2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın hatunlar ve kıymetli bebişleri... bugünde size kızımla evimizden sesleniyoz..

dilek geçmiş olsun canım... kısacık geçmişe bir göz attımda... umarım herkes iyidir...

kızlar günaydın,

herkese güzel çarşambalar çarşafa dolanmayanından :)

Günaydın Kızlar mızlar :) (Pembe çaldım senin lafını kaydirigubbakcemile3)

saol özgem.darısı sıze

Saol cnm aminnnnn :Saruboceq:

benimde artık reflüm var kızlar:) bugun ilacımı alıp başlıyorum. su içtikçe azıtıyor na menen bişey

Off sorma cnm ya. Şuan bile nasıl yakıyor boğazımı anlatamam sana. Ben en çok bu reflü denen illetten çekiyorum. Doğuma kadar ya sabırrrrrrrrrr :Saruboceq:

biz kahvaltı yapmaya gidiyoz kızımla... kocişimden fırsat bulursam uğrarım yine.. herkesi öptüm

günaydın hatunlar ve kıymetli bebişleri... bugünde size kızımla evimizden sesleniyoz..

dilek geçmiş olsun canım... kısacık geçmişe bir göz attımda... umarım herkes iyidir...

Sağol canım benim...

poyrazımda iyi baya hareketliydi canım sıkıldı biraz çok stresli burası etkilendi canım

Kıyamam beb size... Şeniz Üzme tatlım kendini aldırma boşver, zaten az bir zaman kaldı oraya ve ordakilere katlanman gereken. İnşallah doğumdan sonra çok daha iyi bir iş bulursun canım... a.s.

kızlar ben hiç iyi değilim göbeğimin şu meşhur yeri öldürüyor çok acıyor. dr muyayenisini erkene (yarına) aldıracağım ama bir şey bilebileceğini sanmıyorum dr un

bircan kardeşin için şimdiden gözünaydın canım
ela canım bende bugün 25+6 yım benim Sat 20 Kasım senin

günaydın kızzzlllaaaarrr...hrkes iimi??? yeni haftalarına geçen arkadaşlarım aman da çok büyümüşsünüz yaawww sizin adınıza heycanlandım vallahiii

kızlaaar bana cevap verecek yokmu?ikiz gebeliğime rağmen bu durum beni endişelendiriyor.lütfen cevaaaap???????????

kızlar ben hiç iyi değilim göbeğimin şu meşhur yeri öldürüyor çok acıyor. dr muyayenisini erkene (yarına) aldıracağım ama bir şey bilebileceğini sanmıyorum dr un

canım gecmiş olsun. gittikce sıkıntı yaratıyor sende bu. bugune alabılıyorsan bugun gıt hatta

dilekcim gecmıs olsun esıne, onun yasadıklarını cok ıyı anlıyorum cunkı aynı alerjıden bende muzdarıbım, havalar ısınıpta etrafta poleneler ucusmaya basladıkca kotu olurum yasayacaklarımı tahmın ederek..ama sız acıle gıttıgınıze gore daha yogun yasamıs esın demekkı ınsallah bı an once rahat eder.
Bırcancım senınde gozun aydın sımdıden sag saglım gelsın kardesın ınsallah
Tebrıkler Elacım ınsallah zaman su gıbı gecerde bı an once alırız bebıslerımızı kucaklarımıza
Pembecım ınsallah senınde onemlı bı problemın yoktur bı gıt bakalım doktora belkıde baska hamılelerınde yasadıgı bı sorundur

inşallah canım ya en ufak bişiy sorun hemen büyüyor gereksiz stres oluyor insan

kıyamam sana ya canım en azında bakar bişiyler der için rahatlar ne biliyim geçirmek için bişiyler yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…