kızlar ben hiç iyi değilim göbeğimin şu meşhur yeri öldürüyor çok acıyor. dr muyayenisini erkene (yarına) aldıracağım ama bir şey bilebileceğini sanmıyorum dr un
kızlar ben hiç iyi değilim göbeğimin şu meşhur yeri öldürüyor çok acıyor. dr muyayenisini erkene (yarına) aldıracağım ama bir şey bilebileceğini sanmıyorum dr un
dilekcim gecmıs olsun esıne, onun yasadıklarını cok ıyı anlıyorum cunkı aynı alerjıden bende muzdarıbım, havalar ısınıpta etrafta poleneler ucusmaya basladıkca kotu olurum yasayacaklarımı tahmın ederek..ama sız acıle gıttıgınıze gore daha yogun yasamıs esın demekkı ınsallah bı an once rahat eder.
Bırcancım senınde gozun aydın sımdıden sag saglım gelsın kardesın ınsallah
Tebrıkler Elacım ınsallah zaman su gıbı gecerde bı an once alırız bebıslerımızı kucaklarımıza
Pembecım ınsallah senınde onemlı bı problemın yoktur bı gıt bakalım doktora belkıde baska hamılelerınde yasadıgı bı sorundur
günaydın arkadaşlar.inşallah hepiniz iyisinizdir.birşey sormak istiyorum.ben bugün 20+2 deyim ama hala şyle net bir hareket hissetmiyorum.yada hissettiğim şeylerin bebeklerdenmi yoksa barsak hareketlerindenmi kaynaklandığını anlayamıyorum.bazen içimde pır pır çok hızlı bir hareket hissediyorum ama ultrasonlarda gördüğüm kadarıyla bebekler bu kadar hızlı hareket edemez.bende bağırsak hareketi olduğunu düşünüyorum emin olamıyorum.kardeşim dün dalga geçiyor benimle bebekler ağzına su alıp bırrr diye ağzından boşaltıp oyun yapıyormuş bende onu hissediyormuşum:))))
sizler bu haftada nasıl tarif edebileceğiniz hareketler hissediyordunuz.birde bu elinizi karnınıza koyduğunuzdada dışarıdan hissedilebiliyormuydu.
birde bu bebekler tam nerde duruyor?barsaklarımız neresinde şimdi vücudumuzun.elimizi tam nereye koyarsak göbişimizde bebişlere yakın oluruz ki?
gunaydin arkadaslar,
herkesler iyidir insallah
bende albume 2 tane foto ekledim ama son halim olmadigi icin 20. haftaya girdigimizde cekildigim fotograflar bunlar
son halimi de yarin eklicem. bu fotograflara gore baya bi buyudu karnim.
azbycv korkma canım bu senın haftalarda beyı gelısımı one gecıomus.bılıosun gelısım nobetlee devam eder.sımdı beyın gelısımı ataga gecmıs ondan yavastr ıcını ferah tut.ama cok canını sıkıosa sor doktoruna
pembe sen bunu atlama canını fazla sıkmaya basladı.dedıgın gıbı nasılsa gıdıcen bı gun once gt de grsun doktr sen de rahatla
sad benım sat 26 kasım.ama senın bı yanlısın var.satın 20 kasımsa bebegın gelısımı mı gerıden gelı cunku daha buyuk olman lazım
canım bu acıma genellikle bebekler büyürken oluyor.benimde öyle oluyor.göbeğim için olan yağımı sürdüğümde ise bu acı hissi olmadan büyüyorlar.değilse gerilme acı olarak dönüyor insana.çatlak kremin yada yağın gibi birşeyin varsa bence sürmen seni biraz rahatlatacaktır
canım ben 17. haftadan beri hissediyorum. elimle de hissediyorum gözümle de. resmen içerden yumuşak yumuşak dokunuyorlar. pır pır eden şeylerin uzun sürüyorsa onlar senin kalp atışların olabilir. çünkü o bölge inceldi ve artık damarlardan kalp temposunu hissedebiliyoruz.
doktorun hareket ediyor diyorsa sorun değil. daha bir kaç haftaya kadar gecikebilir hissetmen.
Ölme riskini göze alarak doğum yapan 250 kilo ağırlığındaki anne muradına erdi.
Rusya'da 250 kilogram ağırlığındaki kadın, sağlıklı bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. İngiliz Times gazetesinin haberinde, hormonal bozukluğu bulunan 34 yaşındaki Nonna M. adlı kadının, rahatsızlığından ötürü ilk etapta hamile kaldığını anlamadığı ve vücudunda meydana gelen değişiklikleri dikkate almadığı belirtildi.
Haberde, 2 kilogram ağırlığında bir erkek çocuk dünyaya getiren kadının, doktorların kilosuyla bağlantılı sağlık riskleri nedeniyle kürtaj tavsiyesine rağmen gebeliği sonlandırmadığı kaydedildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?