kızlar günaydın,
herkese güzel çarşambalar çarşafa dolanmayanından :)
günaydın hatunlar ve kıymetli bebişleri... bugünde size kızımla evimizden sesleniyoz..
dilek geçmiş olsun canım... kısacık geçmişe bir göz attımda... umarım herkes iyidir...
kızlar günaydın,
herkese güzel çarşambalar çarşafa dolanmayanından :)
saol özgem.darısı sıze
benimde artık reflüm var kızlar:) bugun ilacımı alıp başlıyorum. su içtikçe azıtıyor na menen bişey
günaydın hatunlar ve kıymetli bebişleri... bugünde size kızımla evimizden sesleniyoz..
dilek geçmiş olsun canım... kısacık geçmişe bir göz attımda... umarım herkes iyidir...
poyrazımda iyi baya hareketliydi canım sıkıldı biraz çok stresli burası etkilendi canım
kızlar ben hiç iyi değilim göbeğimin şu meşhur yeri öldürüyor çok acıyor. dr muyayenisini erkene (yarına) aldıracağım ama bir şey bilebileceğini sanmıyorum dr un
kızlar ben hiç iyi değilim göbeğimin şu meşhur yeri öldürüyor çok acıyor. dr muyayenisini erkene (yarına) aldıracağım ama bir şey bilebileceğini sanmıyorum dr un
biz kahvaltı yapmaya gidiyoz kızımla... kocişimden fırsat bulursam uğrarım yine.. herkesi öptüm
Sağol canım benim...
Kıyamam beb size... Şeniz Üzme tatlım kendini aldırma boşver, zaten az bir zaman kaldı oraya ve ordakilere katlanman gereken. İnşallah doğumdan sonra çok daha iyi bir iş bulursun canım... a.s.
saol bırcancım hee benımkı kucuk abi:)
gunaydın pembeee
bircan kardeşin için şimdiden gözünaydın canım
ela canım bende bugün 25+6 yım benim Sat 20 Kasım senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?