durdular, o kadar icime isledi ki bunca zaman elleyemedim saclarimi. artik kiriklardan igrenc bir hal almislardi bir de cok dokuluyorlardi. dayanamadim bu hafta sonu kestirdim.
ama icim hic rahat degil insan ister istemez inaniyor bu batil inanclara
Kızlar bugün çektiğim foto oğluşum 22 haftalık alkisalkisalkis
canım benim tetenoz aşısını da doktor söylemedi sağlık ocağından çağırdılar. Kayıt yaptırdın mı sağlık ocağına
kizlar annemler basindan beri sakin saclarini kestirme bebegin omru kisalir deyip durdular, o kadar icime isledi ki bunca zaman elleyemedim saclarimi. artik kiriklardan igrenc bir hal almislardi bir de cok dokuluyorlardi. dayanamadim bu hafta sonu kestirdim.
günaydın kızzzlllaaaarrr...hrkes iimi??? yeni haftalarına geçen arkadaşlarım aman da çok büyümüşsünüz yaawww sizin adınıza heycanlandım vallahiii
dilekcim gecmıs olsun esıne, onun yasadıklarını cok ıyı anlıyorum cunkı aynı alerjıden bende muzdarıbım, havalar ısınıpta etrafta poleneler ucusmaya basladıkca kotu olurum yasayacaklarımı tahmın ederek..ama sız acıle gıttıgınıze gore daha yogun yasamıs esın demekkı ınsallah bı an once rahat eder.
Bırcancım senınde gozun aydın sımdıden sag saglım gelsın kardesın ınsallah
Tebrıkler Elacım ınsallah zaman su gıbı gecerde bı an once alırız bebıslerımızı kucaklarımıza
Pembecım ınsallah senınde onemlı bı problemın yoktur bı gıt bakalım doktora belkıde baska hamılelerınde yasadıgı bı sorundur
Canım maşallah göbüşe...Kızlar bugün çektiğim foto oğluşum 22 haftalık alkisalkisalkis
Kızlar bugün çektiğim foto oğluşum 22 haftalık alkisalkisalkis
masallah hko hıc kılo almamıssın cok feet duruosun
yok canım ben her gün kremleniyorum. hem de çok tavsiye edilen bir ürünle. bu zaten tüm göbeğimde değil ve en çok gerilen kısımlarda da değil. sağ tarafta göğüs kafesinin başladığı yerde.
aynı dertten bende muzdarıbım bı yandan kestırmek ıstıyorum saclarımı yoksa doguma kadar rapunzel olucam :) bı yandanda senınde yazdıgın gıbı yok hamıle kadın sacını kestırırse bebegın omru kısalırmıs lafları..cok kızardım bu laflara hurafelere ınanıyorlar dıye elestırırdım ama ınsanın kendı bebegı soz konusu olunca dusuncelerı bıle degısmeye baslıyormus dayanabıldıgım kadar dayanmaya calısıyorum bende ama bakalım her an kestırebılrım:))
canım ben bu pazartesi yaptıracağım yaklaşık 23. haftamda bu şekilde çağırdılar. şeker yüklemesi için de bir fikrim yok ben de öğrenmiş olurum kaydirigubbakcemile3yok yaptirmadim.
ararlar diye bekledim ama aramadilar kaydirigubbakcemile3
acikcasi biraz ihmal ettim sanirim artik gec mi yaptirmak icin?
bisey daha sorcam haziranin ilk haftasi doktor seker yuklemesi testi yapalim dedi. ac mi gitmek lazim biliyor musunuz?
hımm canım o zaman bu iş doktorluk.inşallah ciddi birşey yoktur ve ufak bir tavsiye ile geçebilecek birşeydir
bu arada gobusune de masallah nazar degmesin. hic kilo almamissin seeeen
arkadaşlar tetanoz aşısı konusunda bir uyarım var sizlere.ben eczacıyım ve pazartesi günü karşımdaki sağlık ocağına sordurdum tetanoz aşısı için geleyimmi vururlarmı herhangi bir prosedürü varmı diye.prosedür meselesinde sıkıntı yok heryerde yaptırabiliyormuşuz ama şu an ellerinde tek tetanoz aşısı olmadığından difteri tetanoz karma aşısını vuruyorlarmış hamilelere.bende emin olamadım doktorumu aradım.hamileliklte bebeklere zararı olmayan tek aşının tetanoz aşısı olduğunu ve karma aşıyı vurdurmamaı söyledi.benim haberim oldu farkına vardımama bir sürü hamileye orda bu aşı bu şekilde vuruluyor.vurdurduğunuz yere bu konuda bilgi sorun mutlaka tek başına tetanoz aşısı olsun vurulan karma filan vurmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?